Gebruik ketchup voor een henna-haarverframp | NL.Inspinre.com
De makeup

Gebruik ketchup voor een henna-haarverframp

Gebruik ketchup voor een henna-haarverframp

Sienna Miller's haren ramp kan hebben gehad haar nemen van een aantal extreme maatregelen om een ​​henna gegaan-mis dye behandeling te verhelpen, maar voor ons, haar gebruik van ketchup op de groene tint in haar blonde lokken corrigeren betekent één ding: een goedkoop en gemakkelijk toegankelijk correctie methode!

Laten we echt eerlijk echt snel hier: henna haarverf is niet de makkelijkste ding op aarde! Het vergt een kostbare hoeveelheid onderzoek, YouTube kijken en te zitten en te wachten als de kleur stelt om de perfecte CurlyNikki kleur te krijgen - en niet iedereen heeft dat geduld. Plus, voor vrouwen met lichtere tinten, henna kan nog lastig zijn. In het algemeen, hoe donkerder je natuurlijke haar is, hoe meer je kunt te verknoeien een beetje met de henna toepassing staan. Tuurlijk, kan het naar buiten komen een beetje rood wordt wanneer u in de zon staan, maar anders dan dat, als je donker haar, het zal alleen maar donkerder. Koel. Maar voor vrouwen met blonder lokken, kan een henna verkeerde toepassing interageren met eerdere kleurstof banen en geven het haar een zweem van groen in plaats daarvan. Niet zo cool.

load...

In een interview met Marie Claire tijdschrift, Miller geeft toe: "Ik heb een keer gebruikt henna om mijn haar bruine kleurstof voor een auditie, denk ik was slim, want het is allemaal natuurlijk. Weinig wist ik het was het ergste wat ik had kunnen doen als het jassen de follikels, zodat er niets anders kan doordringen."

Henna is een natuurlijk haar strengthener naast het wordt kleuren kwaliteiten. Versterking van producten gezondheid te herstellen om je haar meestal door het invullen van de gaten in de haarzakjes die zijn ontwikkeld op basis van schadelijke haarverzorging praktijken in de tijd. Net als een eiwit behandeling, henna haarverf vult deze gaten en zorgt voor een glanzender, sterker look voor uw sloten. Natuurlijk, als de henna kleurstof baan mis gaat, het verwijderen van de kleur van je haar is moeilijker, gezien het feit dat is niet gewoon zitten op je haar. Het is eigenlijk doorgedrongen.

Nu, voor al uw blonde haren mavens zijn die geschoold zijn in de vergroening haar eigenschappen van chloor, te veel zon en ga zo maar door, verhaal van de oude ketchup wive's heeft bewezen om waar te zijn voor Sienna. Om de groene tint te bestrijden, "Ik eindigden met ketchup in te doen voor ongeveer een jaar om zich te ontdoen van de groene tint te krijgen."

U gelooft het niet? Nou, ketchup is al lang bekend om zijn vermogen om groen haar ongevallen te neutraliseren, in het bijzonder als het gaat om nuances blonder. Het proces is vrij eenvoudig en de uitkomst, althans volgens Sienna, is totaal de geur en rommel waard.

  1. Gebruik REAL tomatenketchup. Vergeet niet, bent u om deze in je haar. Zorg ervoor dat u de ingrediënten te lezen en vind de meeste organische of natuurlijke tomatenketchup die je kunt. Heinz zal ook goed werken, maar je hoeft niet te worden dat er enige schade als gevolg van ingrediënten om uw reeds groene krullen.
  2. Coat het haar met de ketchup van aanzet tot punt en laat het zitten voor 20 tot 30 minuten. Om u te helpen verlichten van de rommel en het even welke druppels, pak je een plastic dop en zet het op over de behandeling.
  3. load...
  4. Spoel en herhaal indien nodig. Hop in de douche en shampoo en conditie van je haar zoals gewoonlijk. Zorg ervoor dat u een reinigende shampoo te gebruiken om al het product uit je haar te krijgen. Niet alle schakeringen van groen in blonde haar zal worden gecorrigeerd met slechts één behandeling, dus eventueel dagelijks herhalen totdat de kleur verdwijnt.

Wilt u gebruik maken van ketchup een kleurstof-job-gone wrong die resulteerde in groene krullen te corrigeren?

load...