Herstellende van uitdunnend schaar | NL.Inspinre.com
De makeup

Herstellende van uitdunnend schaar

Herstellende van uitdunnend schaar

Kapper gebruikt uitdunnen schaar-RAMP! Helpen! Een week geleden had ik een kapsel niet naar mijn vaste kapper. Mijn krullen waren gevoel een beetje zwaar, dus ik vroeg hem om iets te controleren dat te doen. Hij gebruikte het uitdunnen schaar. Het was de eerste keer dat dit wordt gedaan om mijn haar, en ik had geen idee van hoe slecht is het niet te hebben. Nu de meeste van mijn krullen zijn verdwenen, andere delen lijken rechtstreeks (met name de voorzijde in de buurt van het gezicht) en er zijn enkele zeer dunne ringetjes. Ook na het kapsel, merkte ik dat mijn haar vettig geworden heel gemakkelijk, iets wat nog niet eerder gebeurde. Hoe lang duurt het om terug naar de vorige toestand te krijgen? Wat moet ik doen om het te verbeteren? Zou het helpen om mijn haar knippen een beetje?

Antwoord

Ik heb in jouw schoenen geweest en het duurde een eeuwigheid voor mijn haren te groeien terug in een stijl die kon ik weer een goed gevoel over mijn haar voelen. In alle eerlijkheid, ik had geen idee wat ik wilde of hoe ik mijn haar nodig is om een ​​stijl te creëren, maar wat ik kreeg was het niet! Het verpestte mijn krullen, mijn volheid, en mijn uiteinden. Onnodig te zeggen dat die snijden en dunner bezuinigingen zijn niet ideaal voor alle krullend meisjes, maar ik heb een aantal tips die kunnen helpen totdat je haar groeit uit.

load...

Vind een professional aan uw cut te lossen

U kunt een stylist die gespecialiseerd is in de DevaCut te helpen redden van je krullen te vinden. Ze zijn niet voorgoed verdwenen, maar een professional kan het nodig zijn om in te stappen om het probleem op te lossen. Ik ben een grote voorstander van de DevaCut maar laat me je vertellen waarom. Ten eerste, de slechte snijden ervaring die ik had toegestaan ​​me om uit te vinden wat ik niet wil, noch goed gewerkt voor mijn haar en ten tweede heb ik twee DevaCuts gehad en ze waren geweldig. De DevaCut is een gespecialiseerde snit voor krullend, coily en golvend haar dat zich richt op het beeldhouwen elke krul zonder verstoring van de krul patroon. Stylisten zijn uitgebreid getraind om deze techniek te leren. De snede wordt gedaan op droog haar, omdat krullend haar is heel anders als het nat is. Deze snit is uitstekend voor de krullende meisjes die houden van het wassen en ga stijl.

Er zijn andere, meer cutting stijlen dan de DevaCut die net zo goed, zo niet beter te werken en het is echt afhankelijk van de klant en de stijl die ze gaat voor. Er is de RI CI Cut door Edgy salon eigenaar, stilist, en opvoeder Ricky Pennisi, die is gebaseerd op haar gewicht en de dichtheid en niet krulpatroon. Hoewel deze bezuiniging heeft een ander uitgangspunt, zij zich concentreren op het probleemgebied om beweging te creëren en laat je krullen pluisvrij en mooi. Nogmaals, ga dan voor een consult en zien of ze je gesneden voorafgaand aan het maken van de afspraak kan repareren.

Werken met je haar

U kunt pin up of roller zetten het haar dat weigert te krullen of probeer vlecht outs of twist outs om al het haar homogeen krullen. Het toepassen van een holding product terwijl kneden die vervelende strengen om hen te krullen kan helpen en vooral als het is slechts een paar secties niet bereid mee te werken.

Dus u kunt uniformiteit in je haar te bereiken door krullen of u kunt op zoek gaan naar een professional in krullend haar en krullend bezuinigingen. Zorg ervoor dat u een consult hebben, zodat de stylist je haar kan zien en bepalen de loop van de actie. Neem de tijd het vinden van de juiste persoon en weet dat alles wat route je ook kiest om je haar zal groeien terug te nemen en je krullen zal terugkeren.

load...

Heeft u ooit een gevecht met de dunner schaar gehad? 

load...