Hier leest u hoe u eczeem op de hoofdhuid kunt behandelen | NL.Inspinre.com
De makeup

Hier leest u hoe u eczeem op de hoofdhuid kunt behandelen

Hier leest u hoe u eczeem op de hoofdhuid kunt behandelen

Eczeem is een inflammatoire huidaandoening die ervoor zorgt dat de huid rood en jeuk zijn. Seborrheic dermatitis is een vorm van eczeem die plaatsvindt op gebieden van het lichaam die veel olie-producerende klieren. Deze klieren worden genoemd talgklieren. Hoewel seborrheic dermatitis kan overal op het lichaam, de meest voorkomende getroffen gebieden is de hoofdhuid, haarlijn, rug en neus.

Wat zijn de oorzaken?

De precieze oorzaak van seborrheic dermatitis is onbekend. De triggers van seborrheic dermatitis zijn:

Genetica

Spanning

Hormonen

Geur

Warm en koud weer

Zepen die drogen en irriterend voor de huid

Dieet

Wanneer er een overmaat aan schimmels, genaamd Malassezia, levend op de huid, het draagt ​​bij aan seborrheic dermatitis flare ups. Shampoos met anti-schimmel ingrediënten helpen doden Malassezia.

Deze ingrediënten zijn onder andere:

load...

Ketoconazol

Selenium sulfide

Kool teer

Pyrithionzink

Salicylzuur

Wat zijn de symptomen?

Symptomen van seborrheic dermatitis variëren van de ene persoon naar de volgende. Seborrheic dermatitis kan eruit zien als psoriasis of andere schilferige hoofdhuid. Soms kunt u meer dan een schilferige hoofdhuid conditie op de hoofdhuid hebben. Een dermatoloog in staat zal zijn om vast te stellen, uw conditie, en het ontwerpen van een behandelplan voor u.

Met seborrheic dermatitis, kan uw hoofdhuid droog, en vlok voelen. U kunt de huid schillen rond de haarlijn en andere gebieden van de hoofdhuid te merken. De vlokken zal vettig, wit of geel van kleur zijn.

In meer ernstige gevallen van seborrheic dermatitis, kan een arts topische corticosteroïden die moeten gebruikt worden zoals voorgeschreven.

Hoe de symptomen te behandelen

Wees voorzichtig met hoe vaak je anti-schimmel shampoo te gebruiken omdat ze kunnen worden drogen op het haar als de hoofdhuid. Gebruik anti-schimmel shampoos als je een flare-up, en tussen, gebruik dan een normale shampoo die niet zal uitdrogen je haar, zoals Wild Naturals eczeem en psoriasis Shampoo. Het heeft Aloë barbadensis gel, die helpt de huid verzacht en cocamidopropylbetaïne die een zachte reiniging ingrediënt.

Gebruik een pre-shampoo behandeling voor uw hoofdhuid jeuk en droog te verlichten. Philip Kingsley's Stimulating Scalp Mask, heeft menthol, kamfer, en pepermunt die zal helpen bij het verzorgen van de hoofdhuid. Breng dit masker op de hoofdhuid voordat je shampoo. Laat het gedurende 15 tot 20 minuten, spoel, en reinig je haar met een shampoo van uw keuze.

Phillip Kingsley heeft een masker dat kan worden gebruikt om zachtjes scrubben de hoofdhuid en regelen talg. De Philip Kingsley Exfoliating Scalp Mask heeft zink in het welke gevecht flakes helpt, evenals vermindering van de talgproductie. Betaine Salicylaat is het ingrediënt dat verwijdert voorzichtig vlokken zonder uit te drogen de hoofdhuid. Betaine Salicylaat hydrateert en laat een koel gevoel op de huid.

load...

Sulfaten kan seborrheic dermatitis flare-ups voor mensen die daar gevoelig voor zijn veroorzaken. Er zijn sulfaat gratis anti - schimmel shampoos. Help Hair Scalp Therapy Shampoo, is pH evenwichtig, sulfaat en parabenen. Het actieve ingrediënt is 2% zinkpyrithion.

Probeer niet om olie te gebruiken om uw hoofdhuid te hydrateren, omdat seborrheic dermatitis vlokken zijn vettig, met behulp van olie op je hoofdhuid zal de toestand nog erger te maken, en ervoor zorgen dat de schalen te houden aan het haar, waardoor ze moeilijker te verwijderen.

Welke producten gebruikt u om de behandeling van eczeem van de hoofdhuid?

load...