Krullend suzy ja je mag 2de dag haar hebben | NL.Inspinre.com
De makeup

Krullend suzy ja je mag 2de dag haar hebben

Krullend suzy ja je mag 2de dag haar hebben

CurlySuzy schrijft artikelen over de bestanddelen en het vinden van de juiste producten voor je krullen.

Je hebt een perfecte krul dag had voor uw speciale gelegenheid. Of het nu een opgestoken, het toevoegen van bloemen of een speciale haar accessoire, is het een geweldige hair day geweest. Je voelt je mooi. Tegen het einde van de dag, denk je "jammer mijn perfecte krullen zal niet duren voor een paar dagen."

Nog dringender: "Hoe ga ik mijn krullen beheren morgen?" Bed-head - of tweede dag van haar - heeft een heel andere betekenis als krullen zijn betrokken. Hoeveel heb je echt wilt dat uw geliefde te weten over u en uw krullen in de ochtend? De meeste curlies zou antwoorden: "zo weinig mogelijk!"

Ik heb geprobeerd omarmen het idee dat mijn haar niet zo slecht kon kijken in de ochtend. Ik stel me daar zal de toestand van mijn krullen een glimlach met schattige amusement zijn. In een moment van volledige ontkenning, heb ik had zelfs de gedachte dat mijn krullen die sexy wild blik kon hebben. Op dit punt komt de werkelijkheid crashen in. De speciale gelegenheid krullen zijn nu kroeshaar, gebroken en weerbarstig, die looks van shock en verwarring kan veroorzaken. De reactie kan zo onvoorspelbaar als de krullen zijn.

load...

Er zijn van die zeldzame magische ochtenden wanneer de krullen wonderbaarlijke wijze te overleven. Ik wens echt dit over alle curlies van de wereld. Veel curlies zijn zo enthousiast over hun super tweede dag haar ze toe te laten tot het overslaan van de douche en het opslaan van die krullen. "Als ik een douche te nemen op een van deze dagen, kan ik net zo goed kus mijn good hair day good-bye", zegt CurlTalker TC. CurlTalker Whatsercurl zegt: "Ik de douche overslaan. Ik zou liever stinken dan verknoeien mijn haar."

Een strategie voor het bereiken van de tweede dag krullen ligt te slapen op een satijnen kussensloop. Andere curlies verzamelen hun krullen in een Scrunchie op de bovenkant van hun hoofd, een techniek die bekend staat als "The Pineapple." CurlTalker Irish_Carrottop zegt: "Ik ben verliefd op pineappling! Ik hou ervan omdat het niet mijn krullen smoosh als ik slaap."

Een andere mogelijkheid is plopping. CurlTalker Littleamazon zegt: "Ik heb veel goede dingen gehoord over plopping (het ding waar u de t-shirt rond je hoofd naar rechts.) Een vriend van mij doet het elke avond voor het slapen gaan en haar haar komt uit geweldig!" Ik heb liever een leuker methode voor het gebruik van de Curl-Ease handdoek in plaats van een t-shirt. Maar echt geen van deze opties is zeer aantrekkelijk.

Ontvang 15% korting op je CurlMart aankoop door te typen in de promotiecode "CurlySuzy15."

Als het de tweede dag haarwonder niet gebeurt, heeft de kussensloop u mislukt en de ananas of plopping niet de pan uit, hier is nog een plan van aanpak. Probeer om de krullen van gisteravond te doen herleven. Wakker worden rustig, krijgen uw producten en krijgen druk. De truc is niet te overdrijven met de producten. Een krul opfriscursus nevel kan wonderen doen. Sommige curlies voorkeur water, maar dat heeft de neiging om meer kroezen veroorzaken voor mij. Spray de uiteinden en de wortels om wat leven toe te voegen aan de krullen. Als de kroezen is echt extreem, spuit het product in de handpalmen en glad over je krullen. Dit zijn enkele van mijn favoriete krullen opfriscursus sprays.

load...

Curl Junkie's Curl Fuel

Kick Blended Beauty's voor Krullen

MOP C-Curl vernieuwen Spray

Jessicurl Awe Inspiraling Spray

Curlisto Curl Reform

DevaCurl Set It Gratis

Gebruik een pommade of lichtcrème nadat het sproeien kan de gebroken gebieden te activeren en wegnemen kroezen. Hier zijn een paar goede degenen om te proberen

MOP Glisten High Shine Pomade

Curly Hair Solutions Tweek

InnerSense Inner Peace Whipped Creme

Kinky-Curly Curling Custard (alleen bij gebruik van de dag ervoor)

Jessicurl Rockin Ringlets gemengd met Confident Coils

CurlTalker Plink stelt deze methode voor het aanbrengen van producten aan tweede dag haar: spritz haar met water (niet te veel), natte handen met water, zet kleine klodder van het product op de handpalmen en de handen wrijven samen, samen met het water. Glad over de luifel, zoals het maken van een paardenstaart. Voorzichtig omdraaien en kneed resterende produkt, glad dan luifel weer indien nodig, maar trek in. Eenmaal droog of hoofdzakelijk droog, SOTC (kneed de crunch).

Als al het andere faalt, moet u uw favoriete hoed of sjaal te hebben. Waarom al deze gekke inspanning voor mijn krullen? Ik denk dat ze de moeite waard. Ik zal altijd hebben ze in de achterkant van mijn hoofd. Ik zal altijd proberen nieuwe producten en routines voor hen. Misschien is er een speciale krul besparen kussen dat ik weet niet hoe het nog! Hoe zal ik dat in mijn tas te passen? Ik weet zeker dat ik een manier te vinden!

load...