Diepe conditionering met een stoot: vooral haarvocht foundation | NL.Inspinre.com
De merken

Diepe conditionering met een stoot: vooral haarvocht foundation

Diepe conditionering met een stoot: vooral haarvocht foundation

Ik denk van mezelf als een diepe conditioning kenner, want ik hou van diep conditie mijn haar. Ik diep voorwaarde wekelijks voor de gezondheid van mijn haar en ook omdat ik geniet ervan. Ik hou van proberen verschillende soorten van diepe conditioners op mijn haar, dus toen ik ontdekte dat er een nieuw merk op het blok die gespecialiseerd is in diepe conditioning, moest ik om te proberen hun nieuwste product!

Vooral Haar werd opgericht uit de noodzaak van een moeder die moeite had om haar van haar dochter te kammen na het zwemmen praktijk. Ze zocht voor een aantal producten, maar geen van hen werkte, dus besloot ze om haar eigen te maken. Ze had behoefte aan een product dat hielp te hydrateren, conditie en ontwart het haar all-in-one, en in het bijzonder het haar werd vervolgens gemaakt. Vooral Hair staat bekend kennis voor het gebruik van select hernieuwbare grondstoffen die op duurzame wijze worden geproduceerd in zowel de formuleringen en de verpakking.

load...

 

Vooral Hair Moisture Foundation

Vooral Hair's Moisture Foundation is een multi-purpose diepe behandeling die kan worden gebruikt als een leave-in conditioner of spoel-out masker. Het is aangeduid als ideaal voor alle krul types, in het bijzonder type 3s en 4s. Het doel is om schade als gevolg van hitte styling, chemicaliën en UV-stralen te herstellen. Vocht Foundation zegt dat je ontwarren en diep conditionering kunnen bereiken in 15 minuten of minder. Dit product kan ook gebruikt worden voor onze krullend mannen die er ook. Vooral Hair bevat een mix van bevochtigingsmiddelen en ook natuurlijke oliën die het haar zal verlaten voel je gezond en zacht. De producten zijn zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs voor de jongens.

Mijn gedachten

Ik was een beetje bezorgd over de consistentie van dit product. Het leek alsof het ging om samen te klonteren en mijn haar niet binnendringen. Ik heb een harde tijd met vocht, dus ik moet een product dat mijn haar zal doordringen en gewoon niet zitten op de top. De geur is echt schoon en licht en de verpakking is prachtig. De top lijkt te zijn gemaakt van hout, iets wat ik nog nooit met haarproducten eerder gezien. Ik ben blij dat ik niet een boek door zijn dekking (of consistentie) oordelen, omdat dit product hebben uiteindelijk doordringen mijn haar streng. Mijn haar voelde me erg gehydrateerd na gebruik, en het was makkelijker te beheren en te ontwarren.

Wat ik leuk vind Vooral Hair

Vooral Hair is bedoeld om u te voorzien van producten die het mogelijk maken de levensomstandigheden van de beste levensstijl die bij u past. Dit product zal werken op natuurlijke en ontspannen haar. Je kunt het gebruiken voor het wassen en go's, warmte styling of beide. U kunt zwemmen zonder zorgen te maken over de manier waarop u zorg voor uw haar zal na. Als iemand die strugglrs om vocht dat waardeer ik Vooral Hair zich richt op vocht eerst te handhaven.

Heb je Vooral geprobeerd Hair? We horen graag wat u van hen in de commentaren.

load...