Deze Colorado-krullerige Afro-latina-ondernemer maakt grote stappen | NL.Inspinre.com
De makeup

Deze Colorado-krullerige Afro-latina-ondernemer maakt grote stappen

Deze Colorado-krullerige Afro-latina-ondernemer maakt grote stappen

Analise Harris, een midden-en middelbare school speciaal onderwijs leraar in Denver, Colorado, en oprichter van de Curls On The Block curriculum, zal de coördinatie van de evolutie van Natural Hair for International Natural Hair Meetup Day.

Deze jaarlijkse vakantie zal bestaan ​​uit een verscheidenheid van belangrijke historische figuren gemarkeerd zoals Nat Turner, Harriet Tubman, Angela Davis, Madame CJ Walker, de Haïtiaanse Rebellion, Robert Smalls, Black Panther Party voor Self Defense staan ​​bij capitol, Janelle Monae, Diana Ross, Chaka Khan, Lauryn Hill, India Arie, Black Lives Matter en nog veel meer.

Voor de eerste keer, Harris werkt samen met Colorado Urban Naturals om een ​​vergelijkend onderzoek van de lokale zwarte eigendom boetieks en salons onder meer te richten op de behoeften van een naturalista. Het zal bestaan ​​uit vijf scènes te verbeelden hoe mensen van kleur obstakels hebben overwonnen van opstanden, op de werkplek en onder vrienden. Modellen zullen hun vlechten, locs schommelen, wassen en gaan, wraps en accessoires om de stijlen weer te geven tijdens verschillende tijdperken in de geschiedenis.

load...

Het begin

Harris, die identificeert als een Black Puerto Ricaanse naturalista, is uitgegroeid tot haar grote krullend haar omarmen van jongs af aan. Na een afschuwelijke perm ervaring, werd ze geleid tot een impactvolle kapsel en uiteindelijk, een reis van zelfacceptatie en doel. Nu heeft ze Curls On The Block om haar reis met andere natuurtalenten te delen.

“Curls on the Block bloei van mijn Meester sluitstuk project, 'zegt Analise.' Het creëren van een curriculum voor jonge meisjes machtigen, Ik realiseerde me ook dat ik moest zich specifiek richten op meisjes die als Black of Latina geïdentificeerd. Als een speciale leerkracht van kleur, was ik getuige van de manier waarop jonge zwarte studenten werden vaak gericht of verkeerd begrepen in het onderwijs. Ik zag de negatieve gevolgen van bias, een laag zelfbeeld, en het gebrek aan middelen op jonge zwarte kinderen. Ik had een kans te creëren na school gebeurtenissen, na mijn derde jaar van het onderwijs, waar ouders en leden van de gemeenschap kon deelnemen aan de discussies met jonge meisjes. Curls On The Block is nu een curriculum beschikbaar voor basis-, midden-en middelbare school meisjes.”

De missie

“De missie van Curls on the Block is om jonge vrouwen van alle krullen en kleur te omarmen, te verkennen, en de positie van hun krullen te trekken ", zegt Analsie. De eerste stap in de richting van echt te accepteren alles wat je bent, is door te kiezen voor wat je geboren zijn.. Dan kun je beginnen met het identificeren en verken uw eigen behoeften en vinden anderen met vergelijkbare ritten Dit creëert trots - u zult deel uw verhaal als je erachter komt dat je niet alleen om anderen te machtigen om hun reis van zichzelf omarmen blijven.”

De gevolgen

“Mijn doelen voor dit programma zijn de gezamenlijke inspanningen van de Zwarte vrouwelijke ondernemers aan te moedigen, te inspireren mensen van kleur om niet langer een 'minderheid' mentaliteit, aan hun fysische eigenschappen te omarmen op jongere leeftijd, zijn een bron van informatie, toegang en ondersteuning voor de natuurlijke haar beweging.”

Curls On The Block heeft een grote impact op veel studenten het programma bereikt heeft gehad. Afgezien van het programma, Harris maakt het verwijzen naar haar leerlingen twee essentiële vragen stellen: “Wat is de impact van sociale media op uw definitie van schoonheid en wat kunt u doen om de definitie te veranderen”

load...
load...