Haarproducten volumineus maken voor lauw zomerhaar | NL.Inspinre.com
De merken

Haarproducten volumineus maken voor lauw zomerhaar

Haarproducten volumineus maken voor lauw zomerhaar

Hitte en vochtigheid van de zomer is een last voor krullend, golvend of kinky blonde dames. Terwijl picknicks, strand tijd en barbecues zijn een traktatie voor het warme weer, de schade die de zon kan doen om je haar is een grote val.

De voorbereiding van de hitte en vochtigheid is de beste manier om slap en futloos haar te voorkomen. Een verscheidenheid aan volumizing haarproducten kunnen bijdragen aan het creëren volume voor de meest slap krullend, kinky of golvend haar in de zomer.

Volumizing Hair Producten voor krullend haar

Curlies zou een reconditionering shampoo zoals Herbal Essences Hydralicious reconditioneren Shampoo terwijl het tonen.

Het is belangrijk om nooit je haar meer was dan een paar keer per week, omdat dit kan verzwaren en strippen van haar natuurlijke oliën. Een goede conditioner zullen hydrateren en conditioneren het haar zodat het kan worden vormgegeven tot een volumineuze kapsel.

load...

Tijdens het stylen, probeer dan een styling crème zoals Sunsilk Hydra TLC 24/7. Dit product zal het haar hydrateren en glad de haren van kroezen. Voor fijne krullen, gebruik dan een kleine hoeveelheid van de crème, maar voor grof degenen, gebruik van het product royaal.

Om het haar te stellen en fly-aways te voorkomen, probeer dan een serum. We raden John Frieda Frizz-Ease Hair Serum Thermal Protection Formula. Het is belangrijk op te merken dat serums spaarzaam moet worden toegepast omdat ze vaak erg vettig kan zijn.

Volumizing Hair Producten voor kroeshaar

Kroeshaar is het best bekend om zijn fijne, breekbaar, strak opgerold haar. Dit type van haar heeft de neiging pezige en droog te zijn. Vanwege de droogte, het moet extra hydratatie om naar behoren te worden vormgegeven, met name in hoog vuur. We raden Curlicious Curls Gezichtsreinigingscrème om meerdere keren per week worden gebruikt. Vanwege de sterke hitte van de zomer, kroeshaar vereist meer airconditioning, ook. Probeer een conditioner zoals Curl Ecstasy Hair Tea Conditioner.

Wanneer styling in de zomer, probeer dan een krul definer crème of krul definer met glans, zoals Curl Gel-les'c. Deze Volumizing haarproducten zal helpen de natuurlijke krul van het haar te onderhouden en het haar om levendige en volumineus zijn.

Tot slot, breng dan een krul moisturizer zoals Curls Milkshake voorafgaand aan het verlaten van het huis elke dag.

Volumizing Hair Producten voor golvend haar

Golvend haar is net zo moeilijk te beheren als de andere structuren, met name in de ergste hitte. Het type volumizing haarproducten gebruikt zal afhangen van de dikte van je haar.

Voor dik, golvend haar, probeer dan een shampoo / conditioner combinatie speciaal voor krullend haar. We raden Nexxus Dualiste Color Protection & Volume Conditioner. Deze types van shampoos geven golvend haar een extra lift.

Thinner golvend haar moeten kiezen voor lichtere producten die niet het haar naar beneden zal wegen, waardoor de krul uit te vallen.

Wanneer styling golvend haar, een styling crème is het beste om te controleren fly-aways Probeer een crème zoals Sunsilk Styling Cream. Voor een meer dramatische look, probeer Fekkai Summer Hair Golven van het strand.

load...

Vanwege de neiging om droog te worden, kan golvend haar zien er vaak vaag. Dit maakt het gebruik van een styling crème of serum belangrijk. Om trekken vocht op het haar te voorkomen, kan een afdichting serum worden toegepast. We raden Paul Mitchell Super Skinny Serum.

Ongeacht iemands haartype, ongeacht of krullend, kinky of golvend, zijn er veel volumizing haarproducten die bescherming tegen sterke hitte van de zon en de vochtigheid van de aarde kan bieden. Voorbereiding voor dit weer zal je haar blijven kijken zijn best zelfs op de warmste dagen.

load...