Fobieën verminderen je haargroei! Leer je haaranoia onder controle te houden | NL.Inspinre.com
De makeup

Fobieën verminderen je haargroei! Leer je haaranoia onder controle te houden

Fobieën verminderen je haargroei! Leer je haaranoia onder controle te houden

Dit artikel begon met een rare droom, maar voor een keer, niet de mijne! Een lid van ons sales team, ook genoemd april groeit haar kroeshaar en hadden een absoluut afschuwelijke nachtmerrie over het proberen een nieuw product voordat ze zelfs de fles in het echte leven geopend.

Na het uitproberen van het product in haar droom, hief ze haar hoofd naar de spiegel en zag. IT HAD RELAXED haar haar.

Hulu: Seinfeld

Griezelig, toch? Maar hier in de wakende wereld, hebben we de neiging om soortgelijke problemen, ondanks de drastische mogelijkheden die buiten de norm voor de meeste hebben.

Voordat het werd een vast onderdeel van mijn taak om dingen uit te testen, ik had een harde lijst van dingen die waren 100% nooit ooit weer op mijn haar. Ik bleef om samen te wassen en klussen is mijn eigen leave-in producten, ondanks het beperkte succes dat ik had met het bereiken van de resultaten die ik wilde.

load...

Mijn eerste week hier, NaturallyCurly gaf me producten te gebruiken, waarvan de meeste een alcohol genoemd als het tweede ingrediënt, “geur” als de laatste, en een paar "Evil Lab" klinkende ingrediënten besprenkeld tussendoor gehad. Ik wist dat het zou gaan om mijn haar los te breken en laat me opgerold in de douche als dat racistische meisje in The Craft, maar de mensen die mijn cheques tekenen zei: “Laat ons weten wat je denkt,” dus ik mezelf steeled.

Dit is een waarlijk wat ik had verwacht te gebeuren.

Columbia Pictures: The Craft

Tot mijn zeer aangename verrassing, de Camille Rose Naturals Curl Liefde Moisture Milk (je zult het herkennen als het product dat ik niet kan er niet over praten in alles wat ik schrijf) verzachtte mijn haar als niets anders dat ik ooit gebruikt, ik niet meer te werpen dan normaal, en ik ben echt aangemoedigd om te blijven gebruiken! Dus dat roept de vraag op: waarom was ik zo bang dat precies?

Tot dusver zijn de ergste dingen gebeuren als ik ga door middel van verschillende producten hebben hier allemaal super eenvoudig op te lossen zijn:

  • Co-wash product gestript mijn haar? Deep conditie en stoppen met het gebruik.
  • Pudding is te zwaar? Verduidelijken en te stoppen met het gebruik.
  • Leave-in conditioner ruikt teveel zoals fruit punch en slechte kleuterschool herinneringen? Rol over, een beetje huilen, en stoppen met het gebruik ervan!

Zolang je kunt herkennen dat er iets niet werkt voor u, en weet dat de stappen om dit te corrigeren, je bent vrij om te gebruiken wat je zet je haar waar je wilt dat het is, "eng" ingrediënten of nee. Ik heb zelfs geprobeerd met mijn föhn onlangs opnieuw, en ik ben nog steeds op 100% curl-fabulousness nu ik weet hoe ik mijn strengen te beschermen en het gebruik van warmte op verantwoorde wijze.

Dus wat zou ik moedig jullie te doen, terwijl op jacht naar perfectie?

Om eerlijk te zijn, heb ik geen gevoeligheden hebben als het gaat om mijn hoofd boven mijn natuurlijke tender gevoel in het hoofd. Als u al weet je haar en huid niet goed spelen met bepaalde ingrediënten, houden besturing duidelijk van hen! En als je zelf al hebt gewijd aan het 100% natuurlijke oorsprong producten voor persoonlijke redenen, kunt u nog steeds experimenteren. De schakelaars van shea hennep zijn mangoboter waren echte eye-openers voor mij, maar met alle middelen, blijven doen u! Hier zijn enkele van mijn beproefde methoden:

load...

1 - Doe uw monsters niet verspillen

Zorg ervoor dat deze niet gewoon zitten rond in die lade we hebben allemaal-zet ze te gebruiken!

2 - Zoek Giveaways

Het kan nooit kwaad om iets gratis te krijgen! Als je binnen de 50 staten, hebben we bijna altijd hebben iets koken. Stalking merken dat u misschien geïnteresseerd in op sociale media is een geweldige manier om je handen te krijgen op de dingen met een beetje minder risico.

3 - Doe je onderzoek

Ken uw haarstructuur intiem, houd uw persoonlijke milieu in het achterhoofd, op zoek naar beoordelingen van mensen met een vergelijkbare haren om uw eigen, en altijd doen zo veel huiswerk als je kunt. Niet obsederen, maar erkennen dat je bent gemachtigd om u te informeren!

4 - Stel geen jezelf te mislukken

Als je besluit je gaat om iets nieuws te proberen de nacht voordat je gepland hebt om een ​​presentatie te geven of een wandeling langs de aisle.you're niet alleen op basis van een risico van het niet op uw best voor uw grote dag, neem je een kans met uw wens om jezelf te duwen in de toekomst. Zorg ervoor dat u uzelf de ruimte om te corrigeren of te herstellen voor het geval, zodat u niet zal worden overgelaten, teruglopend naar glansloos, als voorspelbaar, standbys na een krul uitsplitsing geven.

5 - Houd cocktails in het achterhoofd

Uw diepe conditioner is niet van plan om de baan van je dagelijkse leave-in te doen, is je dagelijkse leave-in niet van plan om hetzelfde werk te doen als uw stijl vla, en ga zo maar door. Zorg ervoor dat je beoordelen hoe goed een product voor u werkt door zich bewust over de taak het is bedoeld om daadwerkelijk te doen.

Gooi al je resulteert in een product dagboek voor toekomstig gebruik, en je goed om te gaan!

Dus april, dit betekent dat je te nemen van die sprong te wagen en gaan wit-blonde zoals je altijd hebt nagedacht, toch?

. I. Um. Geen commentaar!

Voor meer informatie over wat mijn collega's en ik heb geprobeerd, zich aanmelden voor de nieuwsbrief, en kijk uit voor onze Editors' Choice aankondigingen!

Ondertussen, heb je het gevoel dat je te laten zorgen in de weg van wat je wilt doen voor je haar? Wat zou krijg je iets nieuws te proberen?

load...