Maak je eigen heilige graalproduct in Afrovedas Cafe | NL.Inspinre.com
De makeup

Maak je eigen heilige graalproduct in Afrovedas Cafe

Maak je eigen heilige graalproduct in Afrovedas Cafe

We horen vaak van lezers die graag een bepaald product, maar wou dat het meer van bepaalde boter of niet over bepaalde olie. Ze zijn gefrustreerd mixtresses die willen ze konden hun ideale product te creëren. Dat is de reden waarom Mala Rhodes van de 1-jarige Gourmet Hair Café in Los Angeles Rhodes, eigenaar en CEO van de AfroVeda lijn van haarverzorgingsproducten geopend, wilde een plek die zou maken het gemakkelijk voor mensen om hun ideale product verzinnen creëren. De Gourmet Haar Cafe is de eerste in zijn soort, het mengen en aanpassen conditioners op de plek voor jou en je haar en hoofdhuid behoeften!

Omdat het product junkies op NaturallyCurly, konden we niet wachten om haar meer vragen over de Gourmet Hair Café.

NC: Hoe kwam je op het idee voor het Café?

Mala: The Gourmet Hair Cafe ™ opende vorig jaar in het kader van kleinhandelsboutique AfroVeda in Grand Prairie, Texas, en is een nieuw concept in de haarverzorging.

We hadden het aanpassen van haar conditioners voor onszelf en medewerkers voor een paar jaar alleen maar omdat we konden. Dan, met onze klanten steeds meer bewust over de ingrediënten in hun haar producten, en onze eigen bevordering van bewuste haarverzorging, hebben we besloten om het te nemen naar het volgende niveau en bieden het aan walk-in enige klanten. Het was een groot succes en onze klanten genoten van de hele ervaring. We wisten dat we hadden net waagden iets groots!”

load...

Nu gevestigd in Los Angeles, op dit moment werken we aan pop-up shops door het grotere gebied van Los Angeles, terwijl we bereiden onze vaste locatie.

NC: Hoe werkt het als een aangepaste binnenkomt?

Mala: Een overleg met een AfroVeda professional zal helpen bij het bepalen van de exacte behoeften van uw specifieke haar / hoofdhuid, niet alleen wat uw haartype is, maar wat je nodig hebt voor uw specifieke haar / hoofdhuid en voor uw voorkeuren. Dan zal uw product worden gemaakt "on-the-spot" en aan u mee naar huis nemen. Alleen die ingrediënten die u selecteert en wilt dat zal worden gebruikt. De klanten kunnen kiezen uit zoals plantaardige als:

  • Licorice Root voor de bestrijding van chronische droge hoofdhuid problemen
  • Amla en heemstwortel voor hair conditioning
  • Sea plantenextracten voor het conditioneren en vocht
  • Gehydrolyseerde eiwitten voor kracht
  • Oude Ayurvedische kruiden die helpen bevorderen van de gezondheid van haar / hoofdhuid, evenals de bestrijding van haaruitval en haarverlies
  • Curry Leaf en Bhringaraj voor de haargroei

NC: Wat is het voordeel van een aangepaste gemengd product?

Mala: Studies tonen aan dat op maat gemengde huid / haarverzorgingsproducten kan oplopen tot 400% effectiever dan de traditionele off-the-shelf producten. Dat komt omdat ze zijn gemengd op de plek en nooit zitten op de plank, het verlies van hun potentie. Off-the-shelf producten kan soms maanden - en zelfs jaren - voordat je ze eindelijk kopen. Dat betekent dat de op maat gemengd product zal het hoogste niveau van actieve ingrediënten en de laagste praktische niveau van conserveringsmiddelen. Ook, omdat het is gemaakt alleen voor u, het zal alleen die ingrediënten die je nodig hebt en alleen degenen die profiteert u bevatten.

NC: Heeft de Café hielp het merk AfroVeda?

Mala: Het creëren van deze aangepaste conditioners heeft een ongelooflijke aanwinst voor ons bedrijf geweest. Klanten houden van het idee van het kiezen van hun eigen ingrediënten met de kennis van wat elk ingrediënt speciaal voor hun haar en hoofdhuid zal doen. En dan krijgen ze naar me kijken maken het voor hen, terwijl ze genieten van een kopje thee of gewoon surfen op de opslag voor andere haarproducten. Het is een geweldige manier om snel verbindingen te maken met klanten en relaties op te bouwen, en ik persoonlijk hou van de chat-time!”

load...

NC: Wanneer kunnen we verwachten dat er een café te zien in de buurt van ons?

Mala: AfroVeda is van plan om de Gourmet Hair Cafe ™ uit te breiden naar een aantal belangrijke markten in Los Angeles, New York, Texas en Georgia in de komende vijf jaar.

load...