Het revitaliserende kokosolie-krullenmasker | NL.Inspinre.com
De makeup

Het revitaliserende kokosolie-krullenmasker

Het revitaliserende kokosolie-krullenmasker

Foto met dank aan ISTOCKPHOTO

NaturallyCurly gebruiker kayleigh.lew dit recept gebruikt om haar beschadigde krullen terug naar hun oorspronkelijke staat van springerigheid verplegen, en gelukkig voor ons hadden ze het met de NC gemeenschap.

"Na jaren van het dwingen van mijn haar recht en een lange ziekte die significant haarverlies veroorzaakt, mijn krullen waren buitengewoon slechte staat. Ik had niet alleen veranderde de krul soort / textuur van mijn haar (ik was een kroeshaar 2c op dat punt), maar mijn kleur werd doffe en mijn haar voelde als stro. Ik een recept dat werd gegeven aan mij en na het gebruik ervan slechts twee keer veranderd, mijn haar was het terug naar de veerkrachtige krullen (3a / b) dat ik niet had al jaren ik beveel dit aan iedereen met beschadigd haar / fuzzy, undefined krullen. Mijn moeder was absoluut verbaasd om me te zien met de krullen had ik als klein meisje weer."

load...
Ik beveel dit aan iedereen met beschadigd haar / fuzzy, undefined krullen

Wat je nodig hebt

 • 3 eetlepels extra vergine kokosolie: opgebouwd uit een klasse van verzadigde vetzuren die de haargroei bevorderen van de hoofdhuid hydraterende eigenschappen. Kokosolie vermindert ook breuk, omdat de olie draagt ​​bij aan de kracht van de haarschacht, wat geweldig is voor hoge porositeit haar is.
 • 1 1/2 eetlepel honing: een natuurlijke spleet end 'mender en emulgator voor verdunning of lage dichtheid krullen
 • 2 eierdooiers: ongelooflijke hoeveelheid eiwit voor verzwakt, slap strengen
 • Hair Therapy Wrap: helpt de ingrediënten om de follikels in de hoofdhuid doordringen. 
 • Enkele druppels etherische olie (optioneel): verzacht een ontstoken, jeukende of vuil hoofdhuid en bevordert door stralen geopend de follikel

Routebeschrijving

 1. Smelt de kokosolie in een pan op laag vuur. Kokosolie smelt bij 76 graden Fahrenheit, dus het veel warmte niet zal plaatsvinden op alle te veranderen van vloeibaar naar vast.
 2. Giet het in een kom, voeg de honing toe en meng. Het kan zijn aan werken, omdat deze twee niet gemakkelijk mengen. Klop de eierdooiers en voeg de essentiële olie op dit moment als je wilt. Het masker ruikt niet slecht als je geen geur toe te voegen
 3. Breng het mengsel op je natte haar van uiteinden om wortels.
 4. Zet op een Hair Therapy Wrap, als alternatief kunt u een handdoek opwarmen in de magnetron en wikkel je haar in het. Sweet Curly aandelen CurlTalk lid "Mensen zeggen dat de warmte niet te gebruiken bij het gebruik van eieren, maar ik heb geen enkel probleem."
 5. Wacht 45 minuten, of voor beschadigd haar kunt u de behandeling verlaten 's nachts (draag alleen een douche cap).
 6. Naspoelen.

Heb je dit recept al geprobeerd? Laat ons weten of het werkt voor jou.

load...