Krullend suzys dieptepunt op de beste gooi naar beneden | NL.Inspinre.com
De makeup

Krullend suzys dieptepunt op de beste gooi naar beneden

Krullend suzys dieptepunt op de beste gooi naar beneden

Ik hou van Best of the Best hier bij NaturallyCurly. Ik ben graag verrast door producten die ik heb niet geprobeerd en blij met de terugkeer winnaars die zo loyaal aan onze krullen zijn. Dit jaar waren er ook een aantal producten die goed presteren op verschillende haartypes.

Een goed voorbeeld is DevaCurl Set It Free. Deze producten werkt prima voor type 2 haar als een finisher als het gebruikt wordt in kleine hoeveelheden. Type 3s kan gebruiken gemengd met DevaCurl Arc AnGel om een ​​beetje vocht toe te voegen. Type 3c en type 4 kan het gebruiken als een sealer op wendingen. Ik weet zeker dat er meer manieren Curlies gebruik maken van de DevaCurl Set It Gratis dat ik niet eens weten. De creativiteit en unieke manieren die curlies haarproducten is altijd een bron van inspiratie voor mij.

load...

De terugkeer winnaars, eerste is Kinky-Curly Knot Vandaag is een echte heilige graal voor alle curlies. Het heeft twee jaar won uitgevoerd als de beste leave-in conditioner. Ik hou van dit product en paniek als ik bijna op. Ik heb altijd die tweede fles in de kast, klaar om te gaan. Het is een goed verdiende winnaar. Elke vorm van styling product werkt goed over. De afvlakking,-de kroezen eigenschappen maken het een instant winnaar aan een gekruld. De Kinky-Curly Curling Custard won ook in 2009 en 2010 is enorm De trouwe aanhang voor dit product. Het kan moeilijk zijn om te gebruiken wanneer u voor het eerst te proberen het. Zodra je krijgt onder de knie, de resultaten zijn zo de moeite waard. Het is een zeer unieke vla die goed werkt voor de definitie en natuurlijk bestuurt het de kroezen.

Andere producten die twee jaar op rij hebben gewonnen zijn Jessicurl Hair Cleansing Cream voor de beste reinigingsmiddel. Het is een reinigingsmiddel dat doet alles goed. Veel van vocht en het is echt helpt de kroezen weg. Het enige probleem met deze reiniger is de beslissing tussen de citrus lavendelgeur of het eiland fantasie. Het is een moeilijke keuze. Jesicurl Awe Inspiraling Spray won ook dit jaar weer. Dit product is altijd in mijn tas, auto en een bureau. Het is een echte krul noodsituatie antwoord. Ik denk dat het werkt het beste op kroezen en het geven van krullen een middag boost.

Aubrey Organics Honeysuckle Rose Moisturizing Conditioner is nieuw voor CurlMart. We zijn blij dat deze lijn op onze planken. Het is niet een nieuwe regel te curlies en het is goed geliefd bij veel leden van de CurlTalk gemeenschap. Deze conditioner is een andere winnaar twee jaar op een rij. Het won als de beste diepe conditioner, maar ik denk dat het ook een fantastische dagelijkse conditioner. U kunt met deze niet verkeerd gaan in je douche.

AG Re: krul Activating Balm, is een no-verrassende winnaar van twee jaar op rij als goed. Het heeft een consistente 5-curl ratings op onze curl pagina's controleren. Alle haartypes hebben een manier gevonden om het te laten werken voor hen gevonden. Sommigen gebruiken het alleen, sommigen combineren met een leave-in conditioner. Deze siliconenvrije krul crème is een product dat moeilijk te verslaan voor kruldefinitie, vasthouden, kroezen controle en klonteren. Het doet alles wat je wilt doen. De enige uitdaging bij dit product is hoeveel te gebruiken. Als je eenmaal onder de knie hebt dat, ga je naar een goede haardag hebben!

load...

The Best of the Best winnaar voor beste mousse is nog eens twee jaar winnaar, Herbal Essences Totally Twisted Curl Boosting Mousse. Ten eerste, het moet gezegd worden dat de mousse is niet voor iedereen. Het is moeilijk te gebruiken en alleen echt werkt voor hen curlies die graag en zijn bekend met de wegen van mousse. Ja, dat kan plakkerig aan de hand zijn. Ja, dat kan knapperig zijn, maar je kunt zorgvuldig samenperst en krijgt de zachte krullen je wilt. Ik hou van deze mousse omdat het betaalbaar is, maar je moet een mousse professional om dit uw winnaar te maken.

Een andere Herbal Essences winnaar was de Herbal Essences Hallo Hydration Conditioner. Ik had niet geprobeerd dit conditioner voordat het was een winnaar. Ik heb veel goede dingen over, evenals een paar niet-zo-goede recensies gelezen. Sindsdien heb ik het vroeger een paar keer. Ik ben niet een grote fan van de kegels in deze conditioner, dus ik was niet erg enthousiast over, maar ik vond het eigenlijk meer dan ik dacht dat ik zou doen, want het biedt wel veel slip en vocht. Ik kan zien hoe sommige curlies dit houden. Ik vond het alleen maar om een ​​goed conditioner voor mijn 2b / 2c krullen zijn. Niet alle krullende producten zijn voor alle curlies. Deze is voor een krullend menigte die veel vocht en slip nodig heeft voor ontwarren. Het heeft een geweldige zomer tropische geur.

Last but zeker not least voor de twee jaar op rij winnaar is Miss Jessie's Curly Pudding. De curlies die Overstappen love this krullend pudding. Dit product is echt een krul crème en pudding gecombineerd. Het helpt uitstrekken en langwerpige krullen zachte, maximale beeldweergave krullen. Het is veelzijdig en kan gebruikt worden voor fingerstyling, TWA, spoelen overgang, kinky weeft en nog veel meer.

De nieuwe producten op de Best of the Best blok zijn zeker het proberen waard. Ik heb de Curls Like Us Doeken en gebruik ze dagelijks. Ik nam zelfs een op vakantie een paar weken geleden. Kon gewoon niet voorstellen om uit de douche zonder. Ik gebruik het ook om verkreukel in product. Deze doeken (meer als een mini handdoek) te helpen mijn krullen klonteren, en ik krijg goede curl formatie.

Carol's Daughter Hair Milk and Carol's Daughter Lisa's Hair Elixer beide zijn nieuwe winnaars van de Best of the Best. Carol's Daughter producten gemaakt door Lisa Price, een Brooklyn inwoner, zijn gevuld met essentiële oliën en natuurlijke moisturizers. Ze zijn top van de lijn producten voor een gezonde krullen. Ik kan me voorstellen meer producten van Carol's Daughter winnen volgend jaar.

Een andere nieuwe winnaar was Eco Styler Krystal Styling Gel. Ik heb nooit geprobeerd deze gel, die alleen betekent dat ik niet gels heel vaak. Ik denk dat voor de prijs van minder dan 5 €, waarom niet proberen het als u houdt gels? De andere winnaar die ik nooit heb geprobeerd is de Curly Q's Moist Curl Moisturizer. Zowel van mijn jongens hebben een zeer straight natuurlijk zacht haar. Ik denk dat als ik een krullend kind had zou dit een ochtend ontklitter dat ik ongetwijfeld dolblij met zou zijn.

Voor degenen curlies die hebben gestemd en voor degenen die willen iets nieuws te proberen is dit een geweldige lijst van Best of the Best producten. Veel plezier met winkelen of het lezen van de reviews, er zou wel eens een nieuwe heilige graal product voor uw krullen zijn.

load...