Ik heb meegewassen en mijn haar ziet er plat en vettig uit | NL.Inspinre.com
De makeup

Ik heb meegewassen en mijn haar ziet er plat en vettig uit

Ik heb meegewassen en mijn haar ziet er plat en vettig uit

Aangezien het weer koeler, we meestal veranderen onze regimes om vocht toe te voegen aan ons haar. Het weer zorgt ervoor dat onze haren droog worden, ook al is krullend haar is van nature droger dan andere haartypes. We hebben de neiging om zwaardere leave-in conditioners, boters, en crèmes te gebruiken om houden onze krullen gehydrateerd en popping. Echter, onze krullen ook gebrek aan volume en kijken vlakker te wijten aan onze haren hydraterende teveel. Onze krul vriend, Jupeadeedupes van Curly Q & A, stelt de volgende:

Vraag

Onlangs mijn haar is net op zoek vlakker en voelt vettig. Ik weet niet hoe het te helpen. Ik heb samen te wassen voor een paar maanden nu.

Antwoord

De best practice om mee te beginnen is om uw regime te volgen. Bent u het toevoegen van een veel vochtinbrengende producten? Welke ingrediënten zijn in de producten die u vaak gebruikt? Hoe vaak gebruikt u deze producten? Er is een mogelijkheid dat u last van wat product opbouw die de oorzaak is van je haar vettig voelen en gewogen naar beneden, vooral als je co-wassen vaak. Houd een dagboek bij en schrijf de producten die u gebruikt en de reactie van je haar om de producten. Dit zal helpen om te bepalen wat de oorzaak is van je haar een gebrek volume en zorgt ervoor dat het vettig aanvoelen. Als het product opbouw, gebruik dan een reinigende shampoo tijdens wasdag om de opbouw te verwijderen.

load...

Zijn uw producten op basis van olie?

Kijk naar je ingrediënten in de producten die u gebruikt. Zijn uw producten op basis van olie? Als ze zijn, proberen uit te schakelen met producten op waterbasis. Deze leave-in conditioners zijn op basis van water en kunnen grote toevoegingen aan uw Heilige Graal. Ze zijn licht van gewicht, die kan voorkomen dat uw krullen van zwaar te maken.

  • Karen's Body Beautiful Sweet Ambrosia leave-in conditioner
  • Curl Junkie Curls In A Bottle
  • Camille Rose Naturals Fresh Curl
  • Alikay Naturals Lemongrass Leave In Conditioner
  • Oyin handgemaakte haar Dew

Probeer het beperken van het gebruik van olie. Met de koudere maanden, is het natuurlijk om olie te gebruiken vaker dan andere momenten in het jaar. Maar het kan je haar ertoe leiden dat meer verzwaren.

Gebruik tussen co-wassingen

U zei dat u co-wassen nu zijn geweest voor een paar maanden, is dit een nieuwe praktijk in uw regime? Als het is, probeer dan niet co-wash zo veel, want het is een mogelijkheid dat je co-wassen te vaak. Ben je co-wassen om je hoofdhuid te reinigen, maar wil niet uit te drogen je haar op hetzelfde moment? Droge shampoo kan een oplossing voor u zijn. U kunt dit gebruiken in tussen wassen en co-wassen. Bekijk deze droge shampoos:

  • Devacurl No-Poo Quick Cleanser
  • Batiste Original Dry Shampoo
  • Aveeno Active Naturals Pure Vernieuwing droogverzorging
  • Living Proof Perfect Hair Day (PhD) Dry Shampoo
  • Klorane Droge Shampoo Havermelk

Zoals altijd, een gezonde voeding speelt een rol in de gezondheid van je haar. Zorg ervoor dat je veel water drinken en eten fruit en groenten. Als u nog steeds problemen met vet haar ondervindt, kunt u een afspraak maken met uw dermatoloog te plannen. Als je hoofdhuid produceert vlokken dat vettig of vettig zijn, kan het misschien seborrheic dermatitis en het zal best zijn om verdere behandeling te zoeken.

load...