De nieuwe plastische chirurgie die vrouwen op hun haarlijnen krijgen | NL.Inspinre.com
De makeup

De nieuwe plastische chirurgie die vrouwen op hun haarlijnen krijgen

De nieuwe plastische chirurgie die vrouwen op hun haarlijnen krijgen

Wat is een voorhoofd / haarlijn lift?

Een voorhoofd of haarlijn lift minimaliseert de plooien die zijn ontwikkeld in de tijd over het voorhoofd. Dezelfde procedure helpt ook om de lijnen over de brug van de neus, frons lijnen te verminderen en herpositioneert verzakking wenkbrauwen. De algemene verschijning na een voorhoofd lift is meestal dat van een meer uitgerust gezicht.

Voor degenen die overwegen een voorhoofd lift, het vinden van de juiste arts is in de eerste plaats. De artsen zullen zeker om ervoor te zorgen dat de procedure die u aanvraagt, is realistisch voor uw uiterlijk.

.de werkwijze omvat een doorlopende insnijding vanaf oorhoogte en bewegen de haarlijn. Een goed gedaan procedure controleert geen zichtbare scarrin

Voor het grootste deel, de wijze waarop de lift wordt gedaan omvat een doorlopende insnijding vanaf oorhoogte en bewegen de haarlijn. Een goed uitgevoerde procedure controleert geen zichtbare littekens weergegeven op de haarlijn na de operatie en het genezingsproces.

load...

Andere soorten procedures kan ook worden gedaan. Uw arts kan meer dan een incisie te maken met behulp van een endoscoop, zodat de chirurg de procedure kunt bekijken op een groot scherm als ze werken. Vergelijkbare procedures om de haarlijn lift zijn een browpexy of een directe wenkbrauw lift, die het voorhoofd standpunt past. Sommige van deze procedures, kan soms worden gecombineerd met een opknapbeurt of soortgelijke cosmetische ingrepen.

Foto met dank aan FACIAL PLASTICS

Zijn ze veilig?

Zoals bij elke operatie, er is altijd een risico. Enkele bijwerkingen en mogelijke complicaties die kunnen optreden zijn: langdurige zwelling, kleine hoeveelheid haaruitval rondom de incisie, bloeden onder het voorhoofd (huid), schade aan de zenuwen die de wenkbrauwen en tijdelijke gevoelloosheid of jeuk van het voorhoofd en verhoogt haar.

Herstel van het voorhoofd lift procedure kost tijd. Artsen benadrukken het belang van geduld door middel van het genezingsproces. De meeste chirurgen raden 2-3 dagen van koude kompressen en het verhogen van je hoofd met veel rust. Hechtingen worden meestal verwijderd ongeveer een week na de operatie en de meeste klanten zijn volledig hersteld na twee weken.

Rekening houdend met het krijgen van een voorhoofd / haarlijn lift?

Als u overweegt een voorhoofd lift, doe je onderzoek en ontwikkel uzelf over goed gekwalificeerd boord chirurgen van cosmetica. Bij de ontmoeting met uw arts, moet u een lijst met vragen en zorgen hebben.

load...