Druivenpitolie liet mijn krullende haar plat en droog achter | NL.Inspinre.com
De makeup

Druivenpitolie liet mijn krullende haar plat en droog achter

Druivenpitolie liet mijn krullende haar plat en droog achter

Onze Q & A afdeling kunnen onze toegewijde leden krullend gemeenschap te plaatsen, vragen, en vragen te beantwoorden alle dingen haar verwant. Vergeet niet te stoppen door te gaan met anderen zoals jij en punten verdienen terwijl doen! Lid Godluvsme101 (3C) postte deze vraag:

Vraag:

Antwoord:

Het is belangrijk om te begrijpen hoe een afdichting olie werkt. Druivenpitolie heeft geen bevoegdheden sterk genoeg om iets anders dan zitten op de top van het haar, gedraagt ​​zich als een paraplu van de bescherming van het klimaat die anders vocht zou zuigen van je krullen te doen doordringen. Druivenpitolie is ook bekend als een vervoerder olie, iets wat men gebruikt in combinatie met een etherische olie om te hydrateren.

Afhankelijk van wat u de druivenpit-olie in combinatie met, stel ik voor het testen van andere combinaties van een van beide producten of dragers, zoals een ieder werkt anders.

load...
Het is al chemisch behandeld

Druivenpitolie is door een strenge procedure waarin de olie geëxtraheerd uit de druif, gaan door machines, die het oplosmiddel hexaan, wat eigenlijk giftig. Daarom is tegen de tijd dat het is gebotteld en verzonden naar uw lokale schoonheidszaak voor u om te kopen, het is geraffineerd, chemisch veranderd, en nog wat. Kijk naar de woorden "koudgeperste" op uw labels voor het ruwe product in zijn zuiverste vorm.

Veel uitgeven op de shea butter

De volgende keer dat je probeert om vocht af te dichten, voeg een laag van shea over je haar nadat u olie toe te passen. Voor veel curlies zoals uzelf met droog haar, dit werkt meestal wonderen.

Olijfolie + Kokosolie

Gebruik ook kokosolie als ofwel een pre-poo of moisturizer op vers gewassen haar. Het is bekend om ruwe plekken van het haar te verzachten en voeg definitie aan uw spiralen. Ik gebruik extra vergine olijfolie, en dat is ook zeer geschikt voor het penetreren van de haarschacht en in combinatie met een op water gebaseerde leave-in, het is geweldig voor hoge porositeit haar.

Let op deze
  • H & B Oliën koudgeperste ongeraffineerde Raw Kokosolie
  • Eden Body Works Coconut Shea Leave-In
  • African Pride Olive Oil Miracle Growth Oil
  • Nubian Heritage EVOO Pre-Poo Treatment

Hebben een golvende, krullend, of coily Q?

Wij willen dat u uw gezondste, gelukkigste haar mogelijk te hebben! Als u vragen hebt, voel je vrij om onze Q & A sectie te bezoeken voor nuttige raad van curlies zoals jij!

load...