Het recept van de kaneelhoofdhuidstimulator voor transitioners | NL.Inspinre.com
De merken

Het recept van de kaneelhoofdhuidstimulator voor transitioners

Het recept van de kaneelhoofdhuidstimulator voor transitioners

Als u overstapt van beschadigd haar tot gezond krullen, kunt u het belang van snelle haargroei remedies te waarderen. Ik heb een onwaarschijnlijke een met een geheim ingrediënt dat zit vol met voordelen voor een gezonde hoofdhuid en gezond haar kreeg.

Het belangrijkste ingrediënt: Cinnamon

Niet alleen helpt het met een snelle haargroei, maar kaneel is ook een enorme factor in het voorkomen van haaruitval. Deze krachtige remedie stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid door het verbeteren van de doorbloeding. Het is ook vol met essentiële voedingsstoffen die uw lichaam - en haarfollikel - nodig heeft voor een goede werking. Het toepassen van kaneel gemengd met andere hoofdhuid versterken ingrediënten zorgen ervoor dat uw nieuwe groei krullen sterk, minder gevoelig voor breuk en groei zal zijn in een sneller tempo.

load...

Het haar en de hoofdhuid voordelen van kaneel

  • Antibacteriële
  • Antifungale
  • Antiseptisch
  • Anti-inflammatoire.

Een ander leuk voordeel van kaneel

Kaneel is gekletst om op natuurlijke wijze verlichten je haar. In veel gevallen kunt u geen verschil zien, tenzij u uit te stappen in de zon. Persoonlijk heb ik nog nooit een verandering in mijn haarkleur gezien.

Doe een patch test, eerste

Het is belangrijk dat u een klein gebied te testen voordat het plegen van het toepassen van deze DIY kaneel plakken om uw gehele hoofdhuid, net als bij elke zelfgemaakte schoonheid recept. Helaas zullen de meeste mensen die een gevoelige huid niet in staat zijn om kaneel toepassing tolereren op de hoofdhuid.

De ingrediënten die je nodig hebt om dit te laten cinnamon pasta:

  • 1 eetlepel kaneel
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels Warm olijfolie

Meng alle ingrediënten samen om een ​​donkerbruine pasta-achtige behandeling te creëren.

Breng aan op je hoofdhuid in de gebieden die het meest gevoelig zijn voor breuk of waar uw haar lijkt minder dicht. Als u hebben ervaren dunner randen of kale plekken, gericht op het toepassen van een aantal van de behandeling in die gebieden. Ik heb fijn, lage dichtheid krullen en het gebied waarin mijn krullen zijn minst dicht zou de top van mijn hoofd en gebieden rondom mijn gezicht, dus ik zorg ervoor dat er scherp te stellen. Dan heb ik pas de behandeling langs delen in de verschillende secties van mijn haar of liever ergens dat ik een diep gedeelte kan vinden. Zodra u klaar bent met het toepassen van de behandeling, laat het zitten voor ongeveer 20 minuten en spoel hem goed uit met een goede cleanser en dan daarna een conditioner.

Probeer dit uit rond een keer per week of voor de komende paar wasbeurten. Heeft u een persoonlijke favoriet maatregel of behandeling die helpt bij haargroei? Laat het ons weten in een reactie hieronder. Vergeet niet om in te schrijven op mijn YouTube-kanaal, RisasRizos!

load...
load...