Laten we bespreken: wat is latina haar? | NL.Inspinre.com
De makeup

Laten we bespreken: wat is latina haar?

Laten we bespreken: wat is latina haar?

Onze #curlcommunity had veel te zeggen over de "biracial hair" mythe, en we zijn voortdurend het bespreken van de gemeenschappelijke standaard van het verdelen van de consumenten door hun etnische afkomst in plaats van hun haartype (bijvoorbeeld dat "etnische" gangpad in boodschappen en drogisterijen). Dus hebben we besloten om nog een grote kloof verkennen in de schappen van de haarverzorging gangpad - Latina producten!

Nikki pakte de Moco de Gorila, aka Gorilla Snot, die je eerder hebt gezien in uw supermarkt of schoonheid aanbod op te slaan. Het lijkt erop dat neon groen slijm Nickelodeon's en echt doet lijken op de consistentie van, nou ja, snot. Omdat wij geen ervaring met de Gorilla Snot hebben, gepolst we onze gemeenschap, hier is wat je te zeggen had:

load...

Blijkbaar, soms wat je haar nodig heeft, is gorilla snot!

Evelyn koos de Cabellina Conditioner Chili Con Romero, die peper en rozemarijn natuurlijke extracten bevat, en ze waren geen grapje over de paprika extracten. Bij nader inzien (met hun neus) Evelyn en Nikki ontdekte dit conditioner ruikt naar verse jalapenopeper. Van wat we hebben gelezen, is er geen prikkelend gevoel betrokken bij het gebruik van dit product.

Nikki greep ook La Bella Veel krullen gel, waarbij een van de weinige producten in heel Latina gedeelte dat het woord "krullen" op de verpakking genoemd werd. Het was onder 3 € voor 22 hele ounces, die enthousiast het product Junkies in het kantoor. We hebben gezien curlies Gebruik deze gel te veel succes voor hun 2e dag haar.

Het grote verschil Evelyn en Nikki vond was dat de verpakkingen en etiketten waren in het Spaans, maar afgezien van een paar van de ingrediënten (zoals de peperextracten) ze geen andere opvallende verschillen te vinden. Ze merkten ook een afwezigheid van producten voor de haarstructuur, zoals room gels, boters, krul crèmes, co-wast en vochtinbrengende stylers, in plaats daarvan zagen zij meestal shampoos, conditioners en gels.

load...

Op Facebook, curlies boden hun eigen ervaringen en inzichten. Het aanbod van de Latina sectie zijn niet gebaseerd op haartype, maar het land van herkomst van het merk:

Heb je ooit gewinkeld voor Latina haarproducten? Als je in een Latijns-Amerikaans land woont, wat zijn uw favs? We willen graag weten!

load...