Hoe u de cradle cap van uw baby verwijdert | NL.Inspinre.com
De makeup

Hoe u de cradle cap van uw baby verwijdert

Hoe u de cradle cap van uw baby verwijdert

Net als volwassenen, kunnen baby's hoofdhuid omstandigheden die leiden tot schaalvergroting als roos, eczeem en ringworm hebben. Een van de meest voorkomende vormen van hoofdhuid een kind kan krijgen is de wieg cap.

Wieg cap is een andere naam voor seborrheic dermatitis. Dr. Kim en Dr paus zeggen: “Cradle cap is een olieachtige, gele scaling of korstvorming op de hoofdhuid van een baby. Het komt vaak voor bij baby's en is gemakkelijk te behandelen. Cradle cap is geen onderdeel van een ziekte en impliceert niet dat een baby niet wordt goed verzorgd.”

Wat zijn de oorzaken wieg cap?

De precieze oorzaak van de wieg cap is onbekend, maar Dr. Gupta zegt: “Seborrhea gebeurt het vaakst bij baby's en tieners. In beide momenten in het leven van een persoon, hormoonspiegels zijn hoog, wat ook een rol in de toestand zou kunnen spelen.”

load...

Aangezien seborrheic dermatitis en wieg cap hetzelfde zijn, kan de geslachtshormonen en thyroxine de trigger. Wanneer androgenen of thyroxine verhoging, talg neemt toe. Dit over de productie van de huiden natuurlijke smeermiddel kan de oorzaak zijn van de wieg cap.

Volgens Dr. Gupta, “een soort gist (schimmel) genoemd Malassezia kan groeien in de talg samen met bacteriën en kan een factor in de ontwikkeling van cradle cap.”

Foto met dank aan russaquarius - Getty Images

Wat zijn de tekenen van de wieg cap?

Praat met uw kinderarts in plaats van de diagnose van uw kind met de wieg cap jezelf, omdat het anders voor elke baby kan kijken. Voorkomende symptomen zijn vlekken op de huid die vettig of vettig bedekt met witte of gele schubben kijken. Sommige baby's krijgen tijdelijk haaruitval als gevolg van wieg cap en hun huid kan jeuken en kijk rood.

Wieg cap is niet beperkt tot de hoofdhuid en is te vinden op andere delen van het lichaam waar talgklieren zoals hoeken van de neus, rug, wenkbrauwen, hals, oogleden en het voorhoofd.

Hoe ga je de wieg cap verwijderen?

Net als roos, kan de wieg cap gemakkelijk thuis worden behandeld als je eenmaal de juiste diagnose van uw arts te krijgen. U kunt minerale olie of glycerine te gebruiken om de vlokken te verzachten voordat u ze verwijdert.

Omdat olie de toestand nog erger te maken, is het belangrijk om de olie met een milde babyshampoo te verwijderen. Probeer een pre-shampoo behandeling. Breng de olie aan uw hoofdhuid en masseer het binnen aan lift schalen te helpen. U kunt een zachte borstel gemaakt voor baby's te helpen vlokken uit de hoofdhuid gebruiken terwijl de olie op de hoofdhuid van uw baby. Wees voorzichtig dat u de hoofdhuid verergeren door wrijven te hard of krabben vlokken met je nagels of kammen.

Massage en borstel vlokken uit de buurt van de hoofdhuid gedurende 3-5 min. Shampoo toe te voegen aan het haar en de hoofdhuid voordat u het hoofd van de baby nat met water. Dit zal helpen bij het verwijderen van alle olie uit het haar en de hoofdhuid.

load...

Schuim de shampoo en laat het zitten voor 1-2 min. Voordat je het spoelen. U kunt nogmaals shampoo indien nodig. Volg met een baby conditioner.

Wat zijn natuurlijke, at-home behandelingen?

Er is geen remedie voor de wieg cap. Het verdwijnt meestal vanzelf. U kunt de behandeling van de wieg cap thuis als je eenmaal goedkeuring van uw arts te krijgen. Probeer om de hoofdhuid van uw kind regelmatig shampoo. Sommige baby's, afhankelijk van het niveau van de aandoening, kan het nodig zijn hun hoofdhuid gereinigd elke dag tot de opbouw minimaliseert. Andere baby's kan het nodig zijn hun haar gereinigd 2-3 keer per week.

U kunt Gentle Naturals baby Therapeutics Wieg cap Treatment Kit gebruiken. Het is een crème geformuleerd met het eerste ingrediënt waarbij capryl / caprinezuur-triglyceride, dat is afgeleid van kokosnootolie en glycerine. Het helpt vocht vast te houden aan de oppervlakte van de huid en vult de hoofdhuid. Het tweede ingrediënt helpt exfoliëren en glad uit de huid. De koolzaadolie helpt om te hydrateren en verzachten de hoofdhuid.

U kunt dit product toe te passen op de hoofdhuid voordat u het haar van uw kind shampoo. Grondig masseren het product in de hoofdhuid en gebruik een zachte borstel te helpen verwijderen hoofdhuid opbouw van de huid.

Cradle cap is een aandoening die u kunt bedienen thuis met de juiste begeleiding. Het beïnvloedt veel baby's en er is niets wat je verkeerd als ouder doet. Met een paar exfoliërende technieken, zult u in staat om de schalen en droogte te beheersen.

Hoe heb je je baby helpen met de wieg cap? Deel je tips met ons?

load...