Talking shop met Tiffany tattooz | NL.Inspinre.com
De makeup

Talking shop met Tiffany tattooz

Talking shop met Tiffany tattooz

Ja, het is een soort van een big deal.

En terwijl onze glorieuze mede-oprichter Michelle is uitgeschakeld touring, sommigen van ons editors verdubbeld terug naar geïnterviewden het boek een aantal diepgaande vragen te stellen. Op het dek is vandaag Tiffany Perez, ook bekend onder haar DBA als Tiffany Tattooz.

Tiffanny Tattooz

Als haar greep zou kunnen suggereren, ze is een professionele tatoeëerder, maar ze had nog wat info voor ons je zou verwachten! Dit is wat ik gleed in haar mailings met:

Van wat ik heb onderzocht, hebben van een tatoeage kan een hoop zijn als het hebben van natuurlijke haar-onderhoud, sociale stigma, etc. Buiten de tattoo zakelijke sfeer, wat heb je grootste hoofdpijn geweest met waarneming van een of beide?

Ik denk dat als het gaat om tatoeages, het omgaan met de negatieve perceptie van hoe "mensen kijken" met tatoeages kan frustrerend zijn. Je krijgt de "hij kon nooit werken in bedrijfsobligaties met al die tatoeages" OR "wat als je draagt ​​een trouwjurk met die tatoeages laten zien?" Nu voor zover het natuurlijke haar gaat, ik herinner me een paar jaar back met krullend of grof haar niet mooi werd beschouwd. Ik herinner me na mijn haar rechtgetrokken voor meer dan een decennium van mijn leven. Toen werd ik wakker op een dag en wilde ik gewoon natuurlijk te zijn. Een paar jaar nadat iedereen begonnen om de natuurlijke look te omarmen. Natuurlijke schoonheid en natuurlijk haar boel gewoon op en werd een beweging. Letterlijk dag en nacht. Dus natuurlijk haar is veranderd in iets pretty amazing. Perceptie van tatoeages heeft wat meer tijd om te gaan, maar natuurlijk haar is zeker "hair to stay" nu.

load...

Wat is iets wat je jezelf over en uit te leggen aan uw klanten over tatoeages?

Het nazorgtraject. Hoe om te zorgen voor je tattoo zo belangrijk is na het verlaten van de winkel, dus het is iets dat moet elke dag grondig worden toegelicht aan de.

Klinkt logisch. Als ik denk aan het krijgen van geïnkt met mijn huidige krul routine, heb ik wakker nachtmerries van een of andere manier shea-boter op een tatoeage Ik zou krijgen in de vergetelheid. Hoe ga je klanten die komen met de rug van het oor of bovenste nek verzoeken die nog veel krullend of coily onderhoud uit te voeren adviseren?

Goede vraag. Ik vertel klanten om de tattoo 2-3 keer per dag te wassen. Vermijd haarlak en harde borstels. Als u één of meer producten op de tattoo onmiddellijk wassen. De eerste drie dagen zijn cruciaal want dit is de tijd waar de tatoeage is het meest vers en wordt beschouwd als een open wond. Houd haar en haarlokken uit de tatoeage, zodat ze niet vast komen te zitten. Worst case scenario, kunt u een pleister zet dan het gewoon om het te beschermen als je je haar doet, maar als je eenmaal klaar bent neem het uit meteen en houd het schoon, schoon, schoon!

Op die repetitieve nota, is er iets dat je hebt over en weer uit te leggen over je haar door middel van je leven?

Ja, wat producten die ik gebruik in mijn haar om het te krijgen zoals het is en hoe je gezond krullend haar te behouden.

Ahem, put. Gezien ons publiek Ik heb eigenlijk moet dit (womp womp) vragen. Wat is uw haarverzorging routine eruit? Heb je nog favoriete producten die u wilt schreeuwen?

Ja! Ik ben een grote fan van co-wassen mijn haren en het gebruik van haar maskers om te voorkomen dat de integriteit van mijn krullen. Daily [merken] die ik gebruik zijn DevaCurl en Giovanni Cosmetics. Conditioner is een must en ik gebruik veel van! Serum om het vocht vast en gel wordt gebruikt om mijn krullen textuur te vergrendelen. Voor meer volume, wordt haarlak op mijn roots gebruikt om mijn krullen de wow-factor geven en kunnen we niet vergeten over het uitzoeken van die wortels!

Tiffany Tattooz

Oh ja, je moet rocken deze wortels.

De tattoo wereld heeft zowel een zeer mannelijke en zeer....let we zeggen dat het "typisch rockstar" in het algemeen. Is uw ervaring ooit geweest dat je hebt gekregen meer flack voor of nieuwsgierigheid over uw curlista leven dan je vrouw-zijn?

load...

Ja, ik voel dat mijn krullen leven is echt een conversatie starter. Het stelt me ​​in staat om meer gesprekken met volslagen vreemden dan iets anders hebben. Het is een deel van mijn beeld, iets anders en één van de eerste dingen die ze zien. Dus, heb ik de neiging om mensen meer geïnteresseerd zijn in mijn krullend haar leven / routine in plaats van mijn vrouw-zijn en wat ik doe voor de kost te vinden.

Daartoe heb je ooit geprobeerd om 'fit in' meer, beeldsgewijs? Hoe zo ja, en wanneer heb je besloten af ​​te kicken? Anders, zo niet-wat is uw visie op trouw te blijven aan jezelf?

Ik zou zeggen dat social media is de schuld van dit. Het heeft zo'n diepgaande invloed op ons imago. Het is misleidend en zelf objectiverende, vooral voor vrouwen die zo veel druk op zichzelf om de perfecte persoon. Ik voelde me op dezelfde manier. Maar ik moest blijven herinneren mezelf trouw aan wie ik werkelijk ben en om het allerbelangrijkste ontwikkelen zelfliefde. Het kan behoorlijk lastig zijn. Maar het leven gaat over het leren en groeien. Het is iets wat ik ben aan het leren om dagelijks te verbeteren en ik ben gek op de vooruitgang. Grote fysieke kenmerken kunnen leuk om te hebben, maar met een mooie ziel, het karakter en het liefhebben van je innerlijke zelf heeft meer macht. Mensen voelen het en vibe mee. Dus hou van jezelf meer en je zal meer aan te trekken.

Elk beroep gaat continu leren. Wat leer je tegenwoordig?

Ik ben aan het leren hoe ze zowel persoonlijke leven en zaken te beheren. Want ik ben een full-time tattoo kunstenaar en ondernemer, heb ik de neiging om een ​​enorme hoeveelheid uren te werken. Door de jaren heen heb ik om erachter te komen op de harde manier en leren dat het nemen van de time-out voor uw persoonlijke leven is net zo belangrijk. Het is nodig om een ​​gelukkiger leven te leiden, vast te houden een goede gezondheid en stress te verminderen. Dus ik ben aan het leren en onderwijzen van mij een beter time management tussen mijn persoonlijke en zakelijke leven te hebben om een ​​gezondere levensstijl.

Ik zie je op een vrouwenclub stap-team van uw bio! Hip-hop dance en tatoeëren lijken alsof ze zijn vrij uiteenlopende vormen van kunst, maar zijn er ook parallellen we misschien niet weten tussen hen?

Tiffany Tattooz

Ja visueel, creativiteit en flow is wat beide nood! Het duurt een bepaald soort van geest om te kunnen hanteren en beheersen deze twee verschillende vormen van kunst. Visualiseren en het gebruik van de eigen creativiteit om samen iets dat eigenlijk "stroomt" put is hoe we het te laten gebeuren aan beide uiteinden. Voor mij, als ik ben het creëren van een tatoeage, visualiseer ik in mijn hoofd hoe ik wil het op het menselijk lichaam te stromen en dan gebruik ik mijn creatieve geest om op maat maken van een meesterwerk. Zelfde met hip hop dans- een persoon nodig heeft om te visualiseren hoe om hun dansmoves te stromen met een beat en op zijn beurt, leidt tot een verbazend routine.

Het runnen van een bedrijf is niet makkelijk als het tijd is om te ontspannen, wat is uw go-to methode voor het opladen?

Ik ben erg veel in yoga. Dit houdt me gezond en evenwichtig. Ik doe ook de sportschool om wat stoom vrij te geven. Het is een beetje moeilijk voor mij om gewoon thuis zitten en niets doen. Bezig blijven voelt alsof mijn leven, dus als ik ooit doen neem een ​​bepaalde hoeveelheid tijd zal -I ergens weg in een andere staat of land uit de buurt van alles wat de wereld te verkennen zijn. Het is hoe ik reboot :)

Laatste vraag, want ik moet. Google maps stalking vertelt me ​​uw winkel ligt aan de overkant van een kerkhof! Hebt u ooit een paranormale inkt activiteit opgemerkt? Of zijn de doden meer mellow dan geven we hen krediet voor?

LOL, de begraafplaats is ongeveer een minuut afstand, zodat ik niets heb gezien. Maar wanneer het volle maan is uit een aantal vreemde dingen gebeuren met onze collega-buren.

Spookachtig!

Het was geweldig praten met Tiffany, en natuurlijk, terwijl ik zal moeten wachten tot letterlijk elke familielid toe Ik heb is verhuisd naar Mars voordat ik mezelf kon krijgen geïnkt, het inzicht was vrij groot. Als je klaar bent voor meer curlspo bent, moet u check out de Curl Revolution jezelf!

Op deze nota, curlies, heb je enig gekleurde huid te gaan met uw haarstructuur? Laat het ons weten (en laat ons zien)!

load...