9 haarmythes haar waar iedereen voor valt | NL.Inspinre.com
De merken

9 haarmythes haar waar iedereen voor valt

9 haarmythes haar waar iedereen voor valt

Als je google “hair tips” of “haar advies”, letterlijk miljoenen van de zoekresultaten zal komen. Vaak wordt dezelfde informatie herhaald over en weer. Sommige feiten waar zijn en gedegen advies, terwijl andere haren mythen leven, zelfs als ze niet nauwkeurig. Lees verder voor een aantal van de meest voorkomende haren mythen en hun waarheden.

Mythe: Frequent trims het haar sneller groeien.

Waarheid: "Haar groeit een halve inch per maand, of je het knippen of niet", zegt John Barrett, eigenaar van de John Barrett Salon in New York City. Haar kan iets sneller in de zomer groeien, maar dat heeft niets te maken met een schaar van de stylist en alles te maken met hormonen, die speed groei een beetje te doen. Een ding een trim zal doen: Elimineer gespleten haarpunten, waardoor het haar er beter uitzien. Als je gezond haar zonder gespleten punten en zijn op zoek om je haar te laten groeien out- er is geen noodzaak om je haar knippen, alleen maar omdat je denkt dat je moet het trimmen elke 6 tot 8 weken, enz. Kijk naar de uiteinden van je haar , trim als ze splitsen en voorbij het point of no return of als je gewoon wilt een nieuwe, kortere look.

load...

Mythe: Schakelen shampoos kan haar er gezonder.

Waarheid: Het kan zo lijken, maar deskundigen spotten. "Haar kan het verschil tussen de merken niet vertellen of het opbouwen van tolerantie voor elk product", zegt de in Londen gevestigde haar en hoofdhuid expert Philip Kingsley. "Je favoriete shampoo zal hetzelfde werken elke keer dat je lather, week na week, maand na maand." Als je heel vet haar of zijn voorstander van een bijzonder kleverige styling product dat was bevat, is het betalen om een ​​reinigende shampoo te gebruiken eenmaal per twee weken weg te wassen residu. Als je denkt dat je haar ziet er beter uit door over te schakelen naar boven shampoo om zo vaak, of als u een zelfbenoemde product junkie die houdt van het uitproberen van nieuwe shampoos, voel je vrij om het te veranderen, maar er is geen echte “noodzaak” om (tenzij Natuurlijk begin je het ontwikkelen van een reactie op uw oude shampoo- neem dan onmiddellijk te stoppen)

Mythe: Als u rukken uit een grijs haar, nog twee ontkiemen in de plaats.

Waarheid: Hoewel dit is niet waar, het plukken uit die grijze strengen is een slechte gewoonte. U kunt de wortels beschadigen, waardoor de infectie of het verlaten van een litteken. Terwijl je niet terug zal groeien twee, wanneer het plukken, kunt u ook het risico dat het haar lopen nooit meer terug groeien ofwel- en niemand wil dat!

Mythe: U kunt geen flat, fijn haar kijk vol lichaam.

Waarheid: Vijf minuten met een reeks grote warme rollers zal leven toe te voegen aan steil haar. Geef niet meteen op, zoals iets- oefening baart kunst. Voor je het weet, heb je meer faux volledige uitziend haar! The Living Proof volledige lijn kan ook helpen.

Mythe: Om echt schoon haar te krijgen, moet je schuim, spoelen en te herhalen.

Waarheid: Een grondig wassen zal het lukken. Maar als je echt de behoefte voelen om shampoo twee keer, zorg ervoor dat de shampoo niet sulfaten bevatten of u kunt worden het drogen van uw haar.

Mythe: spoelen met ijskoud water zal u glanzender haar te geven.

load...

Waarheid: De deskundigen zeggen dat het zal je wakker wordt, maar dousing met koud water zal geen effect op de glans van je lokken te hebben. Echter, als je denkt dat het spoelen met koud maakt je haar er beter uitzien, en je het niet erg de brrr-factor, is er geen kwaad in te doen.

Mythe: Het kleuren van je haar veroorzaakt grote schade.

Waarheid: I Producten vandaag - zowel thuis als in de salon - zijn zacht genoeg om niet om haar te verzwakken. In feite, sommige bevatten extra conditioners die haar kan laten beter beheersbaar dan voorheen. Hoewel het niet nodig is, "het kan geen kwaad om een ​​professionele stylist de eerste keer dat je iets permanent doen om je haar of de hoofdhuid, raadpleeg dan" Kingsley begeleidt. Maar zelfs met de beste van de beste producten, het kleuren van je haar zal nooit 100% schadevrij zijn.

Mythe: U kunt repareren gespleten haarpunten met de juiste producten.

Waarheid: Als ze eenmaal gesplitst, dan is dat het. Het enige wat je dan kan doen is snijd ze uit. Celebrity stylist Jimmy Paul suggereert waardoor gespleten minder merkbaar door een product dat siliconen- of bijenwas. Het zal tijdelijk uiteinden aan elkaar te dichten, waardoor het haar zachter en beter beheersbaar. Gespleten haarpunten kan niet permanent worden gerepareerd.

Mythe: Je moet je haar te borstelen 100 slagen per dag.

Waarheid: "Brush alleen te stylen, omdat borstelen trekt haren uit hun follikels en eventueel verzwakt individuele lokken", zegt Kingsley. Plus, als krullend meisjes- we weten allemaal wat er gebeurt als we poetsen onze haren droog !! (Hallo pluis)

load...