4 redenen waarom de natuurlijk krullende beweging niet zomaar een trend is | NL.Inspinre.com
De merken

4 redenen waarom de natuurlijk krullende beweging niet zomaar een trend is

4 redenen waarom de natuurlijk krullende beweging niet zomaar een trend is

Terwijl ik deze beweging te zien als een feministische besluit wat te doen de heck ik wil, veel vrouwen hebben verschillende redenen waarom ze besloten om te gaan natuurlijk. Veel vrouwen hebben verschillende redenen waarom ze besloten om te gaan natuurlijk. Echter, ik heb deze beperkt tot de volgende doelstellingen:

  • We willen om gezond haar te hebben
  • We willen zijn in harmonie met onszelf
  • Het is makkelijker te onderhouden
  • Het kan een beetje goedkoper te onderhouden dan ontspannen haar

Hoewel ik geloof niet dat het kiezen van een weefsel of ontspannen haar rots negatief is, ongezond, noch een hit aan uw feminisme. Het is mogelijk om gezond ontspannen haar net zo goed behouden als het natuurlijke haar gemeenschap gaat in over het behoud van natuurlijke krullen. Laat me een aantal van mijn krullend meisje wijsheid.

load...

We willen gezond haar hebben

Veel vrouwen die besluiten om de natuurlijke en krullend haar community overwegen natuurlijke, biologische ingrediënten om de gezondere optie. De intense proces van permanenten / relaxers en hun effect op onze haren zijn zeker beschadigen wanneer de juiste zorg stappen niet worden genomen. Toch is het mogelijk om een ​​gezonde manen behouden in beide richtingen. Aan de andere kant van het spectrum, gaande natuurlijke betekent gewoon dat we ervoor kiezen om de natuurlijke staat van onze haren met chemicaliën niet veranderen, alleen gebruik maken van natuurlijke producten, dus wordt ook wel de “natuurlijke” gemeenschap.

We willen in harmonie met onszelf

Voor de natuurlijke haar gemeenschap, omarmen we onze natuurlijke staat van zijn. Als je geboren bent met krullend haar, dan is acceptatie en niet beschaamd om te rocken het is de eerste stap. Het betekent de mogelijkheid om onze natuurlijke schoonheid te accepteren met minimale verandering, meer toebehoren. Het betekent niet te laten fascistische, eurocentrische, patriarchale normen van schoonheid bepalen de manier waarop we onszelf zien in de spiegel. Steil haar heeft, tot voor kort gezien als het mooier voorkeur. Maar natuurlijk krullend haar is het maken van een comeback!

Het is makkelijker te onderhouden

Natuurlijk haar misschien niet altijd mee, maar het is zeker makkelijker te onderhouden dan het hebben van naar de salon te bezoeken voor een relaxer touch-up elke maand. In het begin van de reis, het is vrij veel trial and error. Als je eenmaal begint te merken wat je haar sympathieën en antipathieën, het onderhoud wordt een routine. Dat deel van de reis kan niet altijd zo snel als we willen, maar geduld is de sleutel.

Kan enigszins goedkoper ook

Goedkoper? Heb ik typ gewoon dat? Yep, zeker wel! Ik weet natuurlijk dat de producten zijn niet goedkoop; met de vraag hoger is, zijn de prijzen gestegen. Niettemin, zoals ik in bullet nummer drie vermeld, als je eenmaal begint te merken wat je haar leuk vindt, je je houdt aan die routine en deze producten. Zo hoeft uw bankrekening niet zo veel lijden. Hoewel iedereen in de natuurlijke haar gemeenschap weet dat het uitproberen van nieuwe producten is altijd een verleiding zo gaat Walgreens of Target is nooit een goede ervaring voor onze portemonnee. Nu denk ik dat we gewoon een artikel over hoe je wilskracht te krijgen wanneer we naar Target nodig.

load...

Bottom line: Als de natuurlijke haar is de in zaak nu, aan het eind van de dag, het is een persoonlijke keuze en niemand kan weg te nemen of kijken neer op iemand voor. Rock die natuurlijke krullen, of dat weefsel, meisje!

load...