Curly Guy haarverzorging | NL.Inspinre.com
De merken

Curly Guy haarverzorging

Curly Guy haarverzorging

Als het gaat om krullend haar kerel zorg, hebben ze de neiging om dingen aan de lage onderhoudskosten kant willen. Hier zijn drie tips voor krullend jongens om dingen eenvoudig te houden, terwijl nog steeds de zorg voor krullen op de juiste manier.

Sla de borstel

Als het gaat om het verkrijgen van goede krullen, de vijand van elke krul kroes, die wordt gecreëerd door de cuticula wordt verstoord of verhoogde productie van dat kroeshaar, poofy look. Veel krullend jongens zullen hun krullen te poetsen op de weg naar buiten de deur en vragen zich af waarom ze krijgen zo veel kroeshaar feedback. De reden hiervoor is de borstel. Terwijl krullende meisjes met lang haar een borstel of kam voor het ontwarren doeleinden nodig hebben, kunnen de meeste krullend jongens met kort haar en de golven of krullen weg te komen met niet elke dag poetsen. Wanneer u uw haar te borstelen, je irritant dat nagelriem en het verhogen van het op. Overschakelen naar gewoon je vingers door je krullen bespaart u de kroezen! Sla de meer diepgaande poetsen voor als je echt nodig hebt, of gebruik een grove kam als dit Shower Comb.

load...

Vertragen op shampoo

Nog een goede tip om te helpen wat tijd besparen, terwijl de zorg voor je haar is om te bezuinigen op het wassen. De meeste krullend jongens zijn maar al te vaak het wassen zonder het te beseffen. Hoe meer je shampoo, hoe minder vocht en natuurlijke oliën van je haar zal hebben. Deze olie is van essentieel belang om je hoofdhuid gezond te houden en je krullen gehydrateerd. Het kappen van slechts één wasbeurt van uw routine kan de sleutel tot de bestrijding van het vochtverlies en de mogelijke irritatie van de hoofdhuid zijn. Als je je haar een week te wassen 3 tot 4 keer, probeer dan 2 tot 3 keer per week en zien of dit maakt het verschil in de gezondheid van uw krullen. Probeer een vochtinbrengende co-wash achtige SheaMoisture Shea Butter Havana Hurricane 4-in-1 All Over Wash.

Styler om kroes te voorkomen

U wilt kroezen te voorkomen, maar u niet wilt krullen die te kijken gedefinieerd en ingericht. Een lichte hold styler als een zee zout spray kan je haar een moeiteloze, Beachy vibe geven. Het laden van uw haar neer met een sterke greep product zoals bepaalde gels of mousses kan je haar verlaten voel knapperig en onaantastbaar. Stylers zoals Ouidad Wave Maak Sea Spray zorgen voor licht te houden, zonder de crunch.

Bij de zorg voor uw krullen, zijn er een ton van tips om het beste uit je haar uit te brengen, maar we weten dat u wilt het simpel te houden. Met deze gemakkelijke oplossingen, kunt u tijd besparen en houd je krullen er prima uit!

Jongens, hoe zorg je er voor uw golven en krullen?

Plaats vandaag een pic met uw regime op StyleNook.

Lees volgende: World Of Curls: Graham Van Germany

load...