Dit is het verschil tussen de schoonheidsroutines van mannen in Korea en Amerika | NL.Inspinre.com
De merken

Dit is het verschil tussen de schoonheidsroutines van mannen in Korea en Amerika

Dit is het verschil tussen de schoonheidsroutines van mannen in Korea en Amerika

Wat styler ben je nu lief? Wat gebruikt u op uw wenkbrauwen laatste tijd? Geprobeerd een goede co-wast de laatste tijd? Als je een vrouw bent, is de kans groot dat je een bestie, zus, sociale media-vriend of collega die je kunt gaan om met je haar en beauty vragen. Zo niet, dan heb je genoeg media, blogs en YouTube-kanalen om een ​​miljoen zoekresultaten van Google te vullen. Als je een man in Amerika, niet zo veel.

Loop door het gangpad van elke drogist of supermarkt en je zult meer BB crèmes, rimpel serums en mascara's dan welke vrouw in een leven kon gebruiken, en een minuscule selectie van mannen producten. Klinkt bekend? Dit is wat de markt voor haarverzorging gebruikt te worden als voor curlies toen NaturallyCurly werd opgericht door twee gefrustreerde vrouwen met nergens om te gaan voor producten of advies. Het is een vergelijkbaar gebrek aan vertegenwoordiging en onderwijs leidend David Yi om zijn post op Mashable verlaten om Very Good Light te lanceren, een website die is herdefiniëren van mannelijkheid en mannen schoonheidsidealen.

load...

Opgroeien in een Koreaans huishouden, werd Yi blootgesteld aan de zorg en aandacht die zijn moeder gaf haar schoonheid regime (en zelfs zijn), en als tiener worstelde met het ontmoeten van westerse idealen van mannelijkheid. Ik heb de heer Yi vragen over de verschillen die hij ziet tussen mannen schoonheid routines in Korea en Amerika.

Ik lees dat opgroeien je moeder gezichtsbehandelingen zou geven. Hoe voel je je kijk op schoonheid werd gevormd opgroeien in een Koreaans huishouden?

Beauty was altijd een deel van ons huishouden, of het was mijn moeder me instrueren om de verplichte SPF voordat de school te zetten, of het leren om je huid te reinigen voor het slapengaan. Beauty, ze wist, was meer dan alleen producten schuim op jezelf. Het is de eerste stap in het omarmen van uw identiteit, het houden van wie je bent, en steeds veiliger in je eigen huid. 

Welke belangrijke verschillen zie je tussen Koreaanse en Amerikaanse mannen huidverzorging routines?

Er is een groot verschil tussen hoe mannen in Korea en in de Verenigde Staten te bekijken huidverzorging en verzorging. Waar Korea is alles over preventie, de Verenigde Staten is alles over de reactie. Amerikaanse mannen gaan gebruiken huidverzorgingsproducten toen ze hun eerste rimpel, een smet of donkere kringen te zien. Skincare is niet over het hebben van een goede teint, in plaats van, over het oplossen van een probleem. In Zuid-Korea, het is allemaal over verwennerij en op zoek je best elke dag. Dus in plaats van te worden ontzet over het ouder worden, het gaat om ervoor te zorgen dat je de beste kans op het behoud van hoe je het bekijkt voor zo lang mogelijk. Koreaanse mannen zijn ook meer experimenteel als het gaat om hun eigen regime. Het is geen geheim dat BB crèmes en eyeliner of make-up is nu gericht op een mannelijk publiek, omdat ze nu de grootste verbruikers.

Hoe gaat het productaanbod verschillende in Korea en de VS?

Korea is lichtjaren vooruit van de Staten op het gebied van huidverzorging en schoonheidsproducten. BB cream is gemakkelijk gebruikt sinds het begin van 2000. In de Verenigde Staten, zijn mannen gewoon beseffen dat BB cream is iets dat nu bestaat. Er is een breed scala aan concealers, make-up, voor de huid producten voor de mannenhuid. Hier in de Verenigde Staten, het is een groot deel over het maken van een zorgvuldige zang en dans te doen om te voorkomen dat een man zijn eigen mannelijkheid te verstoren. Zo baard oliën en scheren crèmes, deze "ultra-mannelijk" constructen zijn de manier waarop marketeers krijgen om jongens geweest. Maar dit is al snel ten einde loopt als baarden zijn niet zo populair en Amerikaanse mannen worden wakker en zien dat huidverzorging maakt ze niet verwijfd helemaal te maken. Het gaat niet om het maskeren van wat je niet wilt, in plaats van, het verbeteren van wat God je gaf.

load...

Welke verschillen zie je in haarverzorging routines?

We zien dat de Koreaanse haar is zeer divers, hoewel, het komt meestal in de vorm van grof te zijn, super recht en dik. Koreaanse mannen zich te uiten door middel van haarkleur, permanenten en outre bezuinigingen. Het is geen verrassing. Korea is vooral een homogeen land, en om echt uit te steken, Koreaanse mannen weten dat hun haar is een eenvoudige manier om zich te onderscheiden van de ene persoon naar de andere. In de Verenigde Staten, haar gaat vooral over vorm en functie. Houd het kort, strak, en je goed om te gaan. Als je jonger bent en wilt u uw bohemien zelf uit te drukken, ga je voor een man broodje. Maar net als baarden, gaan ze uit de mode (nou ja, in mijn mening, stierven ze in 2014!), En uitgestorven.

Je gelanceerd Very Good Light, omdat je er niet was het vinden van voldoende onderwijs uit voor mannen. NaturallyCurly kwam uit zeer vergelijkbaar origine. Hoe worden mensen leren en praten over schoonheid in Amerika vandaag de dag, en hoe wilt u die verandering zien?

Mannen zijn eindelijk beseffen dat schoonheid is niet iets te vrezen. Net zoals je je tanden wilt poetsen in de ochtend, zou u wilt uw huid met SPF of serums blussen. Mannelijkheid, zoals we hebben gezien, is zo fragiel. Ik denk dat de nieuwe generatie van tieners en jonge Millennials eindelijk uitdagend wat het betekent om een ​​hedendaagse mens en deconstructie van deze zeer schadelijk zijn begrippen die mannen ultramasculiene te zijn. Het is verfrissend om te weten dat de wereld evolueert voor de betere en jongeren leiden die heffing.

Hoe ziet u de meningen van mannen over schoonheid en haarverzorging veranderen op dit moment? Is de Koreaanse vooruitzichten van het plaatsen van waarde op de schoonheid en de presentatie steeds vaker nu?

Mannen zijn super in hun haar. Zij kunnen (nog net!) Of over het lichaam verzorgen, maar haar niet de zorg over hun huid? Ze houden van hun haar! Ze willen weten hoe ze het beste haar knippen, wat de beste producten zijn, en hoe om te gaan met haaruitval te krijgen. Het is net als Samson in de bijbel - ze vinden hun kracht door de manier waarop hun haar eruit ziet. Nu meer dan ooit, ze willen meer informatie en het is direct beschikbaar op hun vingertoppen. Met een rol van de vinger kunnen ze worden blootgesteld aan een wereld van informatie van hun iPhones. De Koreaanse vooruitzichten is zeker steeds meer van de norm. Schoonheid gaat niet weg. Men hoeft alleen maar te kijken naar dit 26 € miljard wereldwijde verzorging industrie om te zien hoe groot het is geworden en hoeveel zwaarder het zal worden.

load...