Tips voor het rechttrekken van krullen die u nu wilt | NL.Inspinre.com
De makeup

Tips voor het rechttrekken van krullen die u nu wilt

Tips voor het rechttrekken van krullen die u nu wilt

Het lijkt misschien een eenvoudig genoeg taak, maar als je een krullend proberen om krullend haar recht te maken, weet je dat het kan uiteindelijk een ramp. Het is niet altijd zo eenvoudig als slathering een product in je haar en het nemen van een steiltang om het. Voor ons curlies, het kost veel geduld en finesse om recht strengen te krijgen. Maar met wat advies van doorgewinterde professionals met type 3 krullend haar, je nooit verkeerd weer te gaan!

First Things First: strijkijzers

Ze zijn geen producten, maar ze zijn nog steeds erg belangrijk. Strijkijzers zijn een vrij recente uitvinding die wonderen kan doen indien correct toegepast.

Helaas, als u de verkeerde flat ijzer, of het gebruik van deze niet goed om je haar recht te maken, geen product kan je krullen te slaan.

Zorg ervoor dat u gebruik maken van keramische in plaats van metaal, en kies een stijltang dat is midden variëren in prijs. U wilt niet naar de bank te breken, maar het krijgen van een lage kwaliteit straightener zal uw haar beschadigen.

load...

Correct gebruik is ook belangrijk. Kleine dingen zoals een hoge temperatuur setting, het verlaten van de straightener in je haar op één plaats te lang, of het strekken naar boven in plaats van naar beneden kan je haar te laten lijken gebakken en onverzorgd. Vergeet niet om aanwijzingen te lezen en vraag uw kapper voor pointers.

Rechttrekken producten te vermijden

Het bestek en de techniek die u gebruikt om strek je haar belangrijk zijn. Echter, zonder een fatsoenlijke lijn van producten tot uw beschikking, richten krullend haar kan een ramp zijn.

Dat gezegd zijnde, het kan een paar pogingen nemen om het goed te krijgen. Tony, een type 3, herinnert zich toen hij voor het eerst had zijn haar rechtgetrokken.

“Ik heb alleen mijn haar één keer met succes rechtgetrokken, chemisch.”

Maar voor Tony, dat was de eerste en laatste succesvolle poging om zijn haar rechttrekken. In zijn geval, Tony van mening dat de volgende twee keren dat hij rechtgetrokken, het wanneer je probeert je haar recht te maken, moet u alle producten die u mengt onderzoek “iets te maken met het feit dat er is net als 3 verschillende chemische soorten straightener. Gehad” en matching, niet alleen omdat men kan niet zo goed werkt, maar door een combinatie van chemische stoffen slecht voor je haar kan zijn.

Low budget stijltangen kan ook nadelig zijn voor 3 haartype. Hoewel Staci, een krullende met type 3 haren, ontvangt nu regelmatig Braziliaanse blow-outs, ze had haar eerlijk deel van de ongelukken. Haar slechtste ervaring die betrokken zijn “goedkope stijltangen als Vidal Sassoon.”

Hoewel in veel gevallen een low-budget product voordelig kan zijn, niet alle producten zijn gelijk geschapen; onderzoek is de sleutel. Een waardevolle les om te leren over de producten is de meest betaalbare product die zijn gespecialiseerd in het strek je haar kan gewoon het product dat je haar frizzier en Messier maakt dan ooit.

Rechttrekken producten die u nodig

Omdat veel producten want er zijn te vermijden, zijn er anderen die je gewoon op te halen. Uit die must-have producten voor het richten van krullend haar betreft een in-salon behandeling.

Net als Staci, veel vrouwen ervoor kiezen om wat gewoonlijk wordt aangeduid als een Brazilian Blowout. Er zijn een verscheidenheid van verschillende bedrijven die producten en behandelingen die het haar chemisch rechtzetten zonder alle dagelijkse muss en gedoe te maken. En in tegenstelling tot veel shampoos en conditioners die bevorderen of te helpen strek je haar, de klapband hebben een aantal permanentie.

load...

Er zijn een paar nadelen aan de chemische behandelingen, hoewel, met inbegrip van mogelijke gezondheidsrisico's. Dat gezegd zijnde, als je het type die wil alleen steil haar zo nu en dan, zijn er een paar van de producten die u in uw krullend haar arsenaal zou moeten hebben.

Zorg ervoor dat u een warmte-beschermer gebruiken wanneer u recht te maken, of geen gebruik maken van warmte op uw krullen at all! Als u vaak bent rechttrekken, tot je diepe conditioning behandelingen van één tot drie keer twee keer of een week. Omdat het strekken kan je krullen ernstige schade toebrengen, je wilt dat ze al het vocht en de bescherming mogelijk te geven zodat wanneer u wilt uw lokken rocken, kunt u!

Meer willen?

Blader door honderden gebruiker beoordeeld krullend haar hitte beschermers en vind uw volgende wonder product!

Laatste gedachten

Hebt u een specifieke kit geprobeerd of laat in conditioner voor je rechtgetrokken haar? Hoe zit het met shampoo? Wat zijn uw must-have producten voor het richten van krullend haar?

load...