Hoe je overgangsbeharing te ontwarren | NL.Inspinre.com
De makeup

Hoe je overgangsbeharing te ontwarren

Hoe je overgangsbeharing te ontwarren

Toch zien we meer vrouwen omarmen hun natuurlijke textuur terwijl op hun lengte en ze maken het succesvol samen te werken. Het duurt slechts een paar tips in de goede richting, en wat is een betere plek om dat te helpen dan de Curly Q & A sectie te krijgen! Levysamantha had een vraag over hoe ze haar klitten te hanteren tijdens Dag van de was en het was een goede vraag, omdat veel vrouwen zich in hetzelfde schuitje nodig een beetje begeleiding.

Vraag

Hoe kan ik mijn natuurlijke en ontspannen haar houden van steeds een verwarde puinhoop toen ik het wassen? Ik ben slechts ongeveer drie tot vier maanden na de relaxer, terwijl ik alleen gebruik maken van de warmte op mijn haar een keer per maand en toen ik het wassen wordt het een droge, verward, en onhandelbaar puinhoop.

Antwoord

Je hoeft alleen maar geduld, tonnen conditioner, meer geduld, een grove kam, en strooi er een beetje meer geduld en het snijden. Er zijn beproefde en ware methoden om detangling uw overgang haar, maar het punt dat ik wil naar huis rijden is de toepassing van geduld om uw methode. Vergeet niet dat Rome werd niet in een dag gebouwd en leren werken met twee texturen zal niet gebeuren in dat tijdsbestek ook niet. Ik heb een lijst van de beste manieren om deze hardnekkige klitten verwerken zonder schade of rukte uit je haar. 

load...

Geduld

Ja, ontwarren is een karwei. Het kan tijdrovend en vermoeiend zijn, maar het is een essentieel onderdeel van textuur haarverzorging. Nu zijn er tal van hoge punten, maar met alles in het leven zijn er ups en downs. Detangling vereist dat u uw tijd in beslag nemen dus probeer het niet om dit te doen als je in een haast. Je wilt niet om je haar te doorbreken door haasten, dus probeer dit te doen als je de juiste tijd om het te voltooien.

Werk in secties

U zal minstens vier nodig hebben, maar u kunt meer secties kiezen, vooral in sterk verwarde gebieden. Werken in secties kunt u uw haar beter te beheren, in tegenstelling tot wat breuk en toenemende frustratie. Werken in secties kunt u te draaien naar boven of vlecht de afgewerkte onderdelen uit de weg, zodat u zich kunt concentreren op de volgende sectie. Het doel is om elk deel werken door het volledig verwijderen van alle klitten vóór het verplaatsen naar de volgende haarlok.

Gebruik een grove kam

Een grove kam stelt u in staat om efficiënt te ontwarren, te verwijderen schuur haren en schade in een klap te minimaliseren. Nu, kunt u een aantal van hen tegen de goedkoopste prijzen zowat overal te vinden, maar de kwaliteit kan onvoldoende zijn, het breken van en het veroorzaken van gespleten punten van prominente naden. Er zijn een aantal live-saver kammen: Ouidad Double Detangler en Hercules Sagemann. Beide zijn superieur kammen dat verschillende natuurtalenten enthousiast over voor een goede ontwarren met haken of breken.

Slippery conditioner

Tangles hebben water nodig en een glad conditioner of olie. Favorieten zoals Herbal Essences van Hello Hydration of Tresemme Naturals Nourishing Moisture Conditioner pack een krachtige punch in de slip-afdeling zonder het doden van uw portemonnee. Ze zijn uitstekende keuzes voor het ontwarren voorafgaand aan het wassen op wasdag, maar ze zijn slechts twee op een lange lijst die veel naturals liefde.

Smeer elke sectie rijkelijk met je conditioner en verwijder de klitten met uw vingers en de grove kam vanaf de uiteinden naar de wortels. Spray elke sectie met water voordat u de conditioner van toepassing op die koppige knopen te verwijderen. U kunt zelfs wat olijfolie om echt het haar gehydrateerd voordat het plaatsen van een kap op na ontwarren elke sectie en waardoor het op je haar te zitten voor 15 tot 30 minuten. Voorafgaand aan het wassen.

load...

Soms zien het gedaan is beter dus let op als Michelle B toont u haar ontwarren proces met behulp van alle bovengenoemde tips.

Hoe gemakkelijk Ontwarren Transitioning Hair

De bottom line is om niet zo gefrustreerd dat je haast doorheen en doen meer schade dan goed. U wilt effectief te ontwarren zonder het te beschadigen, zodat je het wassen, conditionering en styling gemakkelijker. Neem het langzaam, onthoud dit is slechts tijdelijk en geniet van uw transitie.

load...