Cozys Corner voor kinderen 2 | NL.Inspinre.com
De merken

Cozys Corner voor kinderen 2

Cozys Corner voor kinderen 2

Vraag: Mijn neef is 18 maanden oud. Hij is biracial - zijn moeder is wit met een zeer dikke, grof, krullend haar, en zijn vader is zwart met grof heel erg krullend haar. Mijn neef heeft de gekste haar, en ik zou willen helpen mijn zus temmen. Ze eindigt met om het allemaal af te hakken omdat het ook uit de hand loopt. Eventuele suggesties?

Gezellig: Maak je niet druk! Na 18 maanden, wordt een baby's haar nog steeds aan het veranderen. Vaak is de combinatie van de baby haar en de nieuwe structuur die groeit in is wat maakt het haar zo “gek ". Het is het beste om het kort te houden op deze leeftijd om hem meer comfortabel te houden. Zodra hij begint een beetje ouder worden, een groot alcohol-vrij gel zal zeer nuttig zijn bij het beheer van zijn haar.

Vraag: Hoe maak je een kind stil te houden terwijl je werkt aan een kapsel? Mine is zo squirmy! Ze is 3 en een live draad. Ik weet niet eens te proberen ingewikkelde stijlen - alleen soesjes en wendingen. Is er een truc om het krijgen van kinderen te zitten voor langere tijd? Ik wil leuke gevlochten stijlen te proberen.

load...

Gezellig: Afleiding, afleiding, afleiding! Je kunt niet verwachten dat een squirmy kind om stil te zitten voor iets, tenzij ze zijn gericht op iets leuks. Bereid je munitie - probeer styling voor haar favoriete dvd, een boek (of twee) bij de hand, sommige bellen om haar te blazen, een muziekinstrument, kleurpotloden ot wat anders kan haar aandacht vast te houden. Wees niet te ambitieus zijn op het eerste. Ga door met de eenvoudige stijlen tot u meer succes met uw styling sessies en daarna geleidelijk beginnen met de vlechten. Uiteindelijk kunnen ze echt kijk er naar uit!

Vraag: Ik verwacht een meisje in een week. Eventuele suggesties over wat te wassen / conditie van het haar. Ik neem aan dat het zal uiteindelijk krullend zijn, en niet willen om te beginnen met ze uit te drogen met Johnson's Baby Shampoo. Elk advies zou geweldig zijn!

Gezellig: Het is nooit te vroeg om te plannen, hoewel je baby kan zelfs geen haar op het eerste! Wanneer het tijd is om te beginnen met het wassen, in gedachten houden dat het niet nodig is om de dagelijkse shampoo. Eén of twee keer per week is prima. U kunt altijd hoofdje van de baby te spoelen als je voelt dat ze moet een reiniging. Als je shampoo doen, zeker om een ​​traan gratis baby-shampoo, dat is parabenen gebruiken. Parabenen zijn synthetische conserveringsmiddelen die zijn gekoppeld aan kanker.

Vraag: Mijn 13-maanden oude krullende jongen had het geluk te worden gezegend met een overvloed aan haar. In mijn familie, hebben we niet het haar te laten knippen tot kinderen zijn 1 dus hij heeft haar tot op zijn schouders als het nat is en zelfs niet uitgerekt. Hij heeft een krullend afro als het droog is. Probleem: Ik moet vechten om zijn haar te kammen. Ik Cornrow het van tijd tot tijd, en het duurt een uur voor vijf of zes miezerig vlechten. Ik laat hem dragen de 'weer, die mijn man aanbidt. Maar dan duurt het een eeuwigheid te ontwarren, en hij huilt en huilt. Ik ben aan het eind van mijn Latijn! Hoeveel moet een jongen hebben om te gaan door gewoon te zijn haar gedaan?

Gezellig: U bent gezegend; zijn haar klinkt geweldig! De beste manier om die klitten te gaan is om dagelijks te houden met het. Begin met zo gezellig Lucky Lime Pre-Detangling Treatment, terwijl in het bad. Na het wassen, Smeer (gebruik meer in het echt verward delen) en vervolgens gemakkelijk kam door knopen met een grove kam. Begin bij de uiteinden, kammen één inch op een moment, je omhoog te werken de lok in de richting van de hoofdhuid. Zorg ervoor dat de top van het haar streng te houden met de andere hand, zodat je niet ruk aan het haar. Blijf uw manier van werken rond het hoofd. Dit proces zal een grote hulp. Als er geen tijd voor het bad, gebruik dan zo gezellig Fruity Delight Detangler & leave-in conditioner. U kunt dit gebruiken op nat of droog haar en kam helpen door die klitten in tussen baden.

load...

Vraag: Ik heb een 7-jarige dochter, die weigert een bad meer dan twee keer per week te nemen. Ze heeft 3a krullen, halverwege haar rug, en ik ben op zoek naar een strategie voor het houden van het goed uit de hele week lang vinden. De eerste dag of twee, kan ze het slijten, omdat de krullen zien er echt gedefinieerd, maar dan wordt het puffier en puffier.

Gezellig: Klinkt alsof je iets tussen baden moet die krullen te activeren. U kunt zo gezellig Fruity Delight Ontklitter gebruiken en leave-in conditioner. Niet alleen zal het reactiveren de krullen, maar het zal conditioneren en aan te vullen het vocht in het haar. Een extra bijkomend voordeel is dat het omgaan met snauwt ook zal helpen! U kunt gebruiken op nat of droog haar.

Voor meer informatie over het kopen van zo gezellig producten, bezoekt CurlMart.

load...