Foerageren naar schoonheid | NL.Inspinre.com
De makeup

Foerageren naar schoonheid

Foerageren naar schoonheid

In staat zijn om planten te identificeren is meer dan planten-nerd cool. Het is de echte wereld cool, want het betekent dat u kunt foerageren, en is niet alleen foerageren over de meest trendy ding een natuurliefhebber kan doen deze dagen?

Met wilde verzamelde voedsel vermeld op de menu's van de beste restaurants in de wereld - Kopenhagen Noma, een restaurant met foraged ingrediënten, is bekroond Restautant Magazine's "World's 50 Best lijst voor het derde jaar op rij - foerageren is officieel voorbij zijn pauper wortels verplaatst en in het rijk van real-world overweging, en niet alleen voor voedsel, maar voor schoonheid producten, evenals.

Er is een speciaal soort van vreugde die uit foerageren die wordt net aan het hart van wat het een heerlijk tijdverdrijf maakt. Het is een speurtocht; het is prachtig manier om in contact met je omgeving en de cycli van de seizoenen te komen; en het voedt je ziel om door het landschap en zien het met een andere set van de ogen.

load...

MORE: Lees Leaf Magazine Herfst 2012 Issue

Disclaimer: Bij het voederen, zorg ervoor dat u richtlijnen voedermachines te volgen. Weet wat je plukken, doe een gebied schoon niet halen (laat planten om te groeien voor de volgende persoon en het volgende seizoen), en te gebruiken met de nodige voorzichtigheid. Veel planten hebben krachtige medicinale kwaliteiten, en moet met zorg worden behandeld bij inname of het gebruik van op je lichaam. Zorg ervoor dat u allergieën te overwegen.

Blader door onze galerie voor foerageren ideeën, en volg het recept hieronder aan uw planten distilleren in botanische tincturen of oliën, die u vervolgens kunt gebruiken op uw huid alleen, in onze koude room recept (ook hieronder), of om een ​​dosis toe te voegen ski-verbeteren punch aan uw bad of douche.

Foraged Beauty Recepten

Zet iets in je lichaam zo verschillend dat het aantrekken van je lichaam? De huid is het grootste orgaan, dus misschien is het het overwegen waard de ingrediënten in onze beauty producten zo veel als we rekening houden met die in ons voedsel. Enkele van de meest haalbare (en vaak) planten rond hebben een prachtige manier om onze huid en haren op hun best uitzien. Dus geniet van de zuiverheid van de natuur, en beginnen met het voederen voor uw schoonheid.

MORE: BeautySage ontdekt Drie Opkomende Beauty Brands

Bosbessen

De hoge niveaus van vitamine C, E en antioxidanten in bosbessen maken een uitstekende exfoliërende en voedende gezichtsmasker. Combineer de volgende ingrediënten in een blender:

 • ¼ kopje just-geplukte bosbessen
 • 1 eetl. Rauwe biologische honing
 • 1 eetl. Biologische olijfolie

Mix en op het gezicht gedurende 5 minuten. Wassen met warm water.

Bonus: Als u op zoek bent om zich te ontdoen van dode huidcellen, voeg ongeveer een theelepel. Van suiker aan de ingrediënten voor extra afschilfering kwaliteiten.

Goldenrod

Deze productieve plant kan worden geoogst, terwijl in bloei (kijk voor open velden van geel in de late zomer en herfst). Bezielen de bloemen met water voor gebruik als een gezichtswater tot vette huid onder controle, of voeg ze toe aan een bad voor de huid en spieren te verstevigen.

MORE: 5 kapsels die je ziet eruit Jongere

load...

Eucalyptus

De antiseptische, licht verdoving en anti-bacteriële eigenschappen van eucalyptus maakt het nuttig voor een verscheidenheid van kwalen. De tinctuur kan worden gebruikt als een gargle voor een zere keel en de oliën kunnen ook handig bij de behandeling van brandwonden en schaafwonden zijn. Insecten houden niet van de geur, dus het is ook een effectieve natuurlijke afweermiddel.

Pepermunt

Pepermunt olie wordt aangeprezen om te helpen verhogen de doorbloeding en maakt doffe huid gloed. Je moet voorzichtig zijn en test het op uw arm eerste om ervoor te zorgen dat je niet allergisch. Haar is een makkelijke manier om uw eigen pepermuntolie te maken:

 1. Vul een pot met pepermunt en bedek met wodka.
 2. Bewaar het op een warme plaats voor 3-4 weken.
 3. Stam met behulp van kaasdoek en plaats vloeistof in een vriezer proof container en vries. De olie zal stijgen naar de top en zijn gemakkelijk af te romen.
 4. Leg ze in een fles en uit de buurt van zon.

Pepermunt is ook goed voor pijnlijke spieren, en goede voet hygiëne.

MORE: kapsels door gezichtsvorm

Weegbree

Verzacht de huid, in het bijzonder van bijensteken en andere insectenbeten, met weegbree. Deze-strappy doorbladerde onkruid groeit overal, en de tannines van een verweekt blad zal de angel weg te nemen en kalmeren de huid.

Duizendblad

Duizendblad olie is nuttig voor haar- en huidverzorging. Het is een samentrekkende die nuttig is in het balanceren van de vette huid en hoofdhuid, en het stimuleert nieuwe haargroei. Duizendblad Toevoegen aan shampoo om een ​​gezonde hoofdhuid te bevorderen, versterken van uw haarschacht en behandelen van gespleten haarpunten.

MORE: Uw zwaarste Skin vragen, Beantwoord

Rose + Lavender

Rose, met zijn vermogen om de bloed- en lymfecirculatie, en lavendel te verbeteren, met de mogelijkheid om verlichting van angst en stress te verschaffen door rustgevende de zenuwen, zijn nog mooier wanneer ze samen gebruikt worden. Gebruik lavendel en steeg tot meer slaap te krijgen, zodat u gelukkiger kunt wakker worden.

Sint-janskruid

Het gebruik van Sint-Janskruid voor de behandeling van depressie gaat terug tot de oude Grieken. Het kan ook worden toegepast als olie op de huid kneuzingen en schaafwonden, ontstekingen en spierpijn, eerstegraads brandwonden, wonden, insectenbeten, aambeien en zenuwpijn te behandelen. Het moet zorgvuldig worden gebruikt, omdat het ook de gevoeligheid voor zonlicht zal veroorzaken.

MORE: Gids voor Ayurvedische Hair Care

Aloë

Het koelende gel van aloë plant lang gebruikte behandeling voor brandwonden van alle soorten. Sommige gegevens blijkt dat Aloë ook nuttig als behandeling voor gingivitis, het voorkomen van melanoom en diabetes controle en al deze toepassingen worden actief bestudeerd kan worden.

Teunisbloem

Teunisbloemzaadolie bevat aanzienlijke hoeveelheden gamma-linoleenzuur (GLA). GLA wordt gebruikt om een ​​breed scala van actuele en interne ziekten te behandelen, en in het bijzonder voor de behandeling van eczeem en psoriasis.

MORE: uw huidtype, Decoded

Hoe maak je een botanische tinctuur of olie

Werkwijze voor het bereiden tincturen en oliën in wezen hetzelfde, maar tincturen, gebruikt namelijk alcohol zoals wodka en oliën, gebruikt druivenpitolie of amandelolie.

Met behulp van een brede mond glazen pot, strak pak de bladeren, bloem, of wortel die het onderwerp is van de olie of tinctuur. (Het kan nuttig zijn om deze materialen enigszins te verbrijzelen met een houten hamer of iets dergelijks voor het verpakken ze in de pot zijn). Als het maken van een tinctuur, vul de omgeving van de pot met wodka. Als het maken van olie, voeg ongeveer een ½ kopje olie per 4 kopjes dicht opeengepakte materialen. Goed af het deksel van de pot.

Beide nodig om te verwerken gedurende 3 tot 4 weken (minstens). Tincturen moet in een donkere omgeving worden geplaatst, en olie moeten worden vastgesteld in een warme zonnige locatie. Gebruik kaasdoek om spanning en druk op vloeistoffen aan uw uiteindelijke product te creëren.

Basic Homemade Cold-Cream Recept

Tincturen en oliën kunnen worden gebruikt in dit recept om uw eigen aangepaste schoonheid crème maken met foraged ingrediënten

Combineren:

 • 1-2 druppels etherische olie als geurstof
 • 1 eetl. Lanolin
 • 1 kopje olie (amandelolie gebruiken voor zwaardere winter room en druivenpitolie een lichtere zomer crème).
 • 1/3 kop kokosolie
 • 1/2 tot 1 oz. Geraspte bijenwas

Blend op een laag vuur in een bain-marie, zorg niet te koken. Opzij zetten. Dit kan lastig zijn en kan het beste in kleine ladingen ongeveer 1 kopje per keer.

Combineren:

 • 2/3 cup rose water of gedestilleerd water
 • 1/3 aloe vera gel
 • Eventuele aanvullende tinctuur of extract die u wilt gebruiken

Combineer vloeistoffen in glazen maatbeker. Opzij zetten.

Giet oliemengsel in blender en afkoelen tot kamertemperatuur. Het mengsel moet dik en romig worden.

Als het mengsel is afgekoeld, zet mixer op hoge snelheid en druppel watermengsel in het midden van de vortex menger. Als er voldoende water is toegevoegd, zal de blender beginnen hoesten, en de crème zal botercrème lijken.

MORE: de beste en slechtste citied voor je huid

load...