Hoe je je haar in een beschermende stijl te wassen | NL.Inspinre.com
De makeup

Hoe je je haar in een beschermende stijl te wassen

Hoe je je haar in een beschermende stijl te wassen

Het wassen van je haar, terwijl het dragen van beschermende stijlen is belangrijk, want het creëert een gezonde omgeving voor de haargroei en minimaliseert de kans dat je het krijgen van een scalp stoornis, zoals roos, droogte, en de hoofdhuid infecties.

Welke beschermende stijl moet je draagt?

De beste beschermende stijlen Ik raad voor het toestaan ​​van u om de hoofdhuid te reinigen goed zijn stijlen die laat uw hoofdhuid blootgesteld. Dit bevat

  • Cornrows
  • Twee strengen wendingen
  • Flat wendingen
  • Doos vlechten
  • Senegalese wendingen
  • Havana wendingen

Praat met uw stylist

Welke reiniger moet je gebruiken?

Reinigen

Als u op zoek bent naar een snelle manier om je hoofdhuid te reinigen terwijl deze in een beschermende stijl of als je in tussen shampoos, kunt u Vocht Clenz gebruiken door Taliah Waajid. Vocht Clenz is geformuleerd met pepermuntolie te kalmeren en koelen van de huid wanneer het strak, jeukende, of geïrriteerd aanvoelt. Pepermuntolie antiseptische en schimmelwerende eigenschappen, die helpen bij het voorkomen van bacteriële en schimmelinfecties. Denk aan Vocht Clenz als een droge shampoo die u kunt gebruiken om eenvoudig te reinigen uw hoofdhuid. Ik raad het spuiten van de Moisture Clenz op je hoofdhuid en het gebruik van een watje om voorzichtig te verwijderen olie, vuil en dode huidcellen weg van de hoofdhuid. 

load...
Toon

Een andere manier om je hoofdhuid schoon te houden met beschermende stijlen is Philip Kingsley's Scalp Toner gebruiken. Dit product is ontworpen om voorzichtig verwijderen van olie en de bescherming van de hoofdhuid tegen schadelijke bacteriën die stimuleert schilferen. Philip Kingsley Scalp Toner heeft toverhazelaar, die fungeert als een zeer milde samentrekkende. Menthol verkoelt en stimuleert de hoofdhuid, terwijl piroctonolamine bestrijdt gist en bacteriën. Om deze toner te gebruiken, handdoek droog het overtollige water uit je haar en hoofdhuid en het gebruik van het mondstuk bevestigd aan de fles om de toner van toepassing op de hoofdhuid. Laat het product in en gebruik het wanneer je hoofdhuid voelt geïrriteerd of droog. 

bevochtigen

Wat als je roos of een scalp stoornis?

Als u lijdt aan ernstige roos of een andere scalp stoornis, probeer dan een beschermende stijl die niet vereist dat het toevoegen van haar of het verlaten van een stijl voor meer dan een week. Pruiken zijn een perfecte optie voor mensen met chronische roos, want je kunt de pruik af te nemen en shampoo je haar en hoofdhuid grondig. Zorg ervoor dat u pruiken en clip-in extensions regelmatig schoon, zodat bacteriën en gisten zijn niet terug naar je hoofdhuid worden overgedragen wanneer je je pruik weer aan.  

load...