Design essentials lanceert nieuwe lijn | NL.Inspinre.com
De makeup

Design essentials lanceert nieuwe lijn

Design essentials lanceert nieuwe lijn

Viert zijn 20ste verjaardag, Ontwerp Essentials lanceerde haar nieuwe natuurlijke lijn van haarverzorgingsproducten dit weekend op de International Show Bronner Bros. Hair in Atlanta.

De lijn, die bestaat uit vijf producten, vrij van sulfaten, parabenen en siliconen, minerale olie, paraffine, petrolatum en geurstoffen, zegt opleidingsdirecteur Rebecca Mariolis.

"Een van de dingen die we wilden ervoor zorgen dat met de nieuwe lijn was dat we echt aandacht besteed aan onze ingrediënten-gebruik van plantaardige en essentiële oliën. Wat we vonden toen we testen is dat echt een verschil maakt. Een positief verschil. Nu kun je product te gebruiken met de meer traditionele ingrediënten en fijn zijn. Maar haar is zachter zonder die ingrediënten ", zegt Mariolis.

The Natural lijn omvat Curl Cleanser sulfaat Gratis Shampoo (12 € / 8 oz), Moisturizing Conditioner (10 € / 8 oz), Daily Moisturizing Lotion (11 € / 8 oz), definiëren Crème Gel (25 € / 16 oz) en Curl stretching Cream (26 € / 16 oz).

load...

The Natural lijn omvat Curl Stretching Cream, Curl Cleanser sulfaat Gratis Shampoo, Moisturizing Conditioner, Daily Moisturizing Lotion en Defining Crème Gel.

Bestaat uit voedende ingrediënten zoals jojoba, cacaoboter en amandelolie, het bedrijf zegt: "bent u zeker om mooie gezonde kapsels die rijk zijn aan vocht, hoge glans en sterke versteviging te produceren."

Sholanda Armstrong, Design Essentiele Director of Marketing, zegt: "Wij vinden dat de nieuwe producten te geven, zoals veel vocht en glans. Haar ziet er net zo mooi."

"Je kan hebben om een ​​beetje meer te betalen. Het is meer over een persoonlijke keuze. De anderen zijn niet slecht ingrediënten, maar niet zo dicht bij de aarde," Armstrong voegt.

De lijn werd ontwikkeld om te voldoen aan de marktvraag, zegt Mariolis. "Het onderzoek toont aan dat het aantal mensen die weg krijgen van relaxers en gaan holistische groeit. Als ze natuurlijk gaan, we zijn daar met hen."

De lijn is vooral gericht op Type 3s en 4s, zegt Armstrong. "Onze consument is een vrouw van textuur Iedereen met een aantal krul en golf;. Het is waarschijnlijk niet voor mensen met steil haar."

Het paar van Design Essentials execs had een harde tijd plukken hun favorieten van de lijn.

"Ik hou van de Daily Moisturizing Lotion, het is curl-definiëren en een goede leave-in conditioner," zegt Mariolis. "Het is ook een geweldige tweede dag haar fixer. Het is echt lichtgewicht -Het is niet van plan om het haar zwaar aanvoelen."

Armstrong flop over het Natural Defining Crème Gel, "Het mooie is, dat is goed voor alle textures. Grote definitie en te houden, zonder veel crunch. De manier om te controleren of wordt de Daily Moisturizing Lotion en dan is het definiëren Crème Gel van toepassing. Best hold en de beste glans.

Mariolis zegt van de lijn, "Wij raden u aan de lijn te gebruiken als een systeem. Werk je een weg door de lijn, product per product. De producten werken heel goed samen. We zijn zeker een verschil opgemerkt wanneer de lijn wordt gebruikt als een systeem."

load...
load...