Tips voor het gebruik van verwarmde rollen in golvend haar | NL.Inspinre.com
De makeup

Tips voor het gebruik van verwarmde rollen in golvend haar

Tips voor het gebruik van verwarmde rollen in golvend haar

NaturallyCurly CurlTalker Vaneda maakt gebruik van warme rollers op een regelmatige basis "Ze geven me veel volume, die ik graag. Ik kan gewoon grote delen van het haar en roll rond de warme rollers, zonder borstelen dan ook."

Haarrollen worden gebruikt om krullen en golven te bereiken zonder een krultang of wand. Er zijn verschillende soorten rollen waaronder verwarmd en ze variëren in lengte en breedte. Veel mensen die gebruik maken van rollen houden van de blijvende greep ze geven, in het bijzonder bij het maken van een natte set. Roller sets ook het volume te geven aan uw lokken en een uniforme kijken als u verschillende soorten krullen op je hoofd.

Hier zijn 7 tips voor het gebruik van verwarmde rollen in golvend haar.

load...

1. Zorg voor genoeg rollen voor al uw haren

Verwarmde rollen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en gebruikt op droog haar om langdurige krullen en kroes te minimaliseren. Voordat u begint, zult u willen ervoor zorgen dat je genoeg rollen om de klus te klaren. NaturallyCurly CurlTalker thefossilchick vond dit op de harde manier, "Een probleem is dat de rollen variëren in grootte en zijn er slechts 4 van de super-gigant enen" in haar roller set, "Als je lang of heel dik haar, u zult moet de helft van je haar te stellen op een moment." Ze maakt gebruik van de Instant Heat Compact Walsen from Conair en vindt dat de rollen goed werken, maar kon meer van hen te gebruiken.

2. Gebruik altijd een warmte-beschermer

Een van de beste tips voor het gebruik van verwarmde rollen in golvend haar is om een ​​warmte-beschermer gebruiken. Golvend haar kunnen gevoelig zijn voor hitte schade, omdat het kan worden op de fijnere kant van de strengen. Of je haar is fijn of grof, een warmte-beschermer vormt een barrière tussen de strengen en de kans op schade door verhitting. Gebruik altijd uw favoriete warmte-beschermer en zorg ervoor dat het gelijkmatig verdeeld over je haar voorafgaand aan het gebruik van warmte rollers. Wij willen Cantu Thermal Shield warmte-beschermer en Tresemme Thermal Creations Protectant Heat Spray.

3. Mocht u eerst glad? Het hangt er van af

Als je haar strak gekruld of niet goed te nemen om warmte styling, bijvoorbeeld het begint om terug te keren naar zijn natuurlijke textuur in vochtigheid, kunt u strek je haar voor het gebruik van de verwarmde rollers. Als, aan de andere kant, je haar gemakkelijk is om te worden bewerkt, kunt u zet de verwarmde rollen in uw natuurlijke wassen en gaan. CurlTalker macduffy aandelen "Ik vind de krul blijft beter zonder eerst rechtgetrokken. Maar ik hou van de krul beter met mijn haar is rechtgetrokken (het gewoon niet duren AT ALL). Nog steeds bezig hoor!" Het is een kwestie van uitzoeken wat werkt voor uw individuele golven en krullen.

4. Afdeling haar voor het werpen

Voor een nog effect in plaats van een paar bij elkaar passende patronen overal, je moet altijd deel je haar met clips voorafgaand aan het rollen om de beste resultaten te krijgen. Dit zal helpen om niet alleen meer gelijkmatige patronen te creëren, maar het maakt het ook makkelijker voor u, terwijl u roll te maken. Laat je niet verleiden om deze stap overslaan, omdat het het proces veel beter beheersbaar te maken.

load...

5. Kies uw kant voordat je rolt

Voordat u begint met het plaatsen van de rollers in je haar, zorg ervoor dat u het gedeelte dat u liever te maken, dus als je de rollen neem je een easy-to-stijl resultaat. Als u op zoek bent om het volume en het drama van uw bom golven te benadrukken, raden we een diepe zijscheiding.

6. Rol van beneden naar boven

Als je met van onder naar boven van uw strengen, eindig je met krullen die zitten aan de onderkant van uw strengen, terwijl de streng dichter bij de wortels enigszins onaangetast blijft. Gooi je van boven naar beneden, zul je nog steeds een mooi gedefinieerde krullen en meer volume bij de wortels.

7. Zorg ervoor dat je haar helemaal droog

Voor pluisvrij resultaten, zorg ervoor dat je haar helemaal droog is voordat manipuleren. NaturallyCurly CurlTalker Wurlylox adviseert "Zorg ervoor dat het vocht mogelijk te maken in je haar te drogen voordat styling, of het zal waarschijnlijk kroezen up. Ik zou mijn rol, laat de rollen in 10-30 minuten. Daarna verwijderde ik hen, maar wist niet t niets mee doen totdat ik was ervan overtuigd dat al het vocht weg was. Dan vinger kam zou ik zijn kop, flip rechtop en regelen een beetje met de vingers of een plectrum, als dat nodig is, en licht spuiten met haarlak." Wij willen DevaCurl Flexible Hold Hairspray, omdat het voorkomt dat de knapperige, drogen valkuilen van de traditionele haarlak.

Wilt u meer weten over het krijgen van uw perfecte roller set weten? Bekijk deze artikelen:

Welke Roller Set is het beste voor u?

Mijn 7 Must-Know Tips voor een Frizz-Free Roller Set

Hoe maak je een Roller ligt aan de Korte Natural Hair

load...