De lijn waarvan ik nooit dacht dat ik die leuk zou vinden, is nu een van mijn heilige graals | NL.Inspinre.com
De makeup

De lijn waarvan ik nooit dacht dat ik die leuk zou vinden, is nu een van mijn heilige graals

De lijn waarvan ik nooit dacht dat ik die leuk zou vinden, is nu een van mijn heilige graals

Mijn haar is nu in een gekke overgang staat.

Mijn bovenste deel is echt krullend, mijn onderste deel is een losse golf. Het vinden van een styler die kan omgaan met al mijn texturen leveren mooie resultaten is moeilijk geweest. De Ouidad lijn indruk op mij! Met behulp van alle producten van de Classic Curls lijn samen Ik was in staat om enkele verbazingwekkende hair days te bereiken.

Vitalcurl Clear & Gentle Shampoo

Ik was aanvankelijk bang van deze shampoo omdat het sulfaat en betaïne gebaseerd: twee harde ingrediënten alleen genomen. In deze formule, maar ze zijn absoluut niet drogen. Mijn haar voelt zacht en schoon te maken na het gebruik van deze shampoo, en absoluut niet gestript. Het stimuleert ook de krul vorming, het samenvoegen van mijn twee overgang texturen goed samen. De lage pH houdt mijn haar helemaal pluisvrij en super glanzend.

Ultra Nourishing Cleansing Oil

load...

Dit is de reiniger bereik ik voor als mijn haar is het gevoel een beetje uitgedroogd: het is echt zacht en laat mijn haar voelt super zacht en glanzend zonder vet. Het zegt dat het een olie, maar de textuur voelt meer als een rijke shampoo voor mij. Het is perfect als je moet je haar wassen vaak te wijten aan styling, want het is zeer zacht, maar het reinigt je hoofdhuid zeer goed verwijderen van elk spoor van opbouw.

Het zegt dat het een olie, maar de textuur voelt meer als een rijke shampoo voor mij.

Vitalcurl Balancing Rinse Conditioner

Dit is zonder twijfel de beste ontklittende conditioner ik ooit heb gebruikt. De slip in dit product is iets uit een andere wereld! Ik kan mijn haren ontwarren in een paar seconden, en ik heb nul breuk! Het stimuleert ook mijn krullen formatie, dus ik krijg echt smolt en gedefinieerde krullen. Het is lichtgewicht, maar voedzaam genoeg om mijn haar gevoel licht te verlaten, zacht en glanzend!

Curl Recovery smelten Extreme Repair Mask

Dit masker is nu een van mijn favoriete maskers: het zo effectief is, en laat echt mijn haar voelt zeer zacht en elastisch. Ik gebruik het met warmte of stoom, en ik laat het op mijn haar gedurende 30 minuten. Het heeft een mooie geur, wast echt goed verlaten van mijn krullen uiterst gevoed maar niet zwaar of vettig. Als je haar beschadigd, dit masker heb je nodig in je leven: ik kan een enorm verschil in mijn haar zien als ik dit masker te gebruiken in vergelijking met wanneer ik een goedkopere als SheaMoisture. Je krijgt absoluut wat je hier te betalen.

Vitalcurl Haarlok Effects Styling Gel

Ik ben totaal een gel meisje. Deze gel is gewoon de perfecte één voor mijn golvend krullend overgang haar! Het helpt echt mijn lossere krullen omhoog te krullen! Het houdt ook mijn haar krullend, dag na dag; Ik moet gewoon een beetje water om het te activeren op de volgende dagen. Het is een monster vechten kroezen en laat mijn haar echt glanzend. In vochtige weer is het goed presteert, maar ik heb liever om het te verzegelen met een olie om zeker te zijn.

load...

Vitalcurl Define & Shine Styling Gel Cream

Dit is wat ik noem een ​​afgewerkt product: gebruik alleen het geeft me een zachte greep, en losse golven met volume (een klassieke strand haar look). Gebruikt op de top van de Tress Effect Gel geeft het me geweldig bouncy, gedefinieerde krullen! Ik wil het te gebruiken op nat haar, maar je kunt het ook gebruiken op droog haar, omdat het niet plakkerig te drogen. Het kalmeert ook naar beneden kroeshaar secties zonder verstoring van de rest van de krullen.  

Wave Maak Sea Spray

Dit is een nieuw HG product voor mij: Ik kan niet leven zonder! Het helpt echt mijn overgang krullen om toonbaar te kijken. Het beschikt niet over de kleverige, droge gevoel van een normale zout spray: laat het mijn haar glanzend, zacht, veerkrachtig en het ruikt zo goed! Een must have voor iedereen die wil om de krul patroon te verbeteren.

Het opsommen

I de producten door mijn haar te delen in 6 delen, met een combinatie van rake passen, schudden en kneed. Over het geheel genomen Ouidad Classic Curls lijn liet me sprakeloos: elk product werkte perfect en hield tot wat zij beweerden! Mijn haar is nog nooit zo goed uitgezien. 

load...