Doen beschermende stijlen je haar echt langer groeien? | NL.Inspinre.com
De makeup

Doen beschermende stijlen je haar echt langer groeien?

Doen beschermende stijlen je haar echt langer groeien?

Deze mythe is zo diep verankerd in het natuurlijke haar gemeenschap die vrouwen vaak zal doen terug naar beschermende stijlen terug gedurende meer dan een jaar om hun haar doelen te bereiken. Nu begrijp me niet verkeerd, er zijn genoeg vrouwen die verbazingwekkende lengtes van beschermende styling hebben bereikt, maar er zijn een paar vrouwen die nooit resultaten op van al hun inspanningen.

Problemen veroorzaakt door te veel beschermende styling:

  • Klitten uit haar nog intact voor langere tijd. Dit gebeurt vooral in de stijlen die zo lang in te voeren dat de gedachte van het nemen van hen al na een paar dagen lijkt een verspilling te nemen. Dus zij vrouwen besluiten om te vertrekken in die stijlen voor weken.
  • Droogte van haar dat onaangeroerd en onverzorgd wordt gelaten te lang
  • Breuk uit meer dan het manipuleren van het haar om ingewikkelde kapsels
  • load...

Dus hoe maak ik mijn haar groeien, dan? 

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, beschermende styling is niet nodig voor snelle haargroei. In plaats daarvan lage manipulatie stijlen zijn de belangrijkste. 

Low manipulatie stijlen, in tegenstelling tot de beschermende kapsels, vereisen niet dat je haar en eindigt weg voor de bescherming worden opgeborgen. In plaats daarvan werkt op de veronderstelling dat als je eenvoudige stijlen te doen en zo weinig mogelijk manipuleren van je haar, dan zul je geen onnodige schade aan je haar en zal lengte behouden.

Voordelen van Low Manipulatie Styles 

  • ZIJ ZIJN makkelijker te installeren. Stijlen zoals wash-and-go's en twist / vlecht outs zijn veel minder belastend voor het haar dan het installeren van mini twists, uitbreiding vlechten etc. Door het manipuleren van het haar minder voor styling, je de schade aan je haar te minimaliseren. Voor het installeren van een beschermende stijl, na te denken over de vraag of de manipulatie te installeren zal het meer schade aan je haar veroorzaken dan als je gewoon regelmatig vormgegeven en als het doel is verslagen.
  • Het is makkelijker om het haar te behouden. Het probleem met veel van de beschermende kapsels is dat eenmaal geïnstalleerd, vrouwen hebben de neiging om te vergeten dat ze nog steeds aan het haar te behouden, vooral als het is verborgen onder pruiken of verstrengeld in vlechten. Ook als het haar is moeilijk te krijgen op of hydraterende zal het de stijl verpesten, zullen veel vrouwen kiezen voor stijl over gezond haar. Low manipulatie stijlen, echter meestal niet vereisen dat het haar zal gebonden zijn in ingewikkelde stijlen waardoor het haar beter toegankelijk.
  • Ze zijn meer flexibel. Het grootste probleem met beschermende stijlen is dat de boring na een tijdje worden. Het hebben van uw haar in een stijl voor weken in een tijd kan een groot probleem voor velen van ons curlies als de meesten van ons lijden aan ernstige gevallen van de hand in het haar syndroom. Low manipulatie stijlen geven echter curlies de kans om hun stijlen variëren en voorkomen dat vervelen. 

2 Lage manipulatie stijlen om te proberen:

Was-and-go's

Deze stijl kan worden gedaan op verschillende manieren, maar de meest eenvoudige manier om deze stijl te bereiken is het wassen en conditie van je haar en ontwarren het grondig voordat styling. Eenmaal gedaan, een vochtinbrengende conditioner of leave-in of vochtinbrengende crème kan worden gebruikt, afhankelijk van uw voorkeur. Een styler of gel kunnen worden gelaagd geplaatst voor extra hold indien nodig. Om ervoor te zorgen dat je je haar gezond te houden, terwijl het is vormgegeven, zorg ervoor dat u uw haar hydrateren zo veel als het nodig heeft.

load...
Twist / Braid outs

Laat je niet ontmoedigen

Ik weet dat deze informatie kan verwarrend en tegenstrijdig lijken, vooral omdat dit artikel lijkt te suggereren dat alle kapsels gelijk worden gemaakt, maar als het is al gezegd als het eenmaal is vele malen gezegd: je moet doen wat het beste is voor je haar.

Dit artikel heeft betrekking op slechts suggesties voor een alternatieve manier om de gezondheid van uw haar te behouden als traditionele beschermende styling werkt niet. Houd er ook rekening mee dat er een kapsel zichzelf niet garandeert de gezondheid van uw haar. Het moet ook gedaan worden in combinatie met een goede haarverzorging practices, veel hydraterende, een permanente afspraak voor een goede diepe conditioning, verminderd gebruik van kammen en borstels en het minimaliseren van het aantal keren dat u uw haar te stylen.

Zoals altijd, ik wens je liefde, vrede en krullend haar gelukzaligheid.

Dit artikel is geschreven door NaturallyChelsea en gepubliceerd op CurlyNikki.

Wat denk je? Zijn beschermende stijlen overschat?

load...