Hier leest u hoe u uw hoofdhuidinfectie kunt genezen | NL.Inspinre.com
De merken

Hier leest u hoe u uw hoofdhuidinfectie kunt genezen

Hier leest u hoe u uw hoofdhuidinfectie kunt genezen

Heeft u moeite met haar breuk en vinden dat bepaalde gebieden van je hoofdhuid jeuk, en het haar niet terug groeien? Het haar breuk kan zijn begonnen af ​​op een plek, maar nu verschillende delen van je hoofdhuid ervaren dezelfde problemen. Je hebt misschien gemerkt haren in deze gebieden voelt extreem droog en heeft de neiging om af te breken gemakkelijk. Als u hebben ervaren maanden of jaren van haar breuk, kan een hoofdhuid infectie de oorzaak zijn.

Ringworm van de hoofdhuid, ook bekend als tinea capitis, een infectie veroorzaakt door schimmels. Het type schimmels die veroorzaakt Tinea capitis schimmel, die vermenigvuldigt op keratine. Schimmels die problemen veroorzaakt op de huid bij dieren en mensen worden dermatofyten genoemd. Dit type schimmels kan de buitenste laag van de huid en veroorzaakt infecteren tijdelijk haaruitval, breuk, schaling en overmatige jeuk van de hoofdhuid.

Hoe weet je of je Tinea capitis?

Sommige mensen krijgen de drager vorm van de infectie, wat betekent dat er geen symptomen van de hoofdhuid infectie en milde schilfering van de hoofdhuid. Dit is de reden waarom het belangrijk is om een ​​arts te nemen huidafkrabsels van je hoofdhuid te diagnosticeren Tinea capitis. U kunt contact opnemen Tinea capitis van een persoon of dier.

load...
  • Kammen
  • Borstels
  • Hoeden
  • Kussens sjaals
  • Alle items die in contact komen met de hoofdhuid van een andere persoon

Tinea capitis kan leven op de huid voor een lange tijd. Als je consequent jeuk van de hoofdhuid hebben ervaren, kunt u een roos shampoo hebben gebruikt in een poging om de vlokken te stoppen en te kalmeren jeuk. Dit is een andere reden waarom je hoofdhuid normaal en niet geïnfecteerd kan kijken. De schimmel kan nog worden waardoor je haar breuk omdat het al in de hoofdhuid wordt afgewikkeld.

Roos shampoo hebben actieve ingrediënten zoals Ketoconazol, zoals Nizoral. Het is een sterke anti - schimmel medicatie dat sommige van de schimmels die het probleem veroorzaakt kunnen bestrijden, maar niet genoeg om zich te ontdoen van de gehele hoofdhuid infectie. Dit is de reden waarom je haar in de besmette gebieden van de hoofdhuid blijft groeien en consequent afbreken.

Hoe zich te ontdoen van de schimmel

De enige manier om zich te ontdoen van de schimmel is om orale antifungale medicatie voorgeschreven door een arts te nemen. U moet de medicatie te nemen voor drie maanden en de arts kan ook raden u aan een schimmelwerend shampoo ook gebruiken. Zodra u begint met het nemen van de medicatie zoals voorgeschreven door uw arts, zult u merken meer haargroei.

Thuis, zorg ervoor dat u te verwijderen en niet iets dat in contact met uw hoofdhuid kwam hergebruiken. U zult ook nodig hebt om uw lakens en kussenslopen te wassen elke dag om herbesmetting te voorkomen totdat de infectie verdwijnt.

Hebt u ooit een hoofdhuid infectie gehad? Hoe heb je het behandelen?

load...