Hoe ik mijn krullende haar per ongeluk omhelsde | NL.Inspinre.com
De merken

Hoe ik mijn krullende haar per ongeluk omhelsde

Hoe ik mijn krullende haar per ongeluk omhelsde

Het kostte me een lange tijd om te ontdekken dat mijn haar is krullend, en nog langer te stylen krullend elke dag. U ziet, ik ben halfbloed-mijn vader is wit en Nederlands, en mijn moeder is zwart en van St. Kitts-en elk lid van mijn familie heeft haar verschillende texturen. Mijn vader heeft gladde, blanke haar dat hij elke dag te wassen. Mijn zus heeft lichtbruin 2a haar dat ze kan gemakkelijk stijl van recht tot golvend tot krullend. Ik heb 3b / c haar en mijn moeder's krulpatroon is een beetje een mysterie, maar het zou waarschijnlijk 4a of 4b. We lopen het hele spectrum van glad tot structuur, golvend tot coily en curl-verlegen te krullen-happy.

Opgroeien, mijn moeder altijd gebonden mij en het haar van mijn zus terug in staartjes, zorgvuldig gladstrijken het naar beneden en rekken het uit. Ik ben opgegroeid met wat ik nu erkennen als een volle manen, maar op het moment, ik haatte mijn haar. Meisjes om me heen wiens haar werd al kleven meteen gedeeld horror verhalen van hun haar in de wasruimte met kleding ijzers te drukken, en het was bijna onmogelijk om krullend inspiratie in tijdschriften, op tv, of waar dan ook. Mijn moeder stevig verbood chemische ontspannen als een optie, dus ik verlangde naar de dag dat ik zou weten hoe te föhnen en strek mijn haar-iets wat ik heb nog maar een handvol keer in mijn leven gedaan.

load...

Ik omhelsde mijn krullen bijna geheel per ongeluk.

Eerst moest ik te lijden door beugels en de puberteit in combinatie met mijn haar in een eeuwige paardenstaart, en vaak verborgen onder een hoed, gaande van onbegrepen kapsel tot onbegrepen kapsel (ik heb nog steeds nachtmerries van kappers handtastelijkheden op mijn haar met afschuw en me te vertellen er was echt niets kon doen met het). Ten slotte, zoals een middelbare school junior, ik smeekte mijn moeder om mijn haar knippen kort. Ik was ervan overtuigd dat alleen dan zou ik eigenlijk de tijd om mijn haar goed recht op een dagelijkse basis. En na enige moeite, stond zij toe. We mijn haar knippen Kortom, ik rechtgetrokken het voor een week, en toen kreeg ik lui en gaf het op.

U ziet, maar ik was te verlegen en bang om te proberen om de stijl van mijn haar krullend mezelf, en had niemand die me kon laten zien, ik had opgehoopt onderzoek over hoe de prachtige, volumineuze, gedefinieerde krullen dat ik soms in gespot bereiken mijn gemeenschap. Maar ik was nooit laat mijn haar droog natuurlijk, ik had echt geen idee wat mijn haar textuur was, en opgroeien in de jaren '90, was het moeilijk voor mij om te denken dat het krullend zou kunnen zijn. Af en toe haar inspiratie zag ik vast te zitten met mij. Ik wist van deze vlekkerige onderzoek, dat kneden van vitaal belang was, als een aangepaste arsenaal van haar producten was. En wist ik al uit mijn leven lang zwart haar zorg die conditionering diep conditionering en leave-in conditioner waren niet optioneel.

Fed met rechttrekken mijn pas kort haar en nieuwsgierig om deze nuggets van de wijsheid op de proef gesteld, ik gevoed mijn haar zijn natuurlijke textuur voor het eerst op de leeftijd van 17.

Krullend haar Kathryn werd geboren.

Ik was zo verrast om te ontdekken dat ik was in staat om krullen en spoelen. Vanaf dat moment, ik had moeite om producten en kapsel inspiratie in een wereld die niet bijzonder geïnteresseerd zijn in een verscheidenheid van krul patronen, met NaturallyCurly.com vinden als de enige uitzondering. Hier ontdekte ik uiteindelijk no-poo shampoo, het hebben van een krullend haar droog knippen en pineappling mijn haar-hacks die nog nietjes in mijn krullend haar regime.

Het landschap voor krullend meisje steun is sindsdien volledig veranderd, en dus heeft mijn benadering van mijn haar. Ik denk vaak aan mijn haar als een soort van bonsai boom. Ik meditatief observeren, ik zorgvuldig snoeien (ja, sneed ik mijn haar zelf), en ik zien hoe het reageert op verschillende stemmingen en omgevingsfactoren. Ik heb geleerd hoe mijn haar handelt in koude Canadese winters, vochtige Carolina zomers, en in de hard-verkalkte water van Parijs en Londen. Ik weet dat de volledige boog van mijn haar textuur van wassen om te wassen, vanaf de eerste dag tot de zevende dag van haar. En ik heb een veel beter gevoel van wat voor soort ingrediënten mijn haar echt van je houdt en echt haat. Maar ik ben nog steeds nog niet klaar met deze reis. Ik ben altijd op zoek naar fine-tunen van mijn haar drogen en krullen verfrissend spel, en om mijn structuur te nemen in alle richtingen die ik wil, ongeacht wat er trending. Next up op de krullend haar reis? Experimenten met afro picks.

load...
load...