White Sands streeft naar innovatieve haaroplossingen | NL.Inspinre.com
De makeup

White Sands streeft naar innovatieve haaroplossingen

White Sands streeft naar innovatieve haaroplossingen

White Sands oprichter Fernando Salas heeft een eenvoudige filosofie in de richting van de productontwikkeling.

"Ik ben niet bereid om te komen met iets dat op dit moment die er in de markt", zegt Salas, een veteraan stylist. "Er is iets nieuws en spannends ongeveer elke (White Sands) product.

Of het nu een unieke krullend haar mousse of een revolutionair hair repair product, deze pioniersgeest is de kern van de producten Alle 24 White Sands'.

Deze innovatie is te zien in het bedrijf nieuwste product, Olie van de orchidee. Het herstelt vocht, glans, elasticiteit en zachtheid aan haar dat is beschadigd chemische behandelingen en thermische belasting.

Interest White Sands' in orchideeën voor haar werd geïnspireerd door studies die mysterieuze capaciteit van de orchidee voor een lang leven, schoonheid en zijn veelzijdigheid hebben aangetoond zich aan te passen aan de verschillende omgevingen met levendige kleuren. Orchid olie is zeer licht van gewicht, en in tegenstelling tot de meeste andere oliën heeft geen invloed op het vermogen van het haar uit te voeren bij het stylen.

load...

White Sands is een bedrijf met een bescheiden begin en grote ambities. Het familiebedrijf bedrijf werd 10 jaar geleden opgericht door de Salas Gezin met slechts 1 €.

Orchids Oil

Salas had als styliste gewerkt voor de afgelopen vier decennia. Hij begon met het knippen van haar tijdens het bijwonen van de middelbare school in Zuid-Californië. Later werkte hij voor een aantal van de beauty-industrie de grootste bedrijven, waaronder Clairol en Helene Curtis. Na het nemen van enige tijd af, vond hij het moeilijk om werk te vinden op hetzelfde niveau.

Maar hij wilde een uitlaatklep voor ideeën, zodat hij de hulp ingeroepen van een chemicus die onderzoek en ontwikkeling had gedaan voor een aantal van de industrie de grootste bedrijven. De chemicus was bereid om te werken zonder extra kosten.

In 1999, Salas deelgenomen aan een beurs met behulp van een spray die hij ontwikkelde. Zijn werk werd met applaus evenals enorme vraag naar de haarspray, die niet eens een naam had nog. Op een gegeven moment werd hij bood 200 € voor een fles van de spray. Op basis van deze enthousiaste reactie: "Ik werd gedwongen om het bedrijf te starten", grapt hij.

Gerund door de familie van vijf Fernando, Patricia, Aarron, Noel en zijn vrouw Kelly-zij begonnen met het vullen van producten van gallons in flessen een voor een in de garage Salas'.

Hoewel het bedrijf een lange weg afgelegd sinds die tijd is gekomen, Salas ontwikkelt nog steeds zijn product een voor een, elk gebaseerd op een specifieke behoefte of trend.

Als het gaat om textuur, Salas neemt de filosofie dat de stylist is als een schilder. Voordat ze hun imago te creëren, moeten ze op het doek te bereiden.

"Het haar is onze canvas.", Zegt hij.

Met dit in het achterhoofd, creëerde hij ER Fusion, porositeit The Fix en The Cure 24/7.

ER Fusion is een intensieve reconstructieve haar behandeling die haar terug herstelt naar zijn jeugdige voorwaarde voor maximaal 30 dagen. Het product Een gestructureerd micro schild te verzegelen in kleur en zachtheid, terwijl gewichtsloos quaternaire evenwicht en zichzelf aanpassen kleur op het haar. Een complex geheel van aminozuren cysteïnen te herstellen beschadiging tijdens citroengras extracten kleur met een hoogglans te verbeteren.

load...

Salas noemt porositeit The Fix "make-up voor haar." Porositeit fungeert als foundation en concealer in de vlekken te vinden in elke streng tijdelijk te vullen, waardoor de indruk van vlekkeloze haar.

ER Fusion

The Cure 24/7 is toegelaten in de reconstructieve behandeling met zichtbare resultaten binnen minuten na het aanbrengen. De behandeling die dag of 's nachts kan worden gedaan, nat of droog, het repareren van beschadigde haarvezels en het maken van lokken sterker, gladder en glanzender.

"Het gaat over de teint van het haar zelf", zegt Salas. "Het is net alsof je nieuwe pleister op de muur. Het is alsof je nieuw haar."

Nadat het doek is opgesteld, White Sands heeft producten die u helpen de textuur die u wilt bereiken. Krullen zijn van bijzonder belang voor Salas, want dat is zijn haartype.

White Sands Curl Up in Silk Mousse is ontworpen om de armzalig krullen die zijn hot op dit moment te creëren, zonder crunch.

"De moleculen zijn ontworpen om te helpen krullen samenklonteren", zegt hij.

Veel mensen met krullend haar hebben de neiging om zwaardere producten te gebruiken om hun haar naar beneden af ​​te wegen. Salas gelooft in cocktailing producten aan de look die u wilt krijgen.

"Ik kijk naar product toepassing als een manier om verschillende behoeften, of het nu het kalmeren van het haar of het stimuleren van volume", zegt Salas.

Salas een gelovige is dat met de juiste producten en een beetje inspanning, golven, krullen en knikken mooi kan kijken. Maar hij gelooft dat het is meer dan alleen over het maken er netjes uitzien.

"Het is de identiteit uitdrukking," zegt hij. "Het doel is meer informatie over hoe je je te laten uitzien als u wilt worden gezien."

load...