Hoe ik mijn fijne, kort krullend haar diep conditioneer | NL.Inspinre.com
De merken

Hoe ik mijn fijne, kort krullend haar diep conditioneer

Hoe ik mijn fijne, kort krullend haar diep conditioneer

Vergeleken met een dagelijkse conditioner die zachtjes reinigt je hoofdhuid en verzacht je krullen, een diepe conditioner doet dat op steroïden (niet letterlijk). Na het wassen of co-wassen, zet u uw DC op voor een bepaalde tijd. Omdat mijn haar textuur is prima, mijn krul patroon is 3a, en ik heb lage porositeit krullen, ik diep voorwaarde voor ongeveer 30 minuten eenmaal per week in de zomer. In de winter, ik stap voor spel en diepe staat een keer per week.

Wat doet diepe conditioning doen voor mijn krullen?

Toegegeven, ik heb niet echt mijn krullen te beschermen tegen hitte of de elementen. Dit is de reden waarom diepe conditioning is belangrijk voor mijn krullend haar zorg routine. Daarnaast versterkt krullend haar, voorkomt verdere zwakte en breuk van het gebeuren, en verbetert de elasticiteit (springerigheid) in mijn krullen.

Wat ik gebruik

  • Mijn favoriete cleanser / sulfaat-vrije co-wash
  • load...
  • Kokos en ricinusolie 
  • Deep conditioner
  • Douchekop
  • Heat wrap
  • Moisturizer
  • Favoriete stylingproduct
  • Diffuser of handdoek

Stap 1. Cleanse & ontwarren

Ik wil graag beginnen met mijn Curl Junkie Daily Fix Daily Conditioner. Ik wil graag zachtjes vinger ontwarren mijn krullen met deze, ook.

Stap 2. Breng mijn kokosnoot-wonderolie

Dit is optioneel, maar ik beveel het. Ik mijn krullen te verzadigen met Jamaican Black Coconut Castor Olie voor veel vocht, zachtheid en glans. Ik vind het ook omdat het bevordert een gezonde haargroei en vertraagt ​​het proces van haar vergoten!

Stap 3. Breng mijn diepe conditioner

Ik wil Eden BodyWorks All Natural Jojoba Deep Conditioner gebruiken en mijn krullen volledig te verzadigen. Ik heb altijd het gebruik ervan. Ik betaal extra aandacht naar mijn roots en eindigt. Nogmaals, ik zachtjes vinger kam door mijn haar om ervoor te zorgen dat het product gelijkmatig wordt verdeeld.

Stap 4. Verbinding met douchekapje

Ik gebruik een plastic douche-cap (of Saran Wrap) te verzegelen in mijn diepe conditioner en kokos-ricinusolie goedheid. Het is de moeite waard goofy gedurende 30 minuten, geloof me.

load...

Stap 5. Breng warmte

Deze stap is ook optioneel, maar ik hou van mijn warmte therapie wrap te dragen voor ongeveer 20 minuten. Het intensiveert echt mijn diepe voorbereidende behandeling door binnen te dringen mijn follikels.

Stap 6. Chill out

Gedurende 30 minuten, ik laat mijn haar te krijgen zijn diepe conditioning goedheid op.

Stap 7. Spoel, hydrateren, stijl

Ik trek mijn warmte pet en spoel de diepe conditioner en olie uit mijn haar. Dan hydrateren I, diffuus, en de stijl per gebruikelijk.

Bekijk de video

Hoe doe je diep conditie?

load...