Dit is hoe de elementen je haarkleur kunnen beïnvloeden | NL.Inspinre.com
De makeup

Dit is hoe de elementen je haarkleur kunnen beïnvloeden

Dit is hoe de elementen je haarkleur kunnen beïnvloeden

Veel naturalistas ervoor kiezen nieuwe haarkleuren debuut tijdens de val sinds de zomer is afbouwen, en we zijn nu gericht op de haargroei. We zijn meer kans om te experimenteren met beschermende stijlen, probeer erop dat nieuwe diepe conditioner hebben we ons in de gaten had, en buste uit alle van de herfst en winter mode. Ik ben helemaal voor het veranderen van dingen met kleur, maar het is belangrijk om realistisch over het onderhoud van uw nieuwe kleur nodig te zijn, vooral tijdens de koudere maanden.

Er zijn zo veel factoren die in hoe kleurveranderingen gaan tijdens zijn levensduur, en de elementen spelen een grote rol in deze wijzigingen. Ik heb mijn lesje geleerd toen ik ging naar Jamaica eerder deze zomer in juni. Ik wist dat ik zou een aantal fading ervaren, maar ik had niet verwacht om mijn haar om terug te vervagen naar blonde - help! Hier zijn enkele ideeën over hoe de elementen vervagen kleur en wat kan worden gedaan om dit te voorkomen.

De zon

load...

De zon is een belangrijk element in vervagen kleur. Net als onze huid, als we geen gebruik maken van producten met UV-bescherming wij verlaten onze strengen blootgesteld aan de harde stralen van de zon, die ernstig ons haar kunnen beschadigen. Gekleurd haar heeft de neiging om droger dan normaal en de blootstelling aan de zon voor meerdere uren het haar verder kan uitdrogen. De oplossing? Gebruik kleur beschermen van producten, evenals producten die UV-bescherming moeten niet alleen voorkomen dat kleuren vervagen, maar houdt ook strengen gehydrateerd en zacht. Als het mogelijk is, moet u ook overwegen om een ​​sjaal of muts voor extra bescherming. Je kunt nooit te goed voorbereid zijn!

Wind

Iedereen geniet van een goede scherpe daling van wind, maar zijn we voorbereid op de kleur vervagen die daarmee gepaard gaat? Net als wassen van je haar, kan een hoge winden en droger temperaturen vooral schadelijk zijn als je haar niet goed voorbereid voor de dag. Voordat u eropuit gaat, moet je licht mist je haar naar beneden en een vochtinbrengende crème van toepassing op uw strengen en eindigt. De moisturizer zorgt voor een barrière tussen je haar en wind, het voorkomen van kleur uit snel vervagen en het toevoegen van een laag van bescherming. Je kunt nooit genoeg vocht in de herfst en winter maanden, dus denk aan dit als de perfecte tijd om te proberen een aantal nieuwe producten die u hebt uw oog op had. U kunt er ook voor kiezen om een ​​zwaardere product te gebruiken gedurende deze tijd.

Het wassen van je haar

Regelmatig haren wassen kan leiden tot kleur te vervagen, vooral als je geen gebruik maakt van producten die veilig zijn voor gekleurd haar of producten die helpen om kleur te storten zijn. Het is belangrijk om te weten wat voor soort producten veilig voor gekleurd haar, die sulfaat gratis shampoos omvat, zijn. Op de top van het gebruik van producten die veilig zijn voor gekleurd haar bent, kunt u wilt investeren in kleur afzetten van producten die dat ook te doen - borg kleur terug in het haar. Deze producten helpen herstellen levendigheid en verhoging van de levensduur van uw kleur. Het lijkt misschien veel, maar ik wil mijn haar te wassen met een conditioning reinigingsmiddel of sulfaat vrije shampoo, dan ga ik met mijn kleur deponeren shampoo en conditioner. Ik wil de shampoo in te laten voor 3-5 minuten, dan is de kleur storten conditioner om mijn haar in secties om echt werk het in mijn haar van toepassing I. Nadat ik heb volledig mijn haar verzadigd met de conditioner, ik laat het op voor de duur van mijn douche, totdat ik ben klaar om mijn haar te spoelen. Vervolgens, ik spoelen met lauw tot koud water om te voorkomen dat de kleur ontsnappen. Ik ben momenteel met behulp van de Joico Color Infuse Red Shampoo en Conditioner.

load...

Niet alleen de producten die u gebruikt een rol spelen in de levensduur van uw kleur, maar de temperatuur van het water speelt ook een rol in kleur vervagen. Wassen van het haar in het water te heet zorgt ervoor dat de cuticula uit te breiden, zodat de kleur om te ontsnappen aan het haar. Dit kan resulteren in een minder levendige kleuren en drogere strengen. Ik stel voor het wassen van haar in warm water om ophoping en vuil los te maken, dan is het spoelen van de haren met lauw tot koud water om de cuticula om nog meer kleur te voorkomen ontsnappen af ​​te dichten.

Er zijn zoveel variabelen te overwegen bij het kleuren van je haar. Natuurlijke kleuren hebben de neiging om gemakkelijker te verzorgen, in plaats van blonde tinten, die een ton van vocht en kunstmatige rode tinten vereisen, die gemakkelijk vervagen. Toch stel ik overleggen met uw kapper om een ​​kleur die niet alleen passen bij uw levensstijl te vinden, maar zal je ook toestaan ​​om uw beste leven te leiden.

Wilt u meer artikelen als deze? Meld je aan voor de Natuurlijk Krullend nieuwsbrief!

Voor meer informatie over hoe ik zorg voor mijn kleur, volg me op ig @CurlsFoTheGirls

load...