Een wereld van wavies | NL.Inspinre.com
De merken

Een wereld van wavies

Een wereld van wavies

Voor het grootste deel van haar leven, CurlTalker Karen - aka Kirochka - dacht dat ze had net slordig steil haar.

Het was niet tot ze 40 hit - en lees Lorraine Massey's "Curly Girl" - dat ze ontdekte dat ze eigenlijk had golvend haar.

'Golvend haar u eenvoudig alsof je gewoon niet je steil haar al een tijd niet geborsteld als je geen zorgen voor het,' is het ermee eens CurlTalker lovin_my_curls.

Degenen met golven kunnen het gevoel dat ze in haar ongewisse - noch recht noch krullend. Op sommige dagen kunnen ze lang voor zijdeachtige, steil haar, terwijl anderen verlangen naar strakkere krullen.

"Op een goede haardag, kan ik mooi, zacht, losse krullen te krijgen, maar ik vind dat ik best hard werken om hen te overhalen tot de vorm van krullen", zegt CurlTalker WavieD.

load...

Maar ondanks de frustraties, stylisten zeggen golven zijn de meest veelzijdige haartype omdat ze het kan hebben in beide richtingen.

"Je kunt alle kanten op - recht of krullend," zegt curly hair stylist Jonathan Torch. "Je kunt veel meer beweging dan krullend haar te hebben. U kunt bosjes te hebben. Je kunt in lagen die kroezen met krullen zou veroorzaken snijden. Het is heel gemakkelijk om het recht te zetten. Golvend haar stelt u in staat om te profiteren van de hedendaagse mode-stijlen."

Redken kunstenaar Ellen Lawlor, zegt ze werkt het liefst met golvend haar, want het is zo makkelijk te stylen.

"Met de rechter haar, je moet echt werken aan waardoor het golvend," zegt Lawlor. "Golvend haar heeft meer opties dan iemand anders."

De unieke behoeften van golvend haar worden nu aangepakt door een aantal nieuwe producten en een groeiend bewustzijn onder kappers. Sommige productlijnen - zoals Matrix Curl.Life en Bumble en hommels Curl Conscious - bieden verschillende formuleringen voor wavier haar.

"Met krullend haar, minder is meer", zegt Christo, artistiek directeur van Christo Fifth Avenue, dat gespecialiseerd is in krullend en golvend haar.

Curl goeroe Ouidad zei dat het merendeel van de producten voor krullen zijn te zwaar voor golvend haar.

"Ze zijn schadelijk voor golvend haar - ze niet te verbeteren," zegt ze.

Dat is waarom ze lanceert een nieuwe lijn genaamd Play Curl voor golvend haar. De krul het stimuleren van de lijn, die een shampoo, conditioner, water en mousse bevat, zal beschikbaar zijn in augustus.

"De reden dat ik kwam naar buiten met deze lijn is dat we nodig hebben om alle soorten van krullend haar te pakken en aan te passen producten voor hun exacte behoeften," zegt ze. "Nu dat we over de muur met krullend haar, moeten we aan de slag met het van A tot Z."

"De grootste uitdaging is het aanmoedigen van meer krul," zegt CurlTalker kjwavy, aka Kathy.

Toorts voorkeur gels kleverige producten of die met zware olie of siliconen, die trek de krul.

"Ik zou die ten koste van alles te vermijden," zei Torch. "Met krullen je probeert om kroes onder controle. Maar met golven, moet je meer greep nodig."

load...

In sommige gevallen kan leiden tot blijvende golven het antwoord zijn. Een lichte, lage PH bodywave een strakkere krulpatroon maken. Maar als gevolg van de poreuze aard van golvend haar, moet de perm technicus heel voorzichtig zijn.

Kjwavy zegt dat ze gekregen permanenten voor de veel van de laatste 15 jaar om haar haar te curlier te maken, hoewel ze nu met behulp van andere methoden om de golven uit te brengen.

De snit is ook de sleutel bij het werken met golvend haar.

"One length werkt niet", zegt Christo. "Voor golvend haar, maken we veel hoeken en framing rond het gezicht, zodat de golven zijn lichter. Je moet kijken naar het gezicht structuur en het creëren van de vorm volgens de vorm."

Ouidad zegt dat ze nooit kerft golvend haar, in plaats strategisch snijdt het aan beweging te creëren.

Torch zegt dat het allerbelangrijkste bij het snijden van golvend haar is om te kijken welke richting de golf gaat in en om te zien waar het valt. Hij waarschuwt tegen golvend haar knippen te kort, omdat het de neiging om vleugels te ontwikkelen. Het is belangrijk om styling opties hebben, zegt hij.

"Als je de verkeerde lengte kiest, kunt u eindigen met een hoop problemen," zegt Torch.

Met de zomer komen - en daarmee ook meer vocht - Torch zegt mensen met golven kunnen hun haar langer te dragen om te profiteren van de toegevoegde krul. Als ze liever rechtere, stelt hij voor een kortere snit.

De juiste styling is ook belangrijk voor golvend haar. Verstrooiende kan brengen de krullen en de volheid van golvend haar. Vaak is het een uitdaging om lift en volume te creëren. Torch raadt grijpen de wortels door de handen en het oppakken van het haar. Ronde borstels ook goed werken, zegt hij.

Omdat golvend haar is sterker dan krullend haar - en meestal niet zo droog - er zijn meer mogelijkheden als het gaat om kleuren. Terwijl peroxide is een no-no voor krullen, die met golvend haar kunnen gaan voor helderder, sterker uiterlijk, zegt Torch.

Het maakt niet uit wat je doet, zorg ervoor dat de conditie van het haar, zegt Christo, artistiek directeur van Christo Fifth Avenue. Hij stelt voor het gebruik van een diepe conditioner om de twee weken.

En uiteindelijk, die met golven moet de kenmerken van hun haar te waarderen.

"Wavies mag niet vechten met hun haar," zegt CurlTalker Christy, aka CSB. "Ik zal nooit een hoofd vol perfecte spiralen als echte curlies te krijgen, dus ik moet leren leven met wat ik heb."

"Het beste ding over het feit dat golvend is dat ik krullend of steil kunnen gaan zonder veel inspanning," zegt ze.

Curl Talker SpunkyCurls (aka Tessa) zegt dat ze geleerd om de lage onderhoudskosten van haar lange, golvende manen lief te hebben en niet vechten om perfect spoelen of board steil haar te hebben.

"Ik heb eigenlijk meer complimenten als een golvende, dat is leuk," zegt ze. "Het vertelt me ​​dat het een goede pasvorm voor mij."

Sommige favoriete producten van wavies:

 • Devacurl Low Poo
 • Jessicurl Aloeba Daily Conditioner, Rockin' Ringlets en Gelebration
 • Biolage Gelee
 • Suave Tropical Coconut Conditioner
 • ISO Multiplicity textuurstijl Cream
 • Beyond the Zone Noodle Head
 • John Frieda Funky Chunky
 • Krullend haar Solutions Curl Keeper
 • Ouidad Curl Quencher Shampoo en Conditioner en Climate Control Gel
 • Clinique gedefinieerde krullen
 • Aveda Be Curly
 • PM de Cream
 • Tigi Bed Head Curls Rock
 • Alterna Nutritive Creme Gel
 • Curlisto Bio-Gel Mousse
 • Redken in de lus en fabriceren
 • Philip Pelusi Phyto-Life Honey, Fusion Foam en Glisten
 • Elucence shampoo / conditioner
 • Michael DiCesare Liquid Fix Curl Enhancer
 • John Frieda Ocean Waves Spray Curl Enhancer
 • Suave Aloe Mousse
 • Tigi Curl Up Curl Activator
 • Kenra Thermal Styling Spray
 • Kenra Platinum zijdeachtig Gloss
 • Tigi Shine Junkie
 • Matrix Biolage Smoothing Milk

"Gebruik een droge haarlak in plaats van een natte haarlak. Natte sprays maken golvend haar kroeshaar." - Christo, artistiek directeur van Christo Fifth Avenue in New York, dat gespecialiseerd is in krullend en golvend haar

"Ik was mijn kin-length gelaagd haar 's nachts, de invoering van gel, pinning de top en ze te laten drogen. Ik neem de pennen en ga naar bed. In de ochtend, ik kneed de crunch. Spuit ik lavendar water op de onderdelen die niet afgeplat aan de achterkant en zijkanten opnieuw curl." - Curl Talker Kirochka

"Blunt haar is niet aan te raden. Een scheermes kan goed werken, zolang het haar niet te grof. Als het grof, punt knippen." - Ellen Lawlor, Redken Artist

"Je wilt wat laagjes te doen zodat het haar niet boxy of als een grote driehoek eruit zal zien. Maar je wilt niet te veel. Je wilt lange lagen laag, zelfs als het korter is te snijden." - Stylist Philip Pelusi

"Borstel het allemaal naar voren als uw blowdry en borstel het dan terug en het haar is onder controle. De meeste mensen beginnen met het borstelen het terug en ze uiteindelijk met grote vleugels." - Jonathan Torch of krullend haar Solutions

"Ik heb mijn haar te spoelen ondersteboven in de douche, kneed het druppelen van water en wikkel mijn haar in een t-shirt. Ik kan mijn producten toe te passen in drijfnat haar omdat ze te krijgen verdund. Ik laat mijn haar in een t-shirt voor ongeveer 10 minuten en dan schud het uit. Ik run mijn vingers tegen mijn hoofdhuid te verliezen de wortels een beetje, dan is mijn producten toe te passen." - CurlTalker kjwavy

"Hebben een goede snit. Daarmee bedoel ik lange lagen, geen razoring, geen dunner scharen. Ik ben zo onvermurwbaar over dit dat ik nu rijden vijf uur naar Atlanta en uitgaven een stapel geld om mijn haar te laten knippen. Een lange gelaagd cut laat de golven stuiteren maar worden ze niet vertrekken met elkaar vechten." - CurlTalker Christy, aka CSB

"Gebruik een product met magnesiumsulfaat - Epsom salt - omdat het echt moedigt de krul ook geen kam het haar buiten de douche, als deel van de golf / krul wordt trek (Dit geldt voor iedereen.. Willen krullen te verbeteren.) in plaats, met behulp van een grove kam in de douche wanneer de conditioner op het haar zal zorgen wirwar gratis haar, maar niet ten koste van de krul enhancement. En haal het water uit het haar zo snel mogelijk na het douchen. Hoe langer het water blijft in het haar, des te meer golf / krul worden uitgetrokken, door het gewicht van het water." - Jess McGuinty van Jessicurl

"Ik weet dat less is more is echt een cliche, maar ik heb gevonden het werkt het beste voor de vorming wave en het minimaliseren kroezen." - CurlTalker SpunkyCurls

"Als je de neiging om kroezen, sloot je handdoek en gebruik een t-shirt om knijp het overtollige water voor ongeveer 30 seconden. U kunt ook ploffen met zich achteraf voor meer volume op de kruin."

"Honing toevoegen aan je conditioner. Het is een enorm verschil voor mij gemaakt! Ik voeg een eetlepel honing tot ongeveer drie eetlepels conditioner en meng in mijn hand voor het aanbrengen. Spoel 80 procent van de weg. Dat maakt mijn haar zachter, curlier en meer gehydrateerd. En je conditioner gaat langer mee ook!" - CurlTalker lovin_my_curls

"Razoring is het ultieme kwaad om een ​​golvende. Ik heb nog nooit gekeken slordiger, dat is mijn ultieme ramp.

"Kwaliteit troeven kwantiteit. Ik heb wat wavies die hun haar met het product en alleen de bovenste laag heeft afgelegd, is gedefinieerd gezien. Tussen de krullen, een reusachtige poef bal is evident. Het zou beter zijn om alle zachte golven dan kunstmatige oppervlak krullen hebben over een heuvel van fuzz." - Curltalker Laurabeth33

load...