Waarom zelfs moeder haar identiteit moet behouden | NL.Inspinre.com
De makeup

Waarom zelfs moeder haar identiteit moet behouden

Waarom zelfs moeder haar identiteit moet behouden

Geschreven door Kim Jackson voor CurlyNikki

Zodra ze moeder worden, sommige vrouwen vinden het moeilijk om hun gevoel van eigenwaarde te behouden, gieten al hun energie in een breed net rond hun kinderen; er is niets mis mee, maar moeders moeten een identiteit onafhankelijk van hun kinderen te onderhouden. Waarom?

Omdat kinderen opgroeien, worden hun eigen mensen, en laat uw netto achter.

Mijn zoon is 12 jaar oud en hij is het bereiken van een punt waar hij is op zoek naar Papa voor begeleiding veel meer dan hij is op zoek naar mam. En toch, hij beweert zijn onafhankelijkheid van ons beiden, de voorkeur om te hangen met zijn vrienden, mijden gekke dingen zoals Halloween kostuums; en hij is volledig en volkomen in verlegenheid gebracht door alles wat we doen-met of zonder reden. We hebben een punt waar hij ruimte en privacy vereist bereikt. In vier jaar tijd, zal hij het besturen van een auto; en in zes jaar, waardoor er voor de universiteit. Als ik geen doelen en projecten van mijn eigen had, zou ik het gevoel deze groeipijnen nog dieper.

load...

Je kunt niet giet het in uw kinderen wat je niet zelf te bezitten.

De beste manier om te leren of te beïnvloeden uw kinderen is om een ​​gezond voorbeeld geven. Je moet weten hoe je onafhankelijke of welke andere bijvoeglijke naamwoorden die u wilt hen om te voldoen aan-om je kinderen te laten zien hoe het moet. Ze zullen luisteren naar wat we zeggen, maar meer dan dat, ze kijken wat we doen en beslissingen te nemen over het al dan niet ze willen het op dezelfde manier te doen.

Je bent meer kans geduldig met je kinderen te zijn wanneer u tijd hebt gehad om jezelf.

Je kunt niet alles wat je kinderen je nodig hebt om te zijn, tenzij je de ruimte om zich te hergroeperen en op te laden hebben gehad. Wanneer u in staat om een ​​beat te nemen voor een aantal “me” tijd, en om iets dat je vreugde brengt doen bent, zal die energie overslaan naar andere facetten van je leven. De positieve gevoelens die je hebt gegenereerd door iets te doen je liefde dat is alles wat je eigen zal u helpen om liefdevolle en aanwezig met uw kinderen, in tegenstelling tot frazzled en overweldigd.

We zullen op een groot aantal etiketten te nemen als we door het leven te navigeren: dochter, vriend, student, vrouw, moeder, maar dit zijn slechts rollen die we spelen. Het is belangrijk dat we elke tijd nemen om te herinneren wie we zijn buiten deze rollen en te vechten om die essentie van wie we zijn te handhaven. Het betekent niet dat we niet houden van onze kinderen-het betekent alleen dat we weten dat we moeten ons best zelf te zijn, met het oog op de beste moeders zijn.

Geschreven door Kim Jackson, co-auteur van PLPT samen met GG Renee met de bedoeling te verbinden met vrouwen via berichten van eigenliefde en persoonlijke vrijheid. Wij geloven dat ware schoonheid begint aan de binnenkant en straalt naar buiten, zodat het behoud van emotionele gezondheid en de balans moet een essentieel onderdeel van de schoonheid van elke vrouw regime. Wij gebruiken dit platform als een kans om onze persoonlijke ervaringen te delen, en om andere vrouwen die op zoek zijn naar begeleiding om hun eigen waarheden en fabelachtig leven te helpen.

load...