Curly-beginnershandleiding: conditioner gebruiken | NL.Inspinre.com
De makeup

Curly-beginnershandleiding: conditioner gebruiken

Curly-beginnershandleiding: conditioner gebruiken

Goed geconditioneerde haar lijkt makkelijker dan het is, en dat geldt dubbel voor krullend haar. Type 3 haar is uniek omdat het vaak niet haar natuurlijke oliën te houden. Zonder natuurlijke oliën, haar wordt droog, wat kan leiden tot aanzienlijke haarzakje schade. Dit leidt tot droog en weerbarstig haar, spelling ramp voor elke krullend meisjes die er zijn.

Zelfs zo, degenen die nieuw zijn op het gebied van het dragen van hun krullen natuurlijk verrast om te horen dat er een perfecte set van conditioners heeft de voor jou kan zijn.

Wat is Conditioner?

Conditioner een haarverzorging noodzakelijk en kan eenvoudig worden gedefinieerd als één of meerdere producten op het haar aangebracht ten behoeve van het toevoegen van vocht. Echter, conditioners zo veel meer dan hydrateren doen. Conditioners kan ook het vocht en voedingsstoffen voorkomen kroezen, fly-a-wegen en gespleten punten.

load...

Er zijn drie verschillende categorieën conditioners. Crème spoelen of een dagelijkse conditioners helpen bij het hydratatie proces en is licht genoeg op het haar waar het niet zal verzwaren het haar.

Leave-in conditioners hebben een vergelijkbare functie om een ​​dagelijkse conditioner in dat ze hydrateren en slot aan voedingsstoffen. Maar in tegenstelling tot crème spoelen, deze voorbereidende behandeling blijft in je haar, vergrendelen in vocht voor langer.

Laatste op de lijst zijn diepe conditioners. Deep conditioners zijn zwaarder op krullend haar dan de gemiddelde conditioner en kan verzwaren je krullen. Als u problemen met uw beschadigd haar hebt, probeer dan een diepe conditioner om de paar weken. Je haar zal snel weer dat gezonde glans.

Oil Her Up (Vastzetten in dat vocht!)

Een van de belangrijkste dingen die je kan doen voor type 3 haar te doen is lock in vocht. De beste manier om de hydratatie te bereiken is conditioners dat bepaalde soorten oliën bevatten vinden. Shea boter en een verscheidenheid aan oliën, waaronder kokos en olijfolie zijn belangrijke pluspunten voor je haar. Naast de verbetering van de olieachtige voedingsstoffen, moet de conditioner ook sleutelwoorden zoals “voor krullend haar,” “ultra hydraterende,” of “conditionering” en “anti-frizz formule” op het etiket.

Uw Conditioning Friend

Nu we de soorten conditioners en de ingrediënten en etiketten te zoeken hebt vastgesteld, is het tijd om een ​​kijkje nemen op de beste conditioner voor je neemt. Voor iemand met type 3 haren, allerlei conditioners zijn belangrijk. U wilt conditioners die kroezen beteugelen en helpen om schadelijke gevolgen voor het milieu te voorkomen. U wilt ook conditioners die het vocht vast zonder significant het haar te verzwaren.

Co-wassen of aandoening wash-conditioning werkwijze worden aanbevolen voor type 3 krullen. Dit helpt te ontwikkelen en in stand houden van de natuurlijke oliën in je haar en hoofdhuid. De conditioners werken ook verzwaren de krullen voor een nettere uitstraling, maar zal niet kroezen veroorzaken of fly-a-manieren die vaak ontstaan ​​door over-wassen. Als al het andere faalt en je haar is kort vallen van uw verwachtingen, probeer dan af en toe een diepe conditioner. Type 3 curlies het meest profiteren van diepe conditioning behandelingen minstens een keer per maand tot een keer per week.

Grote Naam Brands

Als het gaat om specifieke merken, een paar opvallen voor mensen met krullend haar overal. Curl Junkie, met inbegrip van hun Beauticurls Versterking van Hair Conditioner, doet wonderen op het ontwarren en kroezen. Voor een diepe voorbereidende behandeling, probeer Carol's Daughter Olive Oil Infusion Set. Dat is een goede optie voor het vergrendelen in vocht en voedingsstoffen. DevaCurl, Infusium en Tigi Catwalk zijn een paar andere opmerkelijke merken met verschillende dag-, leave-in en diepe conditioners.

load...

Gelukkig styling, curlies!

load...