Deze blogger zegt dat we mensen moeten toestaan om ons haar aan te raken | NL.Inspinre.com
De makeup

Deze blogger zegt dat we mensen moeten toestaan om ons haar aan te raken

Deze blogger zegt dat we mensen moeten toestaan om ons haar aan te raken

Zou je laat een vreemdeling raak je haar in het openbaar?

Zou hun huidskleur past u het antwoord? Voor Cynthia Andrew, de maker van SimplyCyn, is het antwoord nee.

Ze heeft onlangs reposted deze foto van haar, die twee jaar geleden werd gevangen tijdens een ontmoeting had ze in Italië met een blanke man en een blanke vrouw passerende toonde nieuwsgierigheid naar haar haar. Andrew vertelde Yahoo! Beauty:

"Ik waardeer de dialoog en perspectieven ik niet overwegen. Echter, ik trek de lijnen op generalisaties over groepen mensen en attacks.I denk dat we meer beelden en gesprekken nodig over de manier waarop we lopen door deze wereld bij elkaar," ze deelde. "Dat is hoe we beter worden. Het gaat niet over op zoek naar validatie of bewondering. Het is gewoon dat als een Amerikaanse, een Afrikaanse, een zwarte vrouw, een kind van de wereld, die schoonheid in elke schaduw, ras heeft gezien, en cultuur, ik wil mensen om een ​​mooi moment te zien tussen twee vreemden en om te onthouden dat de meesten van ons - de meesten van ons -. Zijn goed, vriendelijke mensen"

load...

De Instagram Post bijschrift te lezen:

"Ik wilde deze foto 2 jaar geleden genomen in Italië opnieuw te delen, want het is al reposted en gedeeld in de afgelopen zonder context en ik dacht dat ik zou het in context te zetten -. Vooral omdat ik ben niet de enige die in deze afbeelding U ziet, buiten het medeweten van me, veel momenten waarop dit beeld is voor gezamenlijke het is gedeeld met een negatieve connotatie en implications- aannames die dit echtpaar iets verschrikkelijks doet, dat ze me behandelen als een dier in een dierentuin, sommige zelfs mijn geestelijke gezondheid vragen voor hen te laten "pet" mij (lacht emoji) -. En dit was zo ver van een van die dit mooi paar 's enige fout is dat ze zich niet bewust waren dat hun gebaar is er een die zich opwekt, dat zoveel werkelijke en gerechtvaardigde gevoelens van objectiviteit, oordeel en ontmenselijking voor veel zwarte vrouwen. Maar ik denk dat hier is waar intentie is belangrijk en hier is waar we moeten voorzichtig zijn over wie we veroordelen te zijn. Er zijn zo veel mensen verdienen van veroordeling en je ze hebt gezien heel duidelijk over de laatste weinig en ik bedoel niet alleen afgelopen dagen. Dit echtpaar hoort niet thuis in dat klasse- Ze waren zo vriendelijk, ze waren complimentary- en ja, ik zou liever iemand uit te reiken in nieuwsgierigheid dan met haat. We kunnen doorgaan met onze niet zwarte vrienden waarom dit gebaar meer gewicht dan ze realize- te voeden, maar we moeten voorzichtig zijn niet om mensen zo snel zwart te maken - we moeten die energie te reserveren voor degenen die veel meer verdienen van het- is er een flink aantal van hen die er met hun gezichten. #tbt #love #life #beauty #lovewins #blackgirlmagic

Terwijl Andrew had een aantal volgers op haar zijde, waren anderen niet hebben van het.

Een commentator zegt: "waar, maar ik zeg als ze vragen om het te voelen! Nu als ze gewoon gaan en raak mijn haar dan zou ik worden overrompeld."

"Ik hoor je punt, maar ik denk niet helemaal mee eens," een ander vermeld. "Nieuwsgierigheid? Wat is de nieuwsgierigheid naar? Haar is haar! Geen behoefte om mij te raken."

Wat is uw mening hierover?

Ben je team "doe mijn haar niet aanraken" of "kun je mijn haar aanraken?"

load...