Wat je moet begrijpen over suiker, volgens een diëtist | NL.Inspinre.com
De makeup

Wat je moet begrijpen over suiker, volgens een diëtist

Wat je moet begrijpen over suiker, volgens een diëtist

Afgebeeld: Me, zalig genieten van suiker voor deze uitdaging begonnen

Wanneer de NaturallyCurly team besloten om een ​​No Sugar Challenge doen we voelden opgewonden, angstig, en een beetje uit onze dieptes. We kunnen vlecht outs en vetalcoholen praten de hele dag, maar als het gaat om voeding en voeding riep ik diëtiste Kim Rose om een ​​aantal van de meest prangende vragen te beantwoorden. Ze heeft meer dan 6 jaar ervaring als een algemene praktijk diëtist, langdurige zorg diëtist en ambulante nier diëtist.

"Wat gebeurt er eigenlijk aan ons lichaam elke keer als we consumeren verwerkte suiker?" - Devri

In het menselijk lichaam, verwerkt of toegevoegde suiker (ex: suikergoed, soda) wordt gemetaboliseerd en gedigereerd evenals natuurlijk voorkomende bronnen van suiker (ex: fruit). In de maatschappij waarin we leven, is de consumptie van te veel toegevoegde suikers uitgegroeid tot een belangrijk gezondheidsprobleem. Als we falen om te oefenen bewust eten is het eenvoudig om een ​​candy bar die is geladen met toegevoegde suikers en lege calorieën te pakken en over te slaan over de nutriënt-dichte, lage calorie appel. Als we te veel toegevoegde suikers in onze voeding verbruiken kan uiteindelijk leiden tot obesitas. Volgens de Mayo Clinic (2015) obesitas is direct gekoppeld aan tal van gezondheidsproblemen zoals diabetes, hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten en zelfs kanker.

load...

"Wat is de aanbevolen hoeveelheid om elke dag te consumeren?" - Devri

De 2015-2020 Dietary Guidelines for Americans beveelt aan dat we ons beperken inname van toegevoegde suikers aan niet meer dan 10% van onze totale calorie-inname. Bijvoorbeeld, als je 1800 calorieën in een dag te consumeren dan de aanbevolen inname van toegevoegde suikers mag niet meer dan 180 calorieën of 10%.

"Ik hoor mensen ervaren hoofdpijn, weinig energie, en slechte stemmingen wanneer ze stoppen met het eten van suiker - waarom gebeurt dit?" - Cristina

Beschouw dit: suiker is een zeer smakelijke stof. Volgens de Luttner en Nestler (2009) de opname van zeer smakelijke voedingsmiddelen kan een goed gevoel chemische stof in de hersenen vrij te maken door de naam van dopamine. Ik heb niet gevonden enig onderzoek op dit punt stollen, maar hypothetisch als we zijn gewend aan het eten van een zeer smakelijk eten en vervolgens abrupt te stoppen-in eerste instantie deze feel good hormoon mag niet worden vrijgegeven.

"Wat is een goede coping-mechanisme voor suiker uit de markt nemen?" - Alexandra

Twee woorden: wilskracht en bewust eten praktijken! Wilskracht is vrij vanzelfsprekend. In een notendop bewust eten is een concept dat het mogelijk om hier volledig bewust van uw voeding keuzes terwijl u geniet van smakelijke en voedzame voedingsmiddelen. Naar mijn mening zijn deze twee begrippen om iemand te helpen, niet alleen het hoofd te bieden, maar overwin suiker opnames.

"Zal mijn smaak palet ervaren een dramatische verandering?" - Gerilyn

Als je gewend bent aan het eten van verwerkte suikers en vervolgens abrupt te stoppen, kan uw smaakpapillen in voor een cultuurschok. In de natuur voorkomende suikers kunnen proeven saai. Gelukkig is de manier waarop we genieten van eten is meer dan alleen proeven. Er is smaak en ervaring die is gekoppeld met zoet, hartig, of bitter voedsel. We kunnen uitkijken naar het veranderen van onze psychologische en zintuiglijke relatie met voedsel en uiteindelijk genieten van voedsel dat we eerder een afkeer van.

"Waarom is het zo moeilijk om suiker weerstaan? Wat is er mis met mij ?! HELP !!" - Gerilyn

load...

Er is niets mis met je; de strijd is echt! Er zijn twee routes die onze voedselinname regelt. De eerste route heet de homeostase route en motiveert ons om te eten als we echt honger. De tweede route heet de hedonistische route en motiveert ons om niet te eten als beloning. Toen we conditioneren onszelf te denken van verwerkte suiker als beloning het kan moeilijk te weerstaan ​​zijn.

"Als we uit eten gaan bijvoorbeeld, wat zijn de veiligste voedsel te gelasten dat we vrij zeker hebben suiker niet kan zijn?" - Kiana

Het hangt af van het eten etablissement men ervoor kiest om deel te nemen het zien van elk restaurant heeft een ander menu. Het opleiden van ons over wat voedingsmiddelen bevatten toegevoegde suikers zou een veiliger alternatief. Bijvoorbeeld, ketchup, yoghurt, gebakken bonen, en BBQ saus bevatten allemaal toegevoegde suikers. Het beste wat te doen is om het restaurant te vragen om een ​​voedingswaarde-etiket of opzoeken op het internet.

"Wat zijn sommige veilig dressings voor salade die geen suiker hebben?" - Kiana

Zelfgemaakte saladedressing lol! Om eerlijk te zijn, ik heb persoonlijk niet zoals een winkel gekocht salade dressing, dus ik ben niet bekend met wat er op de markt. Er is een knallende recept Ik hou van mijn vriend Kirk. Ik noem het Kirk's Salad Dressing. Hij combineert ½ Cup extra vergine olijfolie met ¼ kopje vers geperst citroensap met uienpoeder, knoflookpoeder, en peterselie naar smaak.

Om mee te doen onze No Sugar Challenge, HSTC = 61383731.1c43d9a9f270b43fb11dc011d8395225.1512148439389.1515450760446.1515469021000.133__hsfp = 3103024760" target = '_ blank'> aanmelden hier op. Hier is een volledige gids over wat te eten en wat niet te eten.

U kunt meer van Kim Rose op haar YouTube-kanaal te zien waar ze leven praat als een diëtist, gezonde plantaardige basis Recepten, en hoe te leven een gezonde levensstijl.

Bronnen:

Obesitas. (2015, 10 juni). Ontvangen 8 januari 2018, van https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/obesity/symptoms-causes/syc-20375742

Lutter, M., & Nestler, EJ (2009, maart). Homeostatische en Hedonische Signalen Interact in de regulering van de voedselinname. Ontvangen 8 januari 2018, van https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2714382/

load...