Vragen over krullend haar voor kinderen: De juiste conditioner vinden | NL.Inspinre.com
De makeup

Vragen over krullend haar voor kinderen: De juiste conditioner vinden

Vragen over krullend haar voor kinderen: De juiste conditioner vinden

Vraag: Ik heb een dochter met 2a haar, twee dochters met 3b haar en een zoon met 2c haar. Ik weet dat hun haar niet te poetsen en te ontwarren met een grove kam met behulp van conditioner op nat haar plaats. Ik dat doen trouw. Maar ik merk dat zelfs na het wassen en ontwarren mijn kinderen hebben pluisjes in hun haar, in het bijzonder aan de uiteinden, en dit veroorzaakt klitten en knopen. Voorzichtig ontwarren met een grove kam en conditioner op nat haar en het wassen van hun hoofdhuid niet ontdoen van het grootste deel van het lint dat zich heeft opgehoopt aan de uiteinden van hun haar te krijgen. Ik merk dat ik wil een baby borstel (ja, de zachte degenen die voor baby's) met het oog op het lint eruit te komen. Hoewel ik mijn tijd tot vier hoofden ontwarren te nemen, en ik ben zeer zacht, ik wil niet om schade met extra manipulatie veroorzaken met de baby borstel als het schadelijk is om dit te doen op nat of droog haar. Kunt u adviseren een manier voor mij om klitten en knopen bij een minimum te beperken als ik niet word verondersteld om krullend haar te borstelen, en als ontwarren en wassen niet te ontdoen van de meeste van de pluizen?

Gezellig: Het klinkt alsof je een zeer drukke dame! Je hebt natuurlijk je onderzoek gedaan als het gaat om haarverzorging krullend. Ik ben onder de indruk! Ik begrijp niet al wat je bedoelt met lint. Ik weet niet zeker waarom uw kinderen hebben lint in het haar als je het uitkammen van de knopen in het bad met conditioner in hun haar. Misschien moet je kijken naar uw handdoeken en beddengoed te zien of dit het probleem veroorzaakt.

Vraag: Kunt u het verschil tussen uw verschillende conditionering producten uit te leggen? Ik ben niet zeker hoe om te kiezen tussen een gewone conditioner, een leave-in conditioner en een styling gel die omstandigheden.

load...

Gezellig: Goede vraag! Met de overvloed aan producten op de markt, kan het erg verwarrend zijn. In feite, zo gezellig biedt verschillende producten die kunnen overlappen in gebruik op keer. Dit is vanwege de verschillende haartypes en de verschillende manieren waarop mensen gebruik van de producten. Bijvoorbeeld, sommige mensen willen een conditioner te gebruiken in het bad dagelijks, terwijl anderen de voorkeur aan een spray leave-in conditioner. Sommige met een zeer droog haar willen beide gebruiken! Met behulp van een styling product dat verzorgt het haar is een andere manier om te voorkomen dat het haar gehydrateerd en gezond. Er is geen juiste of verkeerde manier om deze producten te gebruiken; het is erg subjectief. De beste manier om erachter te komen wat goed voor u is met vallen en opstaan. Een behulpzame vuistregel is de droger van het haar, hoe meer conditionering je nodig hebt voor gezond haar.

Vraag: Ik moet om erachter te komen wat te doen met het haar van mijn zoon, en snel. Hij gebruikte om mooie krullen te hebben. Ik bedoel mensen gebruikt om hem te stoppen om te reageren op zijn krullen. Nu lijkt het net luier en voelt echt droog. Ik weet niet zeker wat er in zijn haar te zetten. Hij is 2 jaar oud, met 4a / 4b haar. Hij is de jongen, zodat hij rolt en flips en gewoon elkaar slaat zijn haar. Helpen!

Gezellig: Het is heel gebruikelijk voor een kind haartype te veranderen als hij ouder wordt. Het betekent niet dat hij mooie krullen niet meer kan hebben. Het betekent gewoon dat je kan nodig zijn om anders te schelen. Ten eerste, weet niet hoe hij haar te borstelen, want dat maakt het kijken “luier”. In plaats daarvan kam door zijn haar met een grove kam als het nat is (in de kuip is ideaal). Vervolgens probeert u zo gezellig Kooky Kiwi Styling Cream op nat haar. Gewoon “kneed” in het haar, gelijkmatig verdelen rondom. Laat het haar op natuurlijke wijze drogen (of gebruik een föhn met een diffuser) aan natuurlijke krullen in tact te houden. U kunt kneden in een beetje meer Styling Cream wanneer het droog is om kroes te voorkomen en glans toe te voegen. Succes!

load...

Vraag: Mijn 3-jarige dochter laat me gezet conditioner in haar haar, maar ze schreeuwt als ik probeer te kammen nat. Ik leg uit dat het geen kwaad als ze laat me de klitten uit in het bad, maar ze nog steeds het niet. Het ziet er altijd een puinhoop, met statisch haar, knopen en algemene gekte. Wat kan ik doen zodat het lijkt ok?

Cozy: Dit is zeker een fase (zoals alles), dus wees niet te bezorgd. In de tussentijd gebruik maken van een spray detangler, net zo gezellig Fruity Delight, te kammen door middel van knopen van uw dochter voor het bad. Blijven conditie zoals gewoonlijk. Vergeet echter niet dat u niet haar haar te borstelen na dat. Laat het haar natuurlijk drogen om de krullen intact te houden en kroezen te voorkomen. U kunt het zo gezellig Fruity Delight te gebruiken in tussen baden, te houden te vullen vocht en om te helpen met statisch haar en klitten.

Vraag: Mijn jongens zijn 4 en 6, en ze zijn curlies. De 4-jarige heeft fijn haar net als ik, en de 6-jarige heeft zeer dik grof haar. Ik ben op zoek naar een goede gel die niet zal schilferen. Eventuele suggesties?

Gezellig: Probeer met behulp van een alcohol vrije gel zoals zo gezellig Groovy Grape Styling Gel. Het licht formulering nooit vlokken en is goed voor alle haartypes. U kunt meer product gebruiken voor de dikke, grover haar voor meer controle. Het ruikt ook geweldig!

Voor meer informatie over het kopen van zo gezellig producten, bezoekt CurlMart.

load...