De look: de haarstylist van Rihanna deelt hoe ze haar omvangrijk kan krijgen | NL.Inspinre.com
De makeup

De look: de haarstylist van Rihanna deelt hoe ze haar omvangrijk kan krijgen

De look: de haarstylist van Rihanna deelt hoe ze haar omvangrijk kan krijgen

Foto met dank aan @priscillaono

Rihanna kwam en toonde bij de Grammy's laatste nacht! Niet alleen heeft ze het goud voor de beste rap samenwerking met Kendrick Lamar naar huis te nemen, maar ze eigenaar van het podium toen ze optrad Wild Thoughts. We weten niet wat sexier was: haar hete danspasjes of haar volumineuze krullen. Hoe dan ook, Riri stal onze harten als een van de weinige vrouwen om grote krullend haar rock en we zijn dus even voor. We vroegen haar kapper, Yusef Williams, aan de thee over hoe de zachte pluizige krullen te bereiken morst en hier is wat hij te zeggen had divalicious kijkje Riri te krijgen.

De Grammy's is een van de meest iconische award shows en veruit de grootste nacht in de muziek. De meeste mensen zouden denken dat een veel voorbereiding gaat in de planning van de perfecte look, maar de celebrity kapper verrassend deelt dat de voorbereidingstijd was niet te extreem. "Mijn team en ik zijn van plan dit hele ding voor ongeveer een week. We vormgegeven Rihanna en alle achtergrond dansers dus veel van denken en werken ging in deze."

Rihanna's Grammy blik had ons gebiologeerd en hij legde de inspiratie achter haar plezier en grillige look. "We wilden een zeer chique Studio54 geïnspireerde look. Rihanna maken en ik waren geïnspireerd om dit Disco Diva look door koninginnen als Donna Summer en Diana Ross te maken. Het idee was om Rihanna uitzien als een pluizige droom."

load...

Nou, missie volbracht en volgens hem het duurde slechts 45 minuten om haar haar te stylen. Als je wil om deze look hij zegt dat je zou willen hair extensions, ze draagt ​​passie wave hair extensions toe te voegen door haar zo Fab bereiken. We zijn altijd spel voor een groot beschermend stijl en het toevoegen van extra volume, hier is hoe hij schiep de dromerige blik. "Ik klaargestoomd haar haar met de Biolage RAW Frizz controle Styling Spray en vervolgens gebruikt de GHD lucht föhn om wat volume toe te voegen en vervolgens gebruikt de nieuwe ghd goud professionele styler, die beschikbaar is 1 februari te glad uit de wortel en zich te ontdoen van statisch haar." Daarna heb ik de nieuwe ghd goud professionele styler en de GHD klassieke wave toverstaf om volumineuze krullen en golven te creëren. Zodra haar krullen werden, gebruikte ik Matrix StyleLink Style Fixer, de Matrix StyleLink Airy Builder, en de Matrix StyleLink Smooth Setter."

Wat zijn uw gedachten over haar blik? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

load...