Echt textuur praten: Therese tully | NL.Inspinre.com
De makeup

Echt textuur praten: Therese tully

Echt textuur praten: Therese tully

NaturallyCurly: Gelieve stel jezelf voor!

Therese Tully: Hallo, mijn naam is Therese Tully. Geboren en getogen in Mendham, NJ. Ik ben een junior aan het Boston College en een aspirant-schrijver. Hoewel ik ben de jongste van acht kinderen, ben ik de enige met rood krullend haar!

NC: Hoe en wanneer ben je begonnen omarmen je krullen, of heb je altijd al genoten en omhelsde je krullen?

TT: Hoewel ik hou van mijn krullen nu toe hebben ze me veel pijn veroorzaakt in het verleden. Laten we zeggen dat de vijfde klas was niet mijn jaar. Het was een donkere tijd voordat ik de kracht van conditioner had ontdekt en toen mijn haar routine betrokken slicking mijn haar terug in een strakke paardenstaart en dan kammen het uit. Ja, je leest dat correct. Ik huiver nog steeds bij de gedachte. Gelukkig, met de hulp van een collega krullend meisje zuster-in-law en veel glans serum, mijn krullen en ik zijn goede vrienden geworden. Diane von Furstenburg beweert dat de beslissing om te stoppen met het rechttrekken haar haar en omarmen haar natuurlijke krul veranderde haar leven. Ik heb echt hebben betrekking op dat, en zijn gekomen om de gekke onvolmaaktheid van mijn krullen houden.

load...

NC: Wat is uw huidige routine of het regime?

TT: Mijn routine is super eenvoudig en uitgepuurd. Ik ben erg lui als het gaat om mijn haar. Ik denk dat een goede snit is belangrijk, en ik krijg de mijne bijna elke keer als ik thuis van de universiteit gedaan, want ik vertrouw niemand, maar Clarissa met mijn haar! Ik heb ook niet mijn haar elke dag te wassen omdat het zo droog en ik haat het om het te ontdoen van zijn natuurlijke oliën. Anders dan dat, mijn haar is vrij weinig onderhoud.

NC: Dus van begin tot eind, op een krullende dag, wat is uw proces?

TT: Het begint in de douche. Als het een wassen dag, doe ik dat eerst en dan gebruik maken van veel en veel conditioner.. Ik laat die zitten in mijn haar, terwijl ik alles anders doen, waardoor het de optimale hoeveelheid tijd om te genieten in Vervolgens heb ik mijn haar te spoelen met koud water, want ik heb ergens gelezen dat het maakt het glanzend - het lijkt te werken! Uit de douche, ik gooi een handdoek op mijn hoofd als ik hydrateren te laten genieten van een aantal van het water, maar ik heb te horen gekregen dat dit een krullend haar zonde! Daarna Ik vinger kam het en tonnen van glans serum toe te passen. Vervolgens Ik kneed met conditioner, soortgelijke ik in de douche en ik eindig meestal met een laagje hairspray. Wat kan ik say.I'm een ​​meisje van Jersey!

load...