Maak je eigen coco-mint haar en body butter | NL.Inspinre.com
De makeup

Maak je eigen coco-mint haar en body butter

Maak je eigen coco-mint haar en body butter

Het geven van geschenken seizoen - Nikki en Evelyn zijn bij hem nog meer! Hier is een zelfgemaakte coco-mint boter. Want er gaat niets boven zijn asvrij van top tot teen in uw familie foto van Kerstmis. "Het ruikt naar New York Peppermint Patty goedheid," Evelyn beschrijft. 

Wat je nodig zult hebben

  • 4 oz cacaoboter
  • 2 eetlepels kokosolie
  • 1 eetlepel jojobaolie
  • 5-10 druppels vanille essentiële olie
  • 5-10 druppels Spearmint etherische olie 
  • 1 glazen container boter slaan
  • Ninja Mini Blender 

[Doen action = "youtube-video" VideoId = "HstC8rxDrvg" /]

1. Voeg de cacaoboter, kokosolie en jojoba olie in de blender totdat het is een dunne, melkachtige consistentie.

2. Voeg de vanille en munt essentiële oliën, en blijven mengen tot het zijdezacht. Voeg meer dan 10 druppels voor een sterkere geur.

load...

De actieve bestanddelen

Spearmint etherische olie bevat Mint L-karvon en limoneen, die effectief in het voorkomen van haaruitval en het versterken van de huidige haarlokken en follikels zijn. Volgens onderzoekers van John Wiley & Sons, de flavonoïden en menthol in groene munt actief bevorderen van de preventie van hirsutisme (overmatige haargroei).

Kokosolie is een grote natuurlijke moisturizer, met vetzuren die haar te voorzien van een zijdeachtige, heerlijk gevoel en uiterlijk. Het vermindert ook de zichtbaarheid van een schilferige hoofdhuid die kan optreden in de koudere maanden drogere klimaten. Dit ingrediënt zal ook kroezen en statisch haar in bedwang door het blokkeren van vocht in en zwelling van de haarschacht.

Jojoba olie is qua samenstelling aan natuurlijke hoofdhuid talg, waardoor het zeer geschikt voor het balanceren van de pH-waarde in het haar, dat is ongewoon droog. Het biedt ook een beschermende laag over de huid en het haar assen vocht in slot voor langere tijd. Het kan direct op de hoofdhuid worden toegepast om cellen te activeren voor een regelmatige, gezonde en dikker haargroei.

Vanilla etherische olie is een ideale tijdelijke gespleten einde mender; Het werkt ook goed voor broos haar en het verbeteren van het gevoel van beschadigde of over-bewerkte haar dat is beïnvloed door omgevingsfactoren of styling variabelen te repareren. Het dringt diep door in het haar en de huid schachten om een ​​intense zijdezacht moisturization bieden.

Maak er een cadeau!

Coco-muntboter maakt een grote gift voor die genieten van het hebben gehydrateerd haar en lichaam met een feestelijk talent, dus nu is het tijd om creatief te worden! Evelyn en Nikki stelde voor het verfraaien van hun glazen potten met lint, bogen, pom poms, glitter, en cadeau-tags. Hebben de kiddos u te helpen voor een leuke familie bonding moment tijdens dit vakantieseizoen.

load...