Een knot-tutorial die je krullen niet uitstrekt | NL.Inspinre.com
De makeup

Een knot-tutorial die je krullen niet uitstrekt

Een knot-tutorial die je krullen niet uitstrekt

Vraag

Elke bun kapsels voor krullend haar dat niet stretch je krullen uit?

Hallo daar!! Dus ik vond onlangs dat ik heb krullen (lang verhaal kort te maken: ik ben zestien, altijd gebruik gemaakt van een borstel, alleen krullend hoofd in mijn familie) en ik draag een hijab, een hoofddoek, dus dat betekent dat ik heb bijna altijd mijn haren in sommige soort broodje. Het probleem is echter dat mijn krullen krijgen uitgestrekt als ze in een broodje voor een lange periode van tijd, en mijn haar is reeds in een fragiele staat zoals (met mijn krullen routine zijn nieuw en al) en echt gemakkelijk frizzes. Enig idee van een krullende broodje dat mijn haar niet rekt uit? Bedankt voor alle hulp, vooraf !!! minder 3

Antwoord

Welkom krullend meisje! Ik ben blij dat je hebt en we kunnen zeker helpen als je je krullend strengen te omarmen. Wij hebben een eenvoudige stijl die al uw ellende zal vast en houd je strengen van het gevoel uitgerekt gekregen. Een rommelig broodje! Een rommelige knot is het ideale broodje stijl die je haar niet zal strekken tot het punt van je krullen te storen. Het beste deel van een rommelige knot is dat het overal kan worden geplaatst en het ziet er beter uit de slordiger het is. Ook vereist alleen je weet hoe je haar te plaatsen in een paardenstaart en veilig met bobby pinnen (lees: doet er niet makkelijker te krijgen). In aanvulling op de keuze voor een lossere bun, zijn er een paar meer manieren om de zorg voor uw haar in zijn fragiele staat.

load...
Geef je haar een pauze van de spanning

Vergeet niet om je haar een pauze te geven wanneer u kunt dus als het niet dragen van uw Hijab vergeet niet om je haar los te nemen om een ​​onderbreking van de spanning van het broodje te krijgen.

Probeer eiwit voor kracht

Ook als je haar is kwetsbaar kan een eiwit behandeling nodig van tijd tot tijd. Een paar van onze favoriete eiwit behandelingen zijn de ApHogee Two-Step Protein Treatment en Briogeo wanhoop niet, Reparatie, of je kan een eiwitrijk product werk in uw normale routine. Hier is een volledige handleiding voor het uitzoeken welk eiwit product voor u geschikt is.

Vermijd de borstel

Ik zou ook het ontslaan van die borstel als krullend haar is kwetsbaarder dan steil haar. Met behulp van een borstel zal het bedrag van de breuk u ervaring te verhogen. Indien mogelijk gebruik je vingers in plaats omdat ze de zachtste tool die je tot je beschikking hebt. Als je niet graag ontwarren met uw vingers, probeer het dan met behulp van een grove kam in de douche wanneer je haar is gedrenkt in conditioner, zal dit u maximale slip te geven en te voorkomen dat een groot deel van de breuk die u zou krijgen met droog haar.

Verplaats het broodje

Vergeet niet om dat broodje rond zodat u niet over en weer toe te voegen spanning op de dezelfde kant verplaatsen, want ook al is het minder strak dan een traditionele broodje, als u het dragen van voor langere tijd spanning is nog steeds sprake hoewel er minder van.

Bescherm uw broodje

Gebruik ouchless paardenstaart houders (ze zijn super goedkoop) zodat u niet uit te trekken nog meer haar dan nodig is. Hoewel scrunchies zijn niet de meest stijlvolle (hoewel ze een korte opleving dankzij trends van de jaren '90 hebben gehad) ze zijn geweldig om je haar te beschermen tegen de wrijven en sleepboot van een paardenstaart houder. Veel curlies gebruiken zijde scrunchies, die u kunt vinden op eBay, om hun haar ananas. U kunt ook haarspeld je krullen als dekmantel voor de Chouchou als je niet van de manier waarop het eruit ziet.

Zoek curlies met jouw haartype

Aangezien u bent de enige gekrulde in het huis, kan het nuttig zijn om erachter te komen wat uw krulpatroon is, zodat u kunt zoeken naar andere curlies met je krulpatroon online zijn. Volgens onze recente peiling veel van de curlies in onze gemeenschap gunst ons Texture Typing℠ systeem, en we hebben een handige gids voor het vinden van uw krulpatroon hier. Met deze kennis kan helpen met het uitzoeken wat producten en stijlen het beste werken voor andere mensen met je krulpatroon.

load...

Hoe maak je een rommelige knot doen

Twirlerica laat zien hoe een eenvoudige rommelige knot te maken zonder gebruik te maken van een ton van spanning. Deze stijl zal niet strekken je krullen of kan verdere schade aan uw breekbare onderdelen. Terwijl Twirlerica heeft van nature "een beetje recht, een beetje golvend haar", zoals zij het omschrijft, begon ze uit deze stijl met gekruld haar en in onze ervaring zal deze stijl zeker werken voor natuurlijk krullend haar (zonder de extra inspanning van de eerste curling het).

De reden dat we houden van deze broodje is niet de traditionele formule van het doen van een hoge paardenstaart en dan draaien het haar over en over en te verpakken om zich heen te volgen - deze actie rekt de krullen die u probeert te vermijden. In plaats daarvan, deze versie zorgt ervoor dat de krullen in tact.

Aangezien elke krullend meisje houdt opties, hier is een tweede broodje stijl uit NaturallyCurly inzender Curly Penny, waarvan broodje weer vermijdt de typische draaiende beweging. Stap één in haar tutorial is om het haar te binden in een zeer strakke hoge paardenstaart, maar zoals je hebben gedeeld dat je te maken hebt met breekbaar haar raden we je probeert niet te strak om te gaan. 

load...