Curls vertellen het allemaal: Mahisha dellinger | NL.Inspinre.com
De merken

Curls vertellen het allemaal: Mahisha dellinger

Curls vertellen het allemaal: Mahisha dellinger

Mahisha Dellinger (midden) poseert met twee modellen tijdens een tv-taping.

In deze incidentele serie, hebben we vooraanstaande professionals uit de industrie gevraagd om ons te vertellen over hun haar en hoe het was om op te groeien met krullend haar.

In dit Mahisha Dellinger, de multi-etnische oprichter van de krullen hair-care lijn deelt haar persoonlijke en professionele ervaringen werken met natuurlijk krullend haar.

Vraag: Wat voor soort textuur heb je? Beschrijf uw haar.

A: Ik heb soort 3b haar dat is niet erg kroezen-gevoelig, maar is gevoelig voor droogte.

Vraag: Hoe voelde je je over je haar groeien?

A: Ik gemarteld mijn haar opgroeien. Ik ben verbaasd dat ik had geen haar at all! Omdat steil haar het werd beschouwd als "ideale norm:" Ik voelde dat ik nodig had om mijn structuur te veranderen te behoren. Ik, net als de meeste curlies, bracht een groot deel van mijn jeugd te ontspannen, het strekken, het kleuren en het verwijderen van de krul patroon van mijn haar.

load...

Vraag: Hoe is dat veranderd sinds je betrokken raakte in de beauty-industrie?

A: Omdat ik een beter begrip van hoe goed zorg voor krullen, ik nu omarmen mijn hen. Ze zijn mooi! Ik zelden mijn haar nu rechtzetten. De laatste keer dat ik had een blow out was vijf jaar geleden.

Vraag: Wat zijn de grootste ontwikkelingen in de wereld van de textuur?

A: Eerlijk gezegd, enkel het hebben van producten voor natuurlijk krullend haar (minus de kleverige / vette producten zijn vooral te vinden in de etnische gangpaden) is een enorme overwinning voor curlies! Ons productaanbod in het verleden waren slim. Nu zijn er tal van prachtige krullende merken om uit te kiezen.

Vraag: Wat voor soort producten / gereedschappen en welke hoeveelheid tijd besteed je op je haar op "krullend" dagen en op "straight" dag?

A: Ik gebruik twee producten: een styler (krullen Milkshake voor geen vat of CURLS Curl Gel-les'c toen ik meer controle / hold nodig hebt), en krullen Gehard Curls Organic Moisturizer (om te vernieuwen en aan te vullen mijn 2e, 3e en 4e haardag) op mijn krullende dagen. Toen ik draag mijn haar steil, gebruik ik een beetje CURLS Champagne & Caviar Curl Elixir als een warmte-beschermer voor plat strijken.

Vraag: Eventuele andere opmerkingen / opmerkingen over krullend / haarstructuur?

A: Als je je krullen behandelen rechts, als een fijne zijden blouse, zult u mooie, gezonde krullen die je een leven lang meegaan te hebben!

load...