Hoe gel op krullend haar te gebruiken | NL.Inspinre.com
De makeup

Hoe gel op krullend haar te gebruiken

Hoe gel op krullend haar te gebruiken

Zoals krullend meisjes die we hebben geleerd, met vallen en tal van fouten, die het perfectioneren van uw styling technieken is net zo belangrijk als het vinden van een heilige graal product. Veel krullend meisjes overwegen gel om de ultieme krul definer zijn, maar als je nog niet aan de techniek van het correct toepassen van gel om je haar onder de knie, kan je niet zien wat de ophef over gaat.

Hier zijn onze tips voor de beste manier om gel op krullend haar.

Stap 1: Begin met nat haar

Als u werkt met droog haar, spritz je haar met water uit een spuitfles. Als je haar snel droogt kunt u dit doen in secties, zodat je haar niet uitdroogt voordat je bij die afdeling.

Stap 2: Test uw leave-in eerste

Voordat u diverse vochtinbrengende en styling producten op je haar toe te passen, is het belangrijk om te testen of deze producten zullen "goed te spelen" bij elkaar voor het eerst. Hoe weet je dat? In de palm van je hand, meng de leave-in conditioner met de gel die u wilt gebruiken. Als ze gelijkmatig en goed in elkaar over, deze producten goed te spelen. Als de consistentie wordt klonterig, gescheiden of kleine witte balletjes te vormen, dan is het tijd om een ​​ander product combinatie proberen.

load...

Stap 3: Verdeel gelijkmatig

Het is belangrijk dat al je haar heeft een gelijkmatige coating van uw styling product, zodat je niet eindigen met een aantal krullen die knapperige met gel voelen en anderen die zijn kroeshaar en ontbreekt definitie. Er zijn een paar eenvoudige technieken die je kunt gebruiken om uw gel toe te passen, afhankelijk van uw krulpatroon.

Als u lijdt aan type 4 spoelen, raden we de biddende handen methode. Gewoon de vacht van uw handen met gel en druk ze samen met je haar in tussen je handen en schuif je handen over de lengte van je haar.

Als u Type 3 krullen, gebruik maken van de rake en schud methode. Wrijf de gel tussen je vingers, neem dan 3 vingers en hark ze door je haar van de wortels tot aan de einden, maar stop net voordat je naar de uiteinden. Dan schud je vingers heen en weer, je uitgestrekt krullen aan te moedigen om opnieuw te klonteren en vorm krullen.

Als u lijdt aan type 2 golven, scrunchen is je beste vriend. Wrijf een kleine hoeveelheid gel tussen de vingers vervolgens kneden van je einden richting uw wortels. Dit zal je krullen aan te moedigen om te vormen en helpen ervoor te zorgen dat je niet eindigen met te veel product op je haar, die uw golven neer kan wegen.

Ik weet niet zeker wat uw krulpatroon is? Doe deze quiz om meer over je haartype, porositeit en dichtheid uit te vinden.

Stap 4: Scrunch de crunch

Als je een beetje hardhandig met uw aanbrengen van de gel, zult u merken dat u blijven zitten met een hard cast zodra uw haar droogt. Om dit te verzachten, gewoon een kleine hoeveelheid olie, gebruikten we een lichte vitamine E olie op je vingers en zachtjes "kneed de crunch."

Deze video wordt gesponsord door Ampro Pro Styl.

load...