Diane Mary onderzoekt de herstellijn van ouidad | NL.Inspinre.com
De makeup

Diane Mary onderzoekt de herstellijn van ouidad

Diane Mary onderzoekt de herstellijn van ouidad

Als je het mij vraagt, denk ik Ouidad producten zijn enkele van de beste die er zijn voor krullen en golven.

Ze hebben in mijn rotatie van producten waarschijnlijk langer dan enige andere krullend haar merk (denk terug aan toen de NaturallyCurly.com logo was oranje en geel!) Na een bezoek aan het vlaggenschip salon in New York voor een grote snede al een paar weken geleden, ik heb is op een Ouidad trap.

Een regel in het bijzonder dat ik heb geprobeerd uit en verder onder de indruk van de Curl Recovery Line.

De specifieke lijn is ontwikkeld voor droog en beschadigd texturen. Het bevat een speciale reparatie complex met ingrediënten zoals boter en Mafura Kalahari Meloen zaadolie die zowel voedzaam zijn. Ik hou ook dat het gebruik van deze lijn is niet alleen helpt om het haar te herstellen, maar ook helpen bij de toekomstige schade te voorkomen, want geloof me als ik nu zeggen dat mijn haar is genoeg beschadigd. Lees verder voor mijn gedachten over alle vier de producten in deze lijn!

load...

Ultra-Nourishing Cleansing Oil

Wat Het merk zegt: Een schuimende, water-geactiveerde formule rijk aan vetzuren, eiwitten en oliën die voorzichtig verwijdert opbouwen terwijl het herstel van het essentiële vocht en helende noodlijdende krullen. Reinigingsolie is een ultra-rijke genezende formule met een geavanceerde oliebasis die zacht verwijdert vuil en opbouw terwijl het herstel essentieel vocht. Deze schuimende Cleansing Oil wikkelt delicate krullen in de bedrijfseigen, voedselrijke CR-4 Repair »complex, een cushiony coating van geconcentreerde vetzuren die voeden helpt, weer op te bouwen en krullen te beschermen in de noodzaak van reparatie. Silk eiwitten en kokosolie binden aan de cuticula voor langdurige hydratatie en vernieuwde body en glans. Vrij van sulfaten en parabenen. 

Wat ik zeg: Ik gebruikte een reinigende olie uit een ander verleden een jaar of zo geleden en was niet onder de indruk, dus ik heb niet de hoogste verwachtingen hier. Had ik het mis! Ik was verrast door het schuim uit een olie maar het liet mijn haar gevoel schoon en gehydrateerd. Ik kan in staat zijn om weg te komen met geen conditioner na zijn geweest, maar ik ben altijd te nerveus om ooit te proberen. Ik moest alleen de kleinste hoeveelheid (ongeveer een nikkel grootte waard), zodat de fles zal een mooie, lange tijd duren. Deze cleanser is prachtig. 

Whipped Curls Daily Conditioner en Styling Primer

Wat Het merk zegt: Een helende olijfolie blend met Shea Butter en glycerine hydrateert, voedt en versterkt het haar voor een soepele, versterkt, pluisvrij krullen. Whipped Curls Daily Conditioner & Styling Primer is een moderne, dynamische multi-tasker die therapeutische conditioning combineert met stijl priming macht. Deze rijke, zijdeachtige formule wikkelt krullen in een unieke Triple Olive Oil Blend en Groene thee-extract te voeden en te beschermen uitgedroogd haar, houden krullen gehydrateerd hele dag lang. Primes terwijl conditioneren om de natuurlijke krul patroon te herstellen en bouncy, bepaald, pluisvrij krullen aan te moedigen.

Wat ik zeg: dit is zo'n cool, veelzijdig product! Ik denk dat de hele "slagroom kan" verpakking is schattig. Deze conditioner is rijk, luxueus en decadent. Ik kan het gebruiken als een conditioner in de douche en ik krijg de resultaten net zo goed, zo niet beter, dan sommige maskers! Het helpt me ontwarren echt gemakkelijk, plus mijn golf definitie pops, en mijn haar was zacht en pluisvrij toen ik probeerde het als een spoeling uit. Wanneer ik gebruik het als een verlof in conditioner / styling primer is verlengt mijn krullen, die ik graag, dus mijn haar langer verschijnt. Het laat hen ook gehydrateerd en pluisvrij voelt. Net als de reinigende olie, een beetje gaat een lange weg. Om dit te vergelijken met Ouidad Moisture Lock leave-in conditioner die ik ook genieten, dat men meer lichtgewicht. Ik zou gebruiken dat wanneer ik wil meer gedefinieerde 3A achtige krullen en gebruik dit wanneer ik wil meer van een lossere krul 2B / 2C look. Of wanneer mijn haar heeft behoefte aan een intense dosis van vocht. Ik vind dat als een leave-in, speelt dit ook goed met andere producten.

load...

Smelten Extreme Repair Mask

Wat Het merk zegt: Een mix van drie klinisch bewezen actieven herstelt direct het haar van verarmd lipidenbarrière de gezondheid te bevorderen en toekomstige schade te voorkomen. Smelt-down Extreme Repair Mask is een luxe behandeling geformuleerd met onze eigen CR-4 Repair Complex met inbegrip van voedselrijke Mafura Boter en Kalahari Melon Seed Oil - dat de haarschacht omhult met een kussen-achtige coating van geconcentreerde vetzuren van vitaal belang voor de wederopbouw, voedende en beschermende haren. Een mix van drie klinisch bewezen actieven direct herschept haar uitgeputte vetlaagje, het herstel van de beschermende laag om de gezondheid te bevorderen en toekomstige schade te voorkomen. Unieke melt-down technologie verwent haar met een subtiele warme sensatie als het vult vocht.

Wat ik zeg: ik ben niet zeker waarom, maar ik voel me niet de opwarming sensatie die het merk zegt gebeurt. Los van dat, dit masker is geweldig! Omdat ik hun oorspronkelijke 12 Minute Deep Treatment hebben gehouden voor de komende jaren, ik had om uit te vinden hoe groot het verschil tussen de 2. In principe is de 12-Minute is een harde eiwit behandeling, echt gericht op de kern van het haar en warmte nodig zijn geactiveerd en mag niet vaker dan om de 2 weken, waarbij deze helpt om de lipiden en het vochtgehalte te herstellen en is voor echt droog haar en kan vaker worden gebruikt worden gedaan. Ik heb een keer met behulp van het een week voor de afgelopen paar weken. Zoals alles in de lijn, een beetje gaat een lange weg met dit product. De consistentie is zo mooi en dik en mijn haar drinkt het recht. Ik vond het een uitstekende slip hebben. Het heeft een zoete geur met een beetje kruidigheid te maken, maar is niet aanmatigend. Het laat mijn golven super gehydrateerd, gedefinieerd en pluisvrij, zelfs de meer beschadigd haar die ik heb op het einde van mijn strengen!

Curl Defining Styling Souffle

Wat The Merk zegt: Een gepatenteerde CR-4 Repair Complex omhult de haarschacht met een kussenachtige bekleding geconcentreerd vetzuren essentieel voor wederopbouw, voeden en beschermen van haar. Krul definiëren styling souffle is een crème styler die uitgedroogd, beschadigd krullen verandert in langwerpige, gezonde, opvallende spiralen. Onze eigen CR-4 Repair Complex - inclusief voedselrijke Mafura boter en Kalahari Melon zaadolie - omhult de haarschacht met een kussenachtige bekleding van geconcentreerde vetzuren essentieel voor wederopbouw, voeden en beschermen van haar. Natuurlijke verzachtende oliën van avocado, radijs, Coconut en Meadowfoam vullen vocht voor superieure definitie, verminderd kroezen en een gezonde glans. Cuticula smoothing polymeer houdt stijl en omstandigheden de hele dag. Ideaal voor de natuurlijke haren en transitioners.

Wat ik zeg: ik ben gek op deze hele lijn. Als ik slechts één product te krijgen, zou dit het - dit wordt ook toegevoegd aan mijn heilige graal lijst en ik kan het nodig zijn om een ​​aantal back-ups te hamsteren. De container zei dat dit souffle is hydraterend genoeg op zijn eigen niet een leave-in te gebruiken met het, zelfs de opgeklopte krullen van de lijn. Dat was verrassend, ik heb niet de laatste keer dat ik ging zonder gebruik van een leave-in conditioner voorafgaand aan de styling producten te herinneren. Wat meer is meestal cream producten niet mijn haar met genoeg niet in de wachtstand zetten een gel op de top van hen - mijn haar poofs uit veel te veel. Nou, ik weet ook niet probleem! Deze pot vol goedheid is een wonder product. Ik ben gewend aan het gebruik van ten minste 4 producten om mijn haar na het douchen stijl te krijgen om fatsoenlijk te kijken. En ik vind het niet erg dat, zo lang als mijn haren naar buiten komt goed. Met de souffle, kan ik dit gebruiken met een olie te verzegelen - en dat is het! Dit bespaart me tijd styling mijn haar en mijn tas lichter als ik op reis te maken. Ik was geschokt over hoe ik geen verlof in mee hoefde, het mijn krullen gedefinieerd, liet hen het gevoel mooi, hielp met kroezen en had een mooie zachte greep zonder crunch. Ik hoop dat het houdt net zo goed in de zomer wanneer de luchtvochtigheid stijgt. We zullen wel zien.

Concluderen

Ouidad klopte het uit de marge met deze lijn! Uit alle verschillende Ouidad lijnen die ik denk dat dit het beste is voor mijn haar voor nu, plus het gebruik van de oorspronkelijke 12 minuten diepe behandeling om de andere week. Ik kan mezelf schoppen voor het niet eerder proberen deze producten. Ik hoop alleen dat ze nooit krijgen stopgezet als de Salon Series biotine deed - ik was gek op dat soort dingen.

Heeft u geprobeerd een van deze producten? Wat dacht je?

* Noot van de redactie: dit artikel werd niet gesponsord.

load...