Vereenvoudig uw huidverzorgingsroutine | NL.Inspinre.com
De makeup

Vereenvoudig uw huidverzorgingsroutine

Vereenvoudig uw huidverzorgingsroutine

Steeds vaker zie ik vrouwen klagen in online forums dat ze “gevoelige” huid. Ze kunnen gevoelig zijn voor puistjes, droogte, of blotchiness-of alle drie zijn. En in toenemende mate, ze kopen een groot scala aan producten om te gaan met elk specifiek probleem als het zich voordoet.

Heb je nodig om een ​​aantal stappen uit uw huidverzorging routine te snijden?

Bij de bespreking van deze onderwerpen met NaturallyCurly leden, heb ik geschokt door de lijsten van producten die sommigen zeggen dat ze gebruiken op hun gezichten op een wekelijks en soms dagelijks, basis. Het omvat rimpel crèmes, oog crèmes, exfoliërende kristallen, anti-acne producten, anti-roodheid serums, huid bleekmiddelen, primers, make-up en alle andere potion zij denken dat zal werken voor hun specifieke “probleem”.

load...

Twee dingen vallen op in mijn gedachten toen ik deze lijsten lees: veel mensen zijn nog steeds overslaan zonnebrandcrème, en er lijkt pure terreur over het ontwikkelen van rimpels onder jongeren onder de 30 set.

Ladies-is het tijd om uw huidverzorging routine te vereenvoudigen!

Beschouw dit: de oorzaak van uw “gevoelige” huid kan het overschot van producten die u niet echt nodig dat werken slecht samen, evenals de harde scrubs u gebruikt om exfoliëren zijn.

Cleansing moet een ritueel voor het verwijderen van make-up en het stof en vuil van het dagelijks leven (vooral voor stedelingen) zijn. Wat het niet kan doen, ongeacht wat elk bedrijf zegt het tegendeel, is het aanbod de behandeling van acne of rimpels. Geen reinigingsmiddel blijft op je huid lang genoeg om een ​​behandeling enkel voordeel te verschaffen.

Dit is de stap in onze huid-care regimes die de grootste kans op beschadiging van onze huid heeft. Veel mensen gebruiken reinigingsmiddelen die te sterk om zijn “gevoel schoon,” of ze gebruik maken van een scrub te exfoliëren, of ze wrijven in hun ogen om make-up te verwijderen.

Begin met je product selectie. Kies gel of crème reinigingsmiddelen. U wilt voorkomen dat het strippen van alle natuurlijke oliën van je huid, zelfs als je acne. Dat “tight” gevoel zou kunnen betekenen dat je gezicht is brandschoon. Maar het zal ook het stimuleren van uw olie klieren om nog meer olie om zichzelf te hydrateren te produceren. Kijk voor een product dat ook verzacht en reinigt. Vermijd schuimende producten of degenen die beloven “deep” reiniging.

Op aanbeveling van een dermatoloog, die ik heb gebruikt Spectro-Jel al bijna 20 jaar. Twee andere producten die vaak worden aanbevolen zijn Phisoderm en Cetaphil. Phisoderm heeft onlangs opnieuw geformuleerd zijn productlijn aan een anti-smet gel cleanser en een droge-huidvriendelijke crème reinigingsmiddel bevatten. Twee andere gel reinigingsmiddelen om te proberen onder Garnier Pure Daily Cleansing Gel en Shiseido Pureness Cleansing Gel.

Ik gebruik een generiek merk vergelijkbaar met Oil of Olay's Daily Facials cleansing doeken. Als ik het gevoel dat ik extra hulp nodig het verwijderen van waterproof oog make-up, ik hou van de Make-up van Avon Moisture Effectieve Eye Remover Lotion. Het lost effectief alles op mijn gezicht, waardoor ik voorzichtig te verwijderen alle sporen van make-up - en ik draag veel oog make-up!

load...

De nummer 1 ding dat ik waarschuwen u om te voorkomen dat in de reinigende stap is een product met gemalen schelpen als een scrub. De gemalen schelpen kan scheuren op uw huid. En als u al acne hebt, kan het openen zits scheuren en meer scheuren in je huid, mogelijk besmetting verspreidt

Je kan vereenvoudigen uw huidverzorging

De beste manieren om te exfoliëren zijn met een ruw washandje of met behulp van een zachte gezicht borstel. Vroeger was ik een van The Body Shop kopen, maar vind ze nu met elke drug store.

Chemische peeling producten zijn niet nodig. Zij zullen een beter werk doen dan een washandje, of zelfs het maken van een eenvoudige pasta van zuiveringszout en water. Minder kan echt meer zijn.

Deze zelfde minder-is-meer filosofie geldt ook voor moisturizers. Ja, krijg je rimpels als je leeftijd. Maar stapelen op zware crème zal hen niet weg te gaan, en kan gewoon verstoppen je poriën. Gebruik de lichtste drankje dat maakt je huid goed te voelen. Olaz Regenerist moisturizers is aangetoond dat de meest effectieve product door Consumer Reports, en ze zijn vrij goedkoop en op grote schaal beschikbaar. Ze bieden nu een zeer breed scala aan producten, waaronder exfoliërende en een SPF 15 moisturizer die zeer geschikt is voor de winter. Ik hou ook van Pond's Replenishing Moisturizer Lotion - het is super goedkoop en snel zinkt.

Zoals altijd, ik ben het bevorderen van zonnebrandcrème gebruik. Ik besef dat zonnefilters hebben een groot potentieel om puistjes veroorzaken, en ik wil dat meer bedrijven aangeboden tester maten van deze producten als gevolg van dit. Maar je moet nooit overslaan zonnebrandcrème. Hoe hoger de prijs van het zonnebrandmiddel, hoe groter de kans is dat de monsters beschikbaar zijn. Shiseido staat bekend om zijn gezicht zonnebrandcrème producten, Neutrogena is ook een toonaangevend bedrijf op dit gebied (Healthy Defensie) en Coppertone is het ontwikkelen van fantastische producten voor de bescherming van het gezicht.

Zoeken naar ingrediënten zoals zinkoxide (Coppertone Spectra), titaandioxide of Mexoryl. Deze allen bescherming tegen UVA en UVB-stralen. Zorg ervoor dat het product olievrij.

Houd het simpel - en blijf mee. Zodra u een routine die werkt voor u te vinden, doe het niet veranderen, tenzij uw huid drastisch verandert of als u naar een totaal nieuwe klimaat zone.

Door het strippen naar beneden naar de basis huidverzorging, zal uw portemonnee u er dankbaar voor zijn!

load...